Možda na dnevnom nivou, jer je suludo gađati se ciframa i prognozama, ali na višegodišnjem nivou cena ide gore. Ovo je maraton i kao takvog ga treba posmatrati sa mnogo više strpljenja nego što ga prosečan "investitor" imaOpušteno bre ljudi, čemu napetost, naravno pitam u šali gde ce cena, jer kretanje cene do sad svaki dan nekog demantuje.
Možda na dnevnom nivou, jer je suludo gađati se ciframa i prognozama, ali na višegodišnjem nivou cena ide gore. Ovo je maraton i kao takvog ga treba posmatrati sa mnogo više strpljenja nego što ga prosečan "investitor" ima![]()
BTC-LTC odnos odlican za kupovinu LTC
Usao sam juce na 0.00393 kroz odnos. Sledeci buy order mi je na 0.00365 ukoliko se korekcija nastavi.
Ja sam prodao deo ETH-a na 916.29eu. Jedan deo planiram da prodam na 1150eu+, zatim 1250eu+ i poslednji deo na 1350eu+. Ako padne ispod 750eu tada opet kupujem ali samo od dela koji sam prodao na 916.29eu. Sve ostalo se cuva i stake-uje. Videcemo sta ce biti tamo oko 2025. godine.
Zar ti ne rasproda svoj BTC na 41k ili sam lose citao-razumeo?
Slazem se , LTC izgleda kao odlican trenutak za ulazak iz BTCa, ako ne bude ocekuj neocekivano i nastavimo divljanje BTCa , a krvarenje ALTova.
Kao laik pitam, zasto je euro toliko vezan za dolar, pa ce i EU ispastati ako USA dolar padne dosta ?
Može li ovo da se pojasni ? Hvala unapred.Au kakav ruzan head and shoulders pattern, uz to bezanija preko ona 3 privacy-a i dalje u toku, sve sigurniznaci potopa ali treba skupiti coyones i shortovati ovo do 21 wma levela...
Cene u stagnaciji. Jel se to čeka petak da se vidi šta će uraditi USDT ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari