Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

1.jpg

2.jpg

https://twitter.com/rquandt

Steta sto su odustali od onog koncepta koji su poceli sa 10e.

Crni, braon, sivi. Lično mišljenje. Ostali nekako opet deluju kao plastikaneri.

Ma bas su se pogubili po pitanju dizajna u poslednje vreme. Zadnja strana na citavoj S20 seriji izgleda bas jeftino. Veliki camera bump bez ikakvih natpisa, logo na dnu... U poredjenju sa konkurecijom dosta slabije.
Stvar ukusa, ali moje misljenje je da ne mogu da pridju npr P40 i Mate 40 seriji po pitanju dizajna. Tu pre svega mislim na zadnju stranu telefona. Meni licno ne smeta, ima dosta stvari na spisku koje su mi ispred dizajna, ali je cinjenica da su ponovo poceli da lutaju.
Npr Note 10 Plus mi je skoro savrsen. Dosta podseca na stare Sony modele.

Poslednja izmena:
Ma bas su se pogubili po pitanju dizajna u poslednje vreme. Zadnja strana na citavoj S20 seriji izgleda bas jeftino. Veliki camera bump bez ikakvih natpisa, logo na dnu... U poredjenju sa konkurecijom dosta slabije.
Stvar ukusa, ali moje misljenje je da ne mogu da pridju npr P40 i Mate 40 seriji po pitanju dizajna. Tu pre svega mislim na zadnju stranu telefona. Meni licno ne smeta, ima dosta stvari na spisku koje su mi ispred dizajna, ali je cinjenica da su ponovo poceli da lutaju.
Npr Note 10 Plus mi je skoro savrsen. Dosta podseca na stare Sony modele.
Делимо слично мишљење, а и боје су толико монотоне и сличне, уопште ми се не свиђа, нема неке разноликости као некада

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Koliko sam saznao neće biti ovih svih boja kod nas na tržištu.
Ultra samo u black i silver boji. s21 i plus imaju malo zanimljivije boje :)

Meni je silver boja na s7 edge bila odlicna, sa silver i black nema greske. Ove ostale mozda budu bolje uzivo.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Koliko sam saznao neće biti ovih svih boja kod nas na tržištu.
Ultra samo u black i silver boji. s21 i plus imaju malo zanimljivije boje :)
Gde je izreka "Klasicni Kinezi"? [emoji848]
Ili to vazi samo za Xiaomi? [emoji14]
Salu na stranu, jedno vreme su bila popularna "ogledala", sa vise nijansi boja, dok su trenutno aktuelne tamnije. Posebno mi se dopadaju mat zavrsnice, poput one na sivom P40 Pro ili Mi 10T Pro. [emoji4]

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Po meni jedino he Ultra vrijedan pažnje...ali ne razumijem zašto su ostavili 25/15W punjenje...na Ultri su barem trebali ići barem 40/40W ili 65/40W. To mi je jedini minus ali što je tu je, samo Exy da bude dobar.

Tako je pisalo za s20, pa je podržavao 45w.
Isto će biti i sad, ne brini.

S21 25w brzo punjenje, plastična leđa, fullhd ekran, bez punjača u kutiji, exy kod nas. HAHAHAHA počistiće ih kinezi kao nikad. Ako i treba, za bolje i nisu. :d

Iako volim samsung mislim da si skroz u pravu,sramota za samsung da izbacuje svoj najbolji model ovako osakacen

Pa kad su mogli note da osakate, mogu i S.

Fold i Ultre su najbolji modeli, to je valjda poznato, ovi niži služe samo da pogledaš kako je loš i zaletiš se na ova dva.

Biće opet najprodavaniji telefoni visoke klase kod nas, kao i svake godine.

Kinezi ne mogu u nižoj srednjoj klasi da ih počiste ovde pored A50/51 serije, a kamoli u visokoj klasi.

Decenija jakog marketinga učini svoje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo menjaju ciljnu grupu, tj. idu u visoku klasu i to treba da se plati, flagship ubice su cenovno vrlo blizu, nije razlika u ceni kao kada su se pojavili na tržištu i to sve imalo smisla, e sada su oni tu negde sa cenama a Samsung i iPhone moraju da nastave i dalje da budu najbolji ali to mora i da se plati, vrlo jednostavno, ništa nije "sakato" već tačno onako kako treba, hteli ste konkurenciju na tržištu eto vam pa kupujte ko šta želi i cenovno može da isprati. Uvek je bilo i biće zavidnih ljudi(što je naravno totalno besmisleno) koji će pokušavati da umanje vrednost nečega što ne mogu da kupe a žele da imaju.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Fold i Ultre su najbolji modeli, to je valjda poznato, ovi niži služe samo da pogledaš kako je loš i zaletiš se na ova dva.

Kinezi ne mogu u nižoj srednjoj klasi da ih počiste ovde pored A50/51 serije, a kamoli u visokoj klasi.

Odakle ti to da su najprodavaniji svake godine? Da li si video koliki pad imaju 2020.go i to ne zbog korone posto neki beleze i skok

Upravo tako. Prosecan korisnik niti zna, niti ga interesuje sve ovo sto se pise po forumima. Prosto uveren je da je Samsung najbolji u tom cenovnom rangu i to je to. Ne vidim da ce se u skorije vreme nesto promeniti po tom pitanju na nasem trzistu. Naravno pricamo o legalnoj kupovini.

Odakle ti to da su najprodavaniji svake godine? Da li si video koliki pad imaju 2020.go i to ne zbog korone posto neki beleze i skok

Napisao sam kod nas. Teška dominacija Note i S serije u visokoj klasi i iphone iza solidno.

Pisao sam već jednom, ali globalno je samsung imao najbolju Q3 u istoriji kompanije. 6.1% prodaja veća nego Q3 prošle godine. Pokidali su u Indiji sa A serijom, plus je Huawei pokojni van Kine.
Mogu sebi priuštiti slabiju prodaju S i Note serije.

Ja sam mislio da će Ultra ipak imati microSD slot ali ništa od toga.

Pa kako bi drugačije naterali narod da kupe 512 i 1tb verziju...postaju najgori pilićari

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ultra početni model 128GB sa napucanom cenom. Šta dalje reći.

Samsung S21 Ultra ima microSDXC memorijski modul, bez pogrešnih informacija i trol-ovanja, kome je mnogo 128GB interne memorije postoje modeli sa manje memorije [emoji16].

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Mnogo? Ubijaju svoje proizvode, to mi baš nije normalno. Da jedino jedan model ima proširivu memoriju? To je van svake pameti. Očigledno ideje bez pa prate druge.

Baš me interesuje koliko ljudi uopšte koriste proširivu memoriju.

Nikada je nisam koristio, što ne znači da drugi ne koriste.

Sarađuje li android lepo sa proširivom mem.?

Nazad
Vrh Dno