Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хвала @shamanNS

Имам и ја проблем са логовањем на кинеском боксу. Налог је регистрован преко андроид апликације... Не помаже ни 00 ни + предзнак. Кад се кликне пријава само одради рефреш и ништа.

Јел постоји могућност да проблем пријаве има везе са рутованим андроид боксом или је друго по среди?

Isti problem na Eon Kaon boxu. Probao sve zivo sto znam. Restart rutera, restar boxa, install-deinstal app. Probao sa 2 broja . Jedan danas registrovan a jedan ranije. Oba broja u formatu 0038163.Jedino sto mi pada na pamet da probam sa nekim MTS brojem... Ima neko ideju sta jos da probam?

Isti problem na Eon Kaon boxu. Probao sve zivo sto znam. Restart rutera, restar boxa, install-deinstal app. Probao sa 2 broja . Jedan danas registrovan a jedan ranije. Oba broja u formatu 0038163.Jedino sto mi pada na pamet da probam sa nekim MTS brojem... Ima neko ideju sta jos da probam?
Promeni pasword za prijavu i proradiće.

Ides na zaboravljeni pass, kada dobijes novi kod, onda imas ispod da napravis svoj pasword, ne moraju da budu brojevi.

Tako i odradio, postavio svoj pass samo sa slovima 🙂 i dalje nece na boxu ni sa kodom ni sa novim passom. Hvala tebi na trudu u svakom slucaju . Probacu kasnije da promenim i ovaj slovni pass sad mi ne dozvoljava slanje novog koda za reset pasvorda . Verovatno je vremensko ogranicenje. Hvala ti puno ! Javim ako uspem, da mogu i drugi da rese problem.

Ne mogu dva uređaja na jedan user . Automatski te odjavi sa smart aplikacije ako se prijavis na EON android i obrnuto. Mnogo je za sad bolja smart aplikacija od android aplikacije obzirom da na android aplikaciji ne mogu da se menjaju kanali na ch + ch- .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Kaon eon stb, radi aplikacija bez problema. Osim što je ružna u pm...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Evo i ja da prijavim, upravo probao, Samsung TV 2016, prošao login sa telefonom u formatu 003816 za username a password iz SMS poruke koja je stigla za aktivaciju.

Radi sve kako treba, promena kanala može uz kontrolu sa daljinskog, radi video klub - probao sam da pustim nekoliko serija.
Ja nikako da se ulogujem, RU serija, probao sa 2 broja. Neće ni posle reinstalacije aplikacije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Aplikaciju koristim više od mesec dana na telefonu i danas probao na EON-u i naravno nisam uspeo da se ulogujem, menjao lozinke, deinstalirao pa opet instalirao i jedino što sam uspeo da ni na telefonu nije radila aplikacija. Sa novim brojem sam uspeo na telefonu, ali na EON-u opet ništa. Šta reći osim da je ovo veliko... znate već šta.

Aplikaciju koristim više od mesec dana na telefonu i danas probao na EON-u i naravno nisam uspeo da se ulogujem, menjao lozinke, deinstalirao pa opet instalirao i jedino što sam uspeo da ni na telefonu nije radila aplikacija. Sa novim brojem sam uspeo na telefonu, ali na EON-u opet ništa. Šta reći osim da je ovo veliko... znate već šta.
Isti slucaj i kod mene..Eon kaon box u mrezi. Menjao i lozinku i probao sa dva-tri broja telefona . Probao sa kodom iz sms i sa promenom pasworda...instal/deinstal , restart rutera i boxa i digao ruke vise..ako proradi sam od sebe ..ako ne nisam nista ni propustio lol

Kod mene je EON box van mreže, ali očito da je ista situacija.

Dva Eon SDMC boxa plus mobilni svi rade sa istim podacima sa telefona.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Ja probao sada sa drugim brojem telefona i radi mi lozinka i na telefonu i na Philips Smart TV - Android OS!

Dakle sve ok.

Evo sada sam probao i na Eon boxu, isto hoce da se uloguje. Mozda je bio neki bug privremeni?

I ja sam uspeo na EON boxu ali sam ostao zaprepašten kakav je ovo krš od aplikacije.

Od koga je dobro je? 😀
Ja evo sa nestrpljenjem isčekujem na šta će da liči "Iris Go" (= zamena za postojeću MTS TV Go aplikaciju)...

U MTS u kažu da ne postoji aplikacija [emoji16]

Postovani,

Aplikacija preko EON box-a za sada nije dostupna za registraciju.
Ukoliko posedujete Eon box, on u sebi sadrzi google chromecast, tako da
mozete vrsiti castovanje sa mobilnog uredjaja na Vas tv. Radnja se
obavlja u vidu preslikanog ekrana.

Pre isteka Demo perioda, dakle 1.3.2021. nasa aplikacija ce biti
dostupna i za Smart tv: LG,Samsung,Amdroid Tv Aple tv i Amazon Firestick

Samo da puste kvalitetnije strimove, da zamene ove sd za hd, sve ostalo je zanemarljivo.

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6295346]Samo da puste kvalitetnije strimove, da zamene ove sd za hd, sve ostalo je zanemarljivo.
Strimovi Arene su u HD bar kod mene

Meni su arene bolje na onim poznatim iptv listama nego ovde, ali su serije odličnog kvaliteta, barem one što sam ja gledao.

Update stigao i na android TV i stvarno je bolja slika.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Na Tizen aplikaciji kažu da večeras 'proširuju infrastrukturu'. Da vidimo šta to znači 😀

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6295608]Evo dodje update na eon box. Sad je hd.
Jel su bar popravili CH + CH - na daljincu ? Slika je sada u FULL HD ? Koliki je birate strimova ? Ajd da vidimo sta su uradili za smart aplikaciju. Doduse tu je slika bila korektna .Bilo bi dobro da povećaju birate i podignu nivo slike za sportske prenose . Meni su e mailu pre neki dan najavili da će slika biti optimizovana i sredjena na najvisem nivou .Ajd da vidimo

Jedan EON SDMC i app na telefonu rade istovremeno sa istim podacima dobijemim pri prvoj registaciji.

Koliko sam ispratio, ostalo je još da LG WebOS dobije app.

Ne znam u čemu je, ali je vidno bolja nego što je bila na eon boxu. Takodje i video klub serija 12 reči, slika je i tu vidno bolja.

Ovo za menjanje kanala, meni ne smeta da stisnem gore i ok. Recimo i Orion tv aplikacija ne radi ch+ ch- na eon boxu.

Vidim ima za Android TV, instaliarao sam aplikaciju, ali kako da se registrujem, traži šifru i userrname?

Uspeo sam, registrovao se na ženin telefon, samo otvorio aplikaciju jednom. Ukucao broj tel i šifru iz SMS-a na android TV i radi.

Nazad
Vrh Dno