Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jednom nekog pismenog da prezentuje.....

S21 FE. :d
U suštini sve sem S21 Ultra - preskočiti.
Dizajnerski ne znam šta bih rekao, ipak mi je S10 bio dosta lepši (o S7 da ne pričam), mada deluje malo bolje od S20 serije. Boje užasne i dosadne kao i kod S20, bezeli taman smanjeni kako treba.

Realno gledano mnogo zanimljiviji modeli od prošlogodišnjih. Još ako cena u startu bude jeftinija kod provajdera biće super ;)

Običan s21 može lako da postane hit :)

S21+ i ultra faktički istih dimenzija. Čudni potezi Samsunga

Meni baš dobar paket.

Knox vault odlična stvar, bukvalno jedini to imaju u android svetu i drago mi je što guraju jako tu priču, a ne samo standardne stvari.

OneUI3 standardno napakovan dobrim stvarima.

6.7 inča mi previše na S21+, tako da verovatno idem na obični.

Ultra je zver, pogotovo sa olovkom sada.

Samo da exy ne izda.

Kad se uzmu u obzir pokloni, dobra je meni ovo ponuda i lepo izgledaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ultra je bas dobra. I uopste se ne bih bunio da su uradili deblji zadnji deo da matchuje kamere i da ima vecu bateriju.
Crni izgleda vrh.

Izgleda odlično stvarno.

Ovaj 100x zoom više ne deluje beskorisno, a i video su napucali solidno.

Kao celina, verovatno najbolja kamera na tržištu.

Def. najbolji video u android svetu.

Inače, za Samsung, konačno dobra prezentacija, a ne standardni krindž.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Foto je bitan (ni prednja kamera mi nije bitna), video snimim jedan u 3 meseca :)

U principu sve poznato i vrhunski, samo je nepoznanica exynos potrošnja baterije (NE BRZINA I OSTALA NEBITNA PATKOMETRIJA za sitnu decu).

Poslednja izmena:
Nema sta s21 ultra je bas izdominirao,ova druga dva mi nisu nesta zanimljiva daleko od toga da su podbacili.E sad pitanje je dok ga ne vidim uzivo i ne probam dal je vredan zamena u odnosu na note 20 ultra.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Oduvala me prezentacija [emoji16]

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Odlična prezentacija, u najavi opet telefon godine - jedan od modela.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Cene u Gigatronu. Početak pretprodaje i pokolni.
8580ba791f7b481076b8b2d6c535b083.jpg
f5ebea33ca049b3fcbe280403b7eae75.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nepunih 116000rsd(1199,99$) u US vs 152990rsd u Srbiji Ultra model, opet smo ih pobedili [emoji16].

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Nemaju sanse Ameri protiv nas.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nama su ekvivalentne cene u Evropi a to je 1200-1250e, tako da je razlika 50-100e.

Još samo da ne fail-a Exynos 2100. Treba sada dati YouTube-erima da što više njakaju telefone sada. Da vidimo gde smo i kakvi smo.

Izbacili punjač
Smanjili brzinu punjenja poprilično
Cene ostale iste
Dizajn bolji
Izrada lošija (osim na Ultra)
Sramotno mali storage u osnovnim verzijama (govorim za Ultru i plus)
Procesor...videćemo, teško da može gori

Sve u svemu:
Ne znam...

Poslednja izmena:
Siva boja na Ultri izgleda dosta bolje od crne. Ne znam zašto ne ubace više zanimljivih boja za Ultra model...

Nikada i nisu više od 15-20% nekih stvari dizali i unapređivali. Jedini pravi iskorak je bio sa S7 serija na S8. Ovako manje više skoro sve isto ili slično, samo su naši umovi ti koji nas teraju da menjamo telefone koji mogu da nam traje sigurno 2+ godine, ali...bolest ne bira :).

Po meni ovde ima smisla kupiti samo s21 ultra sa min 256gb prostora. Ima mnogo boljih telefona od s21 i s21+ za mnogo manje para..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

To smo znali i pre 15 dana,sustina je da se najvise fokusirariju na najjaci model sto je i logicno,mada opet previse su zapostavljena ova dva druga modela.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nikada i nisu više od 15-20% nekih stvari dizali i unapređivali. Jedini pravi iskorak je bio sa S7 serija na S8. Ovako manje više skoro sve isto ili slično, samo su naši umovi ti koji nas teraju da menjamo telefone koji mogu da nam traje sigurno 2+ godine, ali...bolest ne bira :).
S7 je isprvio sve nedostatke S6, jedan od najboljih S serija sveukupno. I mali S7 i S7 Edge.

S7 edge je meni i dan danas jedan od najljepših telefona ikad. On topic - cijene u Crnoj Gori:
934fd9562817333d3e12777fbaa28366.jpg

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Izmedju obicnog i + je razlika 200e, zbog malo veceg ekrana i baterije? Preterivanje. Na crno ima da padnu do leta nesto tipa 580 i 650e za obican i plus, respektivno.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
+1
Taj sam

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Ciljaš N21 seriju ;).

Gledam neke snimke, ultra moze da se koristi sa olovkom, da li to znaci da su odustali od Note

Nazad
Vrh Dno