Koristim baš Nillkin frosted i staklo pored. Ispao mi telefon na pločice, ravno na ekran, tri meseca star. Ja se preznojio, podignem ga vidim samo staklo popucali na uglovima. Posle dve nedelje skinem masku kada ono leđa telefona popucala, tako da nije baš sjajna maska.Zbog toga i razmišljam da zalepim najobičniju foliju, fp senzor mi je bio jako spor sa prošlim, očigledno debljim staklom, sada sa ovim drugim je ok ali bih voleo da bude još brži. Ionako mi telefon nikad ne ispada. Bukvalno nikad.
Nillkin frosted futrola štiti odlično i same ivice telefona odnosno stakla. Ali ako padne sa strane stakla na nešto, nema pomoći. Meni izvan ovog zaštitnog stakla toliko malo viri ekran da ako padne i pogodi baš tu tačku od celog telefona neka se i razbije [emoji1749][emoji1]
Ne vidim kakve to ima veze. Ako želiš da promeniš hardver van garancije.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nisam neko vreme bio n miui ROM-ovima . Flešovao sam ovaj poslednji weekly. Ima razlike u fluidnosti - ovaj je fluidniji - ali je baterija i dalje loša u odnosu na AOSP ROM-ove. Baš lošaJa sam na poslednjem Xeu weekly miui 12.5 Android 11.
Sta znam, ništa spec.
To sam pročitao još nekoliko puta. Izgleda da se tako prenese energija pada. Čak i sa drugim maskama, lomljivo je izgleda to zadnje staklo.Koristim baš Nillkin frosted i staklo pored. Ispao mi telefon na pločice, ravno na ekran, tri meseca star. Ja se preznojio, podignem ga vidim samo staklo popucali na uglovima. Posle dve nedelje skinem masku kada ono leđa telefona popucala, tako da nije baš sjajna maska.
Jesi probao? Pa nisu hteli da zamene?Pa probaj da zameniš bateriju na telefonu koji nije legalno uvežen (odnosno nije za naše tržište).
Koliko lošija u odnosu na MIUI 11?Nisam neko vreme bio n miui ROM-ovima . Flešovao sam ovaj poslednji weekly. Ima razlike u fluidnosti - ovaj je fluidniji - ali je baterija i dalje loša u odnosu na AOSP ROM-ove. Baš loša
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Da, kad ubace imei broj u bazu, odbiju da rade telefon.Jesi probao? Pa nisu hteli da zamene?
U čemu je fora, plaćaš uslugu servisa. Kakve veze ima odakle je telefon, pa ne rade ti to za džabe [emoji1751]
Sent from my Mi10T using Tapatalk
Djilkos, i dalje mi nije jasno sta njih zabole ona stvar sto ja nisam platio porez za kupljeni telefon. Nisu oni poreska sluzba i sta ti znam ko jos iz drzavnog sektora pa da vode njihovu brigu i interes vec obicni majstori i serviseri telefona.. Sta mislis,da li ti isti dusebriznici za porez koji kao gledaju drzavni interes ne kupuju zamenske delove koje ugradjuju u telefon koji ti servisiraju i to preko madjara i preko trece ruke da izbegnu taj isti PDV.. Da se ne lazemo, i najveci trgovinski centri rade na crno koliko god mogu i izbegavaju PDV na volsebne nacine.. A sta je tek sa manjim radnjama. Licno znam ortaka koji drzi butik za garderobom, nabavlja farmerke iz Pazara, 40% na belo od robe. Dve privatne pumpe za gorivo toce na trik tocenje 60-70% gas za kola.. A sad se nasli neki dusebriznici iz servisa koji su pokupili znanje sa YT i brinu se da li sam ja platio drzavi porez kad sam kupio telefon,malo je ono degenerativno..Drugačije je.
Na KP se porez ućaruje i zaradjuje dodatno na povratu. Šverc telefona je lakši nego kola, a tamo moraš platiti porez.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sta mislis,da li ti isti dusebriznici za porez koji kao gledaju drzavni interes ne kupuju zamenske delove koje ugradjuju u telefon koji ti servisiraju i to preko madjara i preko trece ruke da izbegnu taj isti PDV..
Ja je ne nađoh.Jel ko stavio na 9t pro poslednji xeu? Miui 12.5 i A11? Interesuje me imate li ovu prvu app u listi na activity launcher app? Razmišljam se da probam 12.5 ali ako je ovo sklonjeno, ne diram ništa.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ok, znači ništa od xeu.Ja je ne nađoh.
Aj pojasni u čemu je problem.
Sve si lepo objasnio,verovatno je to tako zamisljeno, ali ne ide bas tako kao i sve u zivotu pa i u poslu.. Uvek postoje rupe u zakonu i legalni i nelegalni putevi, na crno i na belo.. Kad bi svi isli na belo, nek stave odmah katanac na vrata..Zarada ravna nuli.. Naravno, kojeg god privatnika, majstora, frizera da pitas, radis li sta na crno, sve kucas kroz fiskalnu, iz zatrke ce klimnuti glavom i reci pa kako drugacije, to je zakonom propisano, ne sme nista na crno..Ali istina je nesto drugacija..
Izgleda da nisi jedini, kod mene je užas. Jedva čekam novu verziju.Global stable 12.0.5.0, baterija neverovatno osakaćena, jel to samo kod mene ili kod svih ?
Biće sigurno samo se ne zna precizno kadaЈош увек ми је телефон а верзији 12.0.3.0 занима ме да ли ће бити апдејта на андроид 11 и на "испегланију" миуи верзију 12.5 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari