Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hvala puno na info-u. Malo sam istraživao.
FLR listovan na BitTrue berzi od pre par dana:
https://www.bitrue.com/trade/flr_usdt
Delili su u air drop-u za 1 XRP -> 1.0073 FLR-a. Po ceni od malopre kad sam računao (FLR = 0.19305 USDT) odnos na 1 XRP = oko 60%.
Ukupno je "izdato" 100 milijardi FLR-a od kojih odvajaju 5 milijardi za LTC hold-ere tj. vrednost od 965.250.000 USDT.
Za XRP snapshot bio 12.12.2020 a claming je 11.06.2021.
https://blog.flare.xyz/spark-claim-guide/
Da li će i za LTC da bude 60% u vrednosti FLR-a, ostaje da se vidi jer će verovatno raditi posebno računanje za LTC. Ovde su prikazali kako su radili proračun za XRP:
https://blog.flare.xyz/the-xrp-flr-ratio/

edit: Neka neko proveri ovaj proračun, sumnjam da nisam neki previd napravio.

Poslednja izmena:
Znači ~75 tokena po jednom LTC-u ako podelimo 5mlrd/66.250.000 LTC-a u opticaju

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Znači ~75 tokena po jednom LTC-u ako podelimo 5mlrd/66.250.000 LTC-a u opticaju

Nije tako prost proračun. Ovo je formula za XRP bila:
Spark claimable = ((XRP owned) / (XRP total - XRP Ripple - XRP NPE)) * Distribution Amount
pogledaj ovu stranicu za objašnjenje varijabila: https://blog.flare.xyz/the-xrp-flr-ratio/
Izračunao bih ali ne znam 2 varijabile odn. koji bi bio ekvivalent za LTC (XRP Ripple i XRP NPE).

Nije tako prost proračun. Ovo je formula za XRP bila:
Spark claimable = ((XRP owned) / (XRP total - XRP Ripple - XRP NPE)) * Distribution Amount
pogledaj ovu stranicu za objašnjenje varijabila: https://blog.flare.xyz/the-xrp-flr-ratio/
Izračunao bih ali ne znam 2 varijabile odn. koji bi bio ekvivalent za LTC (XRP Ripple i XRP NPE).
Imaš pravo, po onom bi ispalo mnogo velika dobit u USD vrednosti, ko bi ti tek tako poklonio toliko novčića

Bio je ispravan signal za BCH u 16:40h kad sam postavio post. U 17h 445$, u 20:10h na 549$ = ~20% skok
1d mu se promenio na 27%

Pitanje za daily tradere ovde, kako se kockati sa ovim pokretima? U nekoliko sati skok, malo povlačenje, opet skok, malo povlačenje... Ima li nekih pravila?

Mislim da se trguje sa IOU a ne sa sparkom, jos uvek nije dodeljen na accounte...

Red bi bio da LTC popravi malo odnos taman dok BTC odmara za vikend :)

Bio bi red ali nije to to. Ceka se nesto, ne krece jos uvek ali zateze lastis polako, morace da opali uskoro. BTC je lepo primirio, ne mogu da verujem kako je sve mirno. Vreme je da se polako preliva.

Bas me nervira trebao je vec da bude 400$

Slazem se ali sta da mu radim. Cekam eksploziju do kraja meseca, cekam vise tu najavu. Pocinje da nervira kao u stara dobra vremena, iskida ti zivce i skoci 3x za 5 dana. I mene cak malo smara, najjace je krenuo i onda je stao i tacno se vidi da se ceka nesto.
Svakako ce skociti cena i pred ovaj Airdrop, super je taj deal sa Flare-om. Realno LTC je najjaci novcic koji nema smart contracts tako da je deal pao odmah.

Nikad mi taj LTC nije bio jasan, uvek je tako nekako cudno rastao da se tako izrazim, onih Sajovih 2000 mi deluju kao naucna fantastika, 500 mi je negde ono kao, vlazni snovi :)

Da, cak se Dash malo pomerio i bas mi je drago. Vreme je makar malo da se pomeri.

A LTC ko LTC, mnogi ga potcenjuju. 500$ je sica veruj mi. I 100K je pre 2 meseca bila naucna fantastika kad sam pricao a sad kad smo na 40K tih 100K izgledaju cak i pomalo smesno. Znam da neki i sada prognoziraju pucanje balona ali i dalje tvrdim da smo tek na pocetku i ima jos lepih vesti i municije za rast bar do leta i za LTC i za BTC.

Ima li ko vesti kada Paypal pusta kripto za evropu?

ZEC i DASH su valute koje su dosta dosta ispod cene i nadam se da ce doci sebi i dobiti na vrednosti uskoro. Drzim obe jer mi se svidja koncept istih, pogotvo ZEC-a, a tim iza valute je po meni u top 5.

Da, cak se Dash malo pomerio i bas mi je drago. Vreme je makar malo da se pomeri.

A LTC ko LTC, mnogi ga potcenjuju. 500$ je sica veruj mi. I 100K je pre 2 meseca bila naucna fantastika kad sam pricao a sad kad smo na 40K tih 100K izgledaju cak i pomalo smesno. Znam da neki i sada prognoziraju pucanje balona ali i dalje tvrdim da smo tek na pocetku i ima jos lepih vesti i municije za rast bar do leta i za LTC i za BTC.

Ima li ko vesti kada Paypal pusta kripto za evropu?

Ko to zna...
Koliko vidim kripto na paypalu u USA za sada funkcioniše samo za kupovinu/prodaju istog..ponavljam za sada. Sledeći korak bi bila kupovina za kripto na sajtovima koji podržavaju paypal.
Kripto nije moguće poslati ni primiti na svoj paypal nalog. Da li će to omogućiti u budućnosti ko zna...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Od čega ti je taj link? Čudan je

Slika kad je BTC bio 4 i nesto k

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Nije jos kasno

Video sam, nego sam odmah izašao kad sam video golu ribu i brdo reklama. Liči na neki scam sajt, ko zna kakve podatke prikuplja

Jeste idem i uzimam ljudima koine :D
Da, slikao sam kad je krenula korona!

Poslednja izmena:
sve zavisi kako se whale-ovi dogovore, već sam napisao može se desiti da probaju da ga spuste na 5-10k pa onda tu da pokupuju još, problem je što je sada novčana masa mnogo veća i što velike investitore koji su ušli da igraju na duže staze neće tako lako prepasti kao nekog Marka iz Surdulice

Slazem se apsolutno, samo pre ili kasnije ce neko odluciti da uzme x20 profit na crypto-u i investira u startup koji ce dati dodatnih x5-x10 kroz godinu dve (x100-x200 total), u poredjenju sa crypto-om koji ce mozda da ode x2-x4 u narednih 4-5 godina (x40-x80 total). Objektivno gledano, situacija se znacajno razlikuje od one pre, tako da ce rasplet biti krajnje interesantan...

@Ziclasi Da, mart 2020, ja sam tada bio vrlo skeptican, ali sada definitivno znam sta cu da radim sledeci put :).

Jeste idem i uzimam ljudima koine :D
Da, slikao sam kad je krenula korona!
Ma možda si naleteo negde na sliku/stranicu pa da podeliš sa nama.

Juče sam čitao temu gde su kolegi sa foruma ove godine upali nekako preko team viewera ili nekog sajta i ukrali coin-e i od tad sam oprezniji malo :d

Edit: biće zanimljiva noć za altove

Poslednja izmena:
Nastavice trend kao i do sada, do proleca skoro sigurno osim ako ne bude nekih losih vesti.

Tesko pre Nove. Ko moze neka kupuje, posle Nove ocekujem da nastavimo po starom sa skokom.

Pa sada je i suvise nestabilno za prognozu. Testirace se dno jos veceras, support je poprilicno nisko. Vreme je da se otimaju novcici od panicara. Posle Nove verujem da biti lepog oporavka bez ikakve sumnje. Izdrzite sa zivcima ;)

Ljudi, ista prica je bila i tokom prethodnog ATH-a, vratite nazad na 1630 stranicu pa citajte redom. Ako ne uzimate barem 10% profita na ovim levelima onda se kockate, sta da vam kazem. Mislio sam da cemo imati doji-candle print sad pa sam iz predostroznosti zatvorio i poziciju sa chainlinkom. Mozda stvarno bude ovog puta drugacije i odemo i na 100k, ali svakako je bolje osigurati barem 10% nego da se provozate u balonu u oba smera. Takodje, i da ode na 100k, opet to ne znaci da u sledecem bear marketu ne mozemo videti novi low na 30k recimo. Tako da pamet u glavu, nemojmo biti pohlepni i da ostanemo sa "mogao sam imati".

• Like
Reagovanja: MPM
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno