Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Gledam neke snimke, ultra moze da se koristi sa olovkom, da li to znaci da su odustali od Note

Iako sam mislio da će odustati, siguran sam da neće još, biće Note 21 definitivno.
Jedino što je za pohvalu je što S21 i S21+ su skoro pa identični uređaji osim što je ovaj veći i ima veću bateriju. Ko voli kompaktne telefone, S21 je baš dobar izbor ove godine, razlike su najmanje ikada, kao nekad S7 i S7 Edge, čak i još manje.

Poslednja izmena:
Upitah Samsung za cenu S21 Ultra i evo odgovora:

Edit: (sad videh da je već okačena cena na prošloj strani ... )

Снимак целог екрана 14.1.2021. 18.58.46.jpg

Poslednja izmena:
Iako sam mislio da će odustati, siguran sam da neće još, biće Note 21 definitivno.
Jedino što je za pohvalu je što S21 i S21+ su skoro pa identični uređaji osim što je ovaj veći i ima veću bateriju. Ko voli kompaktne telefone, S21 je baš dobar izbor ove godine, razlike su najmanje ikada, kao nekad S7 i S7 Edge, čak i još manje.

Onda se postavlja pitanje koja je poenta Note pored Ultre, ili sam ja glup da to shvatim.

Onda se postavlja pitanje koja je poenta Note pored Ultre, ili sam ja glup da to shvatim.
Па поједине мане и недостатке S серије исправе донекле на N серији пошто она изађе касније, бар је тако било у прошлости, шта ћете бити ове године видећемо.

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Dobri telefoni ali ne vidim neki pomak u odnosu na proslu godinu. Cekaju se testovi tog novog Exynosa ali se ne bih uzdao nesto preterano u njega. Jednostavno zelim isti cipset za sva trzista i to je to. Nece me utesiti ako jedne godine budem imao bolji SoC od Amera, kad sam vec prethodnih X imao losiji.
Ne znam zasto neko konacno ne razvije GCam za taj 108MP senzor, kada ga vec toliko forsiraju.
I zasto je baterija povecana samo na Plus verziji?
Jos jednom, dobri telefoni, pogotovo ako se Exy ispostavi kao dobar, ali nista spektakularno novo i drugacije u odnosu na proslogodisnje modele.

Poslednja izmena:
Galaxys21ultra-product-specifications-210115.jpg

Ni Ultra nema micro sd :S:

Pozdravljam se sa samsungom :wave:

Obican i plus model nemaju sta da traze po onoj ceni pored raznih modela drugih proizvodjaca. Ultra sta znam, odgledao prezentaciju, nisam nesto odusevljen, ekran napokon qhd+ u 120hz, cekamo test exy i kamere, razocaran sam sto je i dalje 128gb pocetni model. Ako ne bude exy fail i ako je na kameri popravljen fokus i bude poboljsana, kad se stabilizuje cena na leto bice ovo dobra kupovina.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nepunih 116000rsd(1199,99$) u US vs 152990rsd u Srbiji Ultra model, opet smo ih pobedili [emoji16].

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
USA cena je bez PDV-a.
Bez poreza i godinu dana garancije dok je kod nas 2 godine garancije.

On topic
Gledao malo prezentaciju, ali zaspao taman kad je došao na red S21...

Jel ima one opcije 3 godine garancije što su pričali ili to samo bio hype pre predstavljanja?

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Pitanje je da li će raditi u 120hz ili će biti između 90 i 120hz u 2/3 slučajeva. Nisu tek tako stavili adaptivno osvežavanje.
Sigurno će na fhd raditi u 120hz, ali u qhd je ipak pitanje da li će biti 120 ili fazon 100. Možda na Sd i bude 120 a na exy znatno manje, ko će ga znati za sad.

Videcemo sve vrlo brzo ,mene hedino zanima da li je tacna informacija sa li ce ultra imati slot za micro sd. Ako nema ja ga necu uzeti u obzir uopste

Nema slot za micro SD. Makar tako svi javljaju.

Dobra stvar kod neultra modela je ravan ekran

Izašle cene u vip-u , koliko vidim previše skupo :) izbacili punjač, smanjili troškove transporta i logistike a cene ostale iste ili još veće :) lepo

Zaista bezobrazluk sa tim punjacima. Svaricemo i to, kao sto smo i 3.5mm jack, micro sd i slicne stvari, ali jednostavno to je tolika bahatost da je to nevidjeno.

Na ovaj model ne treba trositi ni minut vremena. A ja sam ga vec potrosio. 1500 eura + punjac + spen + slusalice. A mislio sam da su apple smecari. [emoji23][emoji383]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odlicna stvar kod S21 je ta sto mi ortak koji hoce da ga kupi prodaje njegov S20 za 350e.

Uvek se odusevim kako urede sajt.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Na ovaj model ne treba trositi ni minut vremena. A ja sam ga vec potrosio. 1500 eura + punjac + spen + slusalice. A mislio sam da su apple smecari. [emoji23][emoji383]

Koliko je jak ovaj brt [emoji16]. I u Samsung i u iPhone temama samo pljuje Samsung i to mu je 80% postova [emoji16]

Šaraj malo.

Koliko je jak ovaj brt [emoji16]. I u Samsung i u iPhone temama samo pljuje Samsung i to mu je 80% postova [emoji16]

Šaraj malo.

Ja koliko vidim ovde je i jabuku ispljuvao. Sa punim pravom oba ali sad ce svi krenuti njihovim stopama zaead veceg profita a ne zbog ekologije
@Joxy ja im sigurno necu oprostiti izbacivanje sd slota. Meni je to jedna od bitnijih stavki. Memorijsju samo izbacim iz starog i stavim u novi i vozi ,ovako copy paste bar kod mene ne moze,sto je mnogo mnogo je

Poslednja izmena:
Odgledao sve, onda neke unboxinge.
Generalno nemam zamerki (jer još nema ni testova) osim na cijene.
Sve ostalo se da uklopiti u pricu (grba na bateriji - maska, leđa plastična - maska, nema microsd,), samo sa je cijena povoljnija. Izgleda da Samsung želi da postane kao prestižan kao nakit u odnosu na Kineze(analogija Swaorwsky i made by Swaorwsky crystal) .

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

@Joxy ja im sigurno necu oprostiti izbacivanje sd slota. Meni je to jedna od bitnijih stavki. Memorijsju samo izbacim iz starog i stavim u novi i vozi ,ovako copy paste bar kod mene ne moze,sto je mnogo mnogo je

Verujem, nego mislim na trziste generalno. Precutace se i ovo sa punjacima.

Realno za punjače i slušalice se znalo onog trenutka kada je to Apple uradio. Ne znam čemu hejt, kao da se ti nije zbalo pre prezentacije. U 2021. će većina flagship telefona doći bez punjača i slušalica.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

To je već prošlost. Makar daju 3 godine garancije i sluške od 200 evra u preorderu.

Rekoše kao biće jeftiniji punjači. [emoji1782]

Nego, skoro milion tvitova za par sati.
cb1825d66f99a073a16e733c835377eb.jpg

Sad videh da su ameri upravo stavili i Xiaomi na crnu listu, kao vojnu kompaniju komunističke partije Kine.

Ostaće samo Samsung na kraju...

Poslednja izmena:
Jesu li vratili led notifikacije?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Samsung S21 Ultra ima microSDXC memorijski modul, bez pogrešnih informacija i trol-ovanja..
Sent from my SM-G973F using Tapatalk

I tko je na kraju davao pogrešne informacije i trolovao...kako volim kad sam u pravu [emoji57]
Samo da se exynos pokaže dobrim u važnim stvarima i Ultra je odličan uređaj...naravno sa min. 256GB.

Poslednja izmena:
Nije valjda da ga shvatas ozbiljno, pametni ljudi izmislili ignore i mirna glava.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno