Ja ne koristim titlove i samo direct play original.Nije, do titlova je. Bacite malo pogled na temu o transcodingu - ima objašnjeno lepo kada je direct play, akada transkoduje.
Isparile su dijagonale od 32".ajmo malo u drugu krajnost...
Sta se desava sa kategorijom najjeftinijih TV
ranije sam za tu potrebu kupovao fox od 32" i placao ga 9990din, a sada nista slicno nema ispod 16000din sto dodje 60% skuplje.
Sta ima i gde da se kupi za 10-11000din posto sve sto sam gledao nista nema na stanju?
isparili jeftini televizori...![]()
Nisu isparile u kategoriji jeftinih tv ali kao da se sve rasprodalo i sada su znacajno skuplje.
kakav je ovaj stella i alpha, to su isto neki "domaci"?
za fox znam da je bar imao solidnu sliku a o ovima nista ne znam
Čisto za info vezano za plaćanje kreditnim karticama u radnji na G:Pa da sada to isto košta 60% skuplje.
Jeste i da je uvek pisala akcija...
Nema ni po super marketima
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Procitao...
sustina je da ja ne trazim dobar, nego jeftin TV za 10k i potpuno je cudno da nema da se kupi kada je prakticno do pre neku nedelju bilo
meni je taj fox vise puta zavrsio posao, ali sada necu da placam 60% vise.
Najjeftiniji koji sam našao je VIVAX televizor LED 32LE79T2 za 12.000Procitao...
sustina je da ja ne trazim dobar, nego jeftin TV za 10k i potpuno je cudno da nema da se kupi kada je prakticno do pre neku nedelju bilo
meni je taj fox vise puta zavrsio posao, ali sada necu da placam 60% vise.
Čisto za info vezano za plaćanje kreditnim karticama u radnji na G:
Reiffeisenbank 20% popusta na maloprodajnu cenu (viša cena) za kupovinu u radnji, ne može se kombinovati sa drugim akcijama i ne važi za artikle sa šok cenom.
Intesa 7% popusta na iznos kupovine preko online, kombinuje se sa drugim akcijama i popustima i važi sa artikle sa šok cenom.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari