Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

koje napajanje koristiš za tu 3080, ja imam 500w al za to mislim da mora min 750w

I ja ne bih išao ispod 750W. Ok, uz undervolt možda ali opet spajkovi...
3080 je gasila i napajanja od 850-1000W svojevremeno. Sve zavisi koliko je kvalitetno...

Pa moja 3070 vuce 330w na 750w napajanju. 🤣

Nema potrebe za undervoltom,dok je voda ladna 🙂1000027133.jpg

Dual 3090 vlasnik ovde

Koristim ih za AI Workflow u full load-u, na malo starijem napajanju ali legendarnom - FSP Aurum PT 1200W

Aurum PT je toliko over-engineered bio za svoje vreme, da je odlican izbor ako imate limitiran budzet (Kao ja, otisle sve pare na GPU) a da dobijete Platinium rating, siguran PSU za rad sa dual kartama

Jel ima neko gigabyte windforce graficke tipa rtx 3060/3070/4060 itd...da li vam se cuju ventilatori kada je u jakom opterecenju, posto na tim modelima jedan vent ide u kontra smeru i drugi kontra i cuje se kao neka turbulencija, uradio sam blagi undervolt i smanjio power limit. Na kraju sam stavio neke kartone ispod kucista i onda se cuje dosta manje, da ublazim vibraciju xD

Meni su se čuli na Asus karti 3060ti, od kad sam promenio ventilatore radi besprekorno

Ipak je problem bio sto sam drzao ventilatore na 70-80% kada dodje do odredjene temperature, sad sam namestio da ne ide vise od 65% brzine, malo je visa temperatura, ali dobro...

Nazad
Vrh Dno