Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655
Делимо слично мишљење, а и боје су толико монотоне и сличне, уопште ми се не свиђа, нема неке разноликости као некадаMa bas su se pogubili po pitanju dizajna u poslednje vreme. Zadnja strana na citavoj S20 seriji izgleda bas jeftino. Veliki camera bump bez ikakvih natpisa, logo na dnu... U poredjenju sa konkurecijom dosta slabije.
Stvar ukusa, ali moje misljenje je da ne mogu da pridju npr P40 i Mate 40 seriji po pitanju dizajna. Tu pre svega mislim na zadnju stranu telefona. Meni licno ne smeta, ima dosta stvari na spisku koje su mi ispred dizajna, ali je cinjenica da su ponovo poceli da lutaju.
Npr Note 10 Plus mi je skoro savrsen. Dosta podseca na stare Sony modele.
Gde je izreka "Klasicni Kinezi"? [emoji848]Koliko sam saznao neće biti ovih svih boja kod nas na tržištu.
Ultra samo u black i silver boji. s21 i plus imaju malo zanimljivije boje![]()
Galaxy S21 Ultra pre-orders will get you a free Galaxy Buds Pro and Galaxy SmartTag.
Galaxy S21 and S21+ pre-orders will get you a free Galaxy Buds Live and Galaxy SmartTag.
Slazem se u putpunosti,iako nikad ne kupujem slabije modele stvarno sramota sta rade.S21 25w brzo punjenje, plastična leđa, fullhd ekran, bez punjača u kutiji, exy kod nas. HAHAHAHA počistiće ih kinezi kao nikad. Ako i treba, za bolje i nisu. :d
Odakle ti to da su najprodavaniji svake godine? Da li si video koliki pad imaju 2020.go i to ne zbog korone posto neki beleze i skokFold i Ultre su najbolji modeli, to je valjda poznato, ovi niži služe samo da pogledaš kako je loš i zaletiš se na ova dva.
Biće opet najprodavaniji telefoni visoke klase kod nas, kao i svake godine.
Kinezi ne mogu u nižoj srednjoj klasi da ih počiste ovde pored A50/51 serije, a kamoli u visokoj klasi.
Decenija jakog marketinga učini svoje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fold i Ultre su najbolji modeli, to je valjda poznato, ovi niži služe samo da pogledaš kako je loš i zaletiš se na ova dva.
Biće opet najprodavaniji telefoni visoke klase kod nas, kao i svake godine.
Kinezi ne mogu u nižoj srednjoj klasi da ih počiste ovde pored A50/51 serije, a kamoli u visokoj klasi.
Decenija jakog marketinga učini svoje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odakle ti to da su najprodavaniji svake godine? Da li si video koliki pad imaju 2020.go i to ne zbog korone posto neki beleze i skok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari