Absolutno, uljudno ponasanje bez ocekivanja zauzvrat je odlican nacin pravljenja soft veza/soft networking-a, dobrog odnosa izmedju ljudi, pogotovo prodavaca.
Mali (nebitno da li je kratak/hladan odsecan) uljudan razgovor, zaokruzivanje na cifru iznad, da vam ne vracaju sicu, ne nerviranje ako se neki bezvezni glup problem desi, i cisto uljudnost bez ocekivanja icega zauzvrat, i uljudnost kad nema potrebe ili osnova, ce se uvek vratiti nazad u dobrom smislu po onog ko to radi.
Recimo primer, nekoliko godina unazad, ortak nije hteo da se cima mnogo iz razlicitih prodavnica, a ispade na kraju ni da nisu najazurniji sajtovi, i ja ga iscimah, da izabere jednu, ili max dve prodavnice, i to odredjene, gde su ljudi bili bas korektni u to vreme i koju godinu pre prema meni i samim tim sto je lepu kintu dao, onda nikakav problem neka zamena nije bila, Cooler vazdusni prevelik bio, nije mogao lepo da mu stane od graficke i maticne, vratio otvoren nazad, nikakav problem, odmah mu dali vodeno na zamenu i dan danas ga pamti gazda, i prodavci koji su ostali, jer lepu kintu ostavio.
Naravno nikad ne smete da dozvolite da vas previse zavrcu, nema popustanja kad je neki problem specifican, samo uz minimalno drame potrebno, da se aktivaraju, i ne preko (naravno ako treba i jako, agresivno, al bez na licnoj osnovi). I tu isto isti ortak po mom savetu, samo nesnosan i nepopustiv uz stoic ponasanje bio, i nije druga firma uspela da ga izradi za pokvaren nov deo iz prodavnice u vidno-koriscenom stanju kutije/unutar.
Koji ste vi bumeri. Jel pricate nezaposlenim mladima kako treba da se podignu za pertle i da odnose licno CV, pogledaju poslodavca u oci i imaju jak stisak pri rukovanju?
Oces da kupis najskuplju graficku u radnji i time ostvaris prodavcu najveci profit po transakciji koji je imao u zadnjih mesec dana i trebas pored toga da mu kazes zadrzi kusur. Ja ne znam dal to pali igde sem kod srednjoskolki. Ako je prodavac odredio cenu od 119.990 din, sasvim je normalno da ti izda kusur od 10 dinara i nece uopste da misli da si "Jack" ako mu kazes da isti zadrzi. Na kraju krajeva, ja sam zaradio te pare i biram kome cu da poklonim, a bilo kako bilo, svakako nema razloga da ih poklonim prodavcu koji je vec na meni zaradio par desetina hiljada dinara tom transakcijom.
Takodje, uljudnost bi trebalo da je default stanje civilizovanih ljudi, ne znam zasto treba da se posebno napominje, pogotovu ovde na forumu.
Ne znam, nerealni ste. Kao sto je rekao korisnik Lemaja, te fore koje predlazete ne drze vodu u praksi. Ja sam nudio i da platim pun iznos unapred za neku vrstu pre-ordera i ljudi samo sto me nisu ismejali preko telefona. Umesto da prihvatite realnost, kazete korisniku Lemaj da nije govorio odgovarajucim tonom, kao da je covek mentalno deficitan i da ne zna da obavi formalan telefonski razgovor.
Navodis nam primer kako tvog prijatelja "pamte" jer je pre par godina ostavio "lepu kintu" za polukonfiguraciju sa vodenim hladjenjem u temi gde ljudi pricaju o tome kako ne mogu da dodju do grafickih koje kostaju od 100.000 do 250.000 dinara. Pa ako to nije lepa kinta, ja ne znam sta je. Kao da pricamo o kupovini Hyper 212 hladnjaka i budget B450 ploca, a ne flagship grafickih kartica cije su cene eksponencijalno rasle tokom prosle decenije.
Ne znam, ponovo kazem, nerealno mi deluje da ce neko da te upamti jer si kupio racunar/graficku u radnji namenjenoj prodaji racunara, pa valjda se to desava svaki dan? Ako ne onda ce ta radnja da se zatvori brzo pa nece biti ko da te pamti. Isto tako, ja ne znam koja radnja za prodaju racunara(ili bilo koji drugi retail job) ima iste radnike dugi niz godina, to su ljudima samo "privremeni poslovi". I kako uopste gazda dodje do toga da te "upozna"? Pa valjda zato placa radnike, kako ne bi morao on da usluzuje kupce. Mozda te price pale u malim radnjama u provinciji, ali takvih vise nema, ili ako ih ima, valjaju ventilatore, miseve, termalne paste i tako tu potrosnu robu, a sigurno ne RTX 3090.
Pricate o nekom pravljenju odnosa koji u 21. veku nije vise moguc. Danasnje radnje za prodaju komponenti su lanci korporacije koje imaju obrt radnika od circa 6 meseci, tako da je apsolutno nemoguce da neko pamti tebe. Ja sam dugogodisnji serviser u slobodno vreme i na web nalozima mi se vidi desetine do cak i stotine hiljada dinara kupljenih komponenti, pa me opet vozaju samo tako. Mozda samo u Beogradu ima i dalje "nezavisnih" radnji koje posluju u plusu i zaista mogu da nabave nesto, ali i to je pitanje.
Realno stanje stvari jeste da ih ti pozoves i da te otkace sa nemamo na stanju ili da ti kazu da imaju ali da je rezervisano/moraju da provere i da ce te nazvati kasnije i da te nikad ne nazovu. Pozoves ih kasnije, kazu, tada je drugi kolega radio, ne, ne vidim vas u sistemu.
Kazes bolje je uvek licno da odes, kao da samo ljudi u Beogradu vole skupe komponente i mogu da ih priuste, a siromahe u provinciji ko sisa. Pa cak i u Beogradu kad si, ti dok stignes do prodavnice nakon radnog vremena da li mislis da ce im ostati nesto od kolicine koja im je pre podne stigla ili se sve rasprodalo telefonom/preko sajta.
Pravis pricu kao da moras da impresioniras prodavca vise nego buducu zenu. Jedini utisak koji trebas da ostavis radnji i njenim zaposlenima jeste da zelis da kupis i da imas sredstava da to ucinis odmah. Sve van toga je suludo. Kakvo istrazivanje trzista, odakle da izvuces te informacije, od lika koji se na forumu predstavlja kao *******i? Da, bas mi je pouzdan izvor. Sta da radi klinac neki koji oce da kupi svoju prvu karticu od para sto je zaradjivao kako je znao i umeo? Treba da kaze: "tata, tata, batali ti ove prodavnice, ima jedan lik zovu ga *******i, njega cimaj, on je proveren"? Kao da kupujemo svercovani duvan i gorivo devedesetih.
U poslednjem postu kazes da zaboravis na individualizam, a pre toga pises cele postove o tome kako trebas da se diferenciras u ocima prodavca i ostvaris pozitivan utisak. Stvarno nebuloze pises druze.