dzigi12
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 365
Bitno je, po mom mišljenju bar zato što su resursi na zemlji ograničeni. Ovo plus gomila drugih stvari utiču na to da se temperatura iz godine u godinu povećava i dolazi do globalnog zagrevanja. Morbius je pisao da je bitcoin zastareli sistem, prva generacija.
Cardano je po meni pravi primer šta ove tehnologije mogu da pruže. Pored ovoga što svi jurimo, zaradu na kupi nisko prodaj visoko, svaki od tih koina, bar oni koji nisu nastali da zgrnu lovu na hype treba da ima neku praktičnu primenu koja bi trebala da pomogne da živimo u decentralizovanom svetu! Svetu u kome će šanse da te zezne banka ili država biti smanjenje jer će info biti u blockchainu i neće moći da bude manipulisan, ili će šanse da sa informacijama bude manipulisano biti manje. Zato mislim da će bitcoin da propadne u jednom trenutku, ne skoro ali hoće, to je zastarela tehnologija na koju su se ljudi nakacili s namerom da zgrnu lovu. Mislim da je bitcoin bio neophodan push u pravom smeru i da je otvorio vrata svim drugim blockchain tehnologijama koje se razvijaju a on stoji kao Titanik
Tako ja bar nekako kapiram sve ovo...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ti garant zelis i mir u svetu