Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Binance-u sell orderi 9, 7.5, 11 miliona na cenama 29, 29.5, 30k respektivno

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Sklonice se to ne brini cim se primakne cijena. Koliko smo to puta vec gledali. Nego da vidimo sta ce Grayscale da uradi. Izgleda da sve zavisi od njih. Samo me interesuje a sta ako se umijesa neko drugi treci peti i pokvari im igru? Propada li onda ova Morbiusova teorija da sve je ova samo jedna velika zavjera bogatih?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Grayscale skoro nedelju dana nije kupio nijedan LTC, Otkako su uzeli preko 100K u danu. Sada su BTC nagruvali kao blesavi, to je izgleda prioritet pre Nove godine. Grayscale trenutno jeste najveci, stvarno su ogroman kapital spucali i niko nema tolike kolicine kao oni. Barem ne niko ko transparentno posluje. Nece se njihova kupovina zaustaviti do daljeg. Ko da im pokvari igru i kako? Nisu oni jedini koji akumuliraju, akumuliraju svi, neko vise neko manje.

Ovo sto Bittrex radi ne znaci da izbacuje XRP iz menjacnice nego sklanja XRP market. Velika razlika. Ako neko od top 10 izbaci rippl iz ponude to je kraj. Sanse za to su 1% To je onda veliki udarac za sve. Iskreno bas neverujem u takav scenario.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Neko je tuzio Coinbase zato sto jos uvek prodaje XRP. Ako nekim slucajem ta tuzba ima bilo kakvog osnova i ako Coinbase povuce XRP iz prodaje naplasice se jos neke menjacnice i XRP moze lagano da dobije jos jednu nulu...
Bas me zanima rasplet ovoga.

Tapatalk from Poco loco

Neko je tuzio Coinbase zato sto jos uvek prodaje XRP. Ako nekim slucajem ta tuzba ima bilo kakvog osnova i ako Coinbase povuce XRP iz prodaje naplasice se jos neke menjacnice i XRP moze lagano da dobije jos jednu nulu...
Bas me zanima rasplet ovoga.

Tapatalk from Poco loco
Nema šta da se plaše ili ne, zna se pod kojom su jurisdikcijom i da li suđenje u USA utiče na njihovo poslovanje ili ne.
Binance US (ali samo US) je isto odlučio da delistuje XRP.
Problem je sada volumen koji se istopio.

Nema šta da se plaše ili ne, zna se pod kojom su jurisdikcijom i da li suđenje u USA utiče na njihovo poslovanje ili ne.
Binance US (ali samo US) je isto odlučio da delistuje XRP.
Problem je sada volumen koji se istopio.

Mnogo veći problem je strah koji se stvorio, jer trebaće vremena da on ljudima nestane iz glave, a vreme je upravo toga čega nema, sadašnje ludilo neće večito trajati. Što je najgore, povukla panika i XLM ni krivog ni dužnog, najbolji novčić što postoji bezveze krvari zbog stvari sa kojima nema veze. 440 satošija, smešno. Da nismo u ovom ludilu, sad bih ga kupio milion, ali džaba sve ako se oporavi tek tamo u kripto ledenom dobu koje nam sledi.

Mnogo veći problem je strah koji se stvorio, jer trebaće vremena da on ljudima nestane iz glave, a vreme je upravo toga čega nema, sadašnje ludilo neće večito trajati. Što je najgore, povukla panika i XLM ni krivog ni dužnog, najbolji novčić što postoji bezveze krvari zbog stvari sa kojima nema veze. 440 satošija, smešno. Da nismo u ovom ludilu, sad bih ga kupio milion, ali džaba sve ako se oporavi tek tamo u kripto ledenom dobu koje nam sledi.
Da, retail panika je nešto drugo.

Srecna vam Nova drugari, neka vem sledeca godina bude za pamcenje i nesto sto ce vam promeniti zivot na bolje ;)

Hvala, takodje sve. najbolje. svima koji su u kriptu [emoji23][emoji23]
I da se ove godine kupi bar "polovan Yugo 45“ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ljudi zivi i zdravi bili i da se svi oparimo ove godine [emoji16][emoji123]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ja sam prodao moj btc na 29k..jednostavno 30k je prevelika psiholoska granica da bih taj level cekao. Skoro pa 300% zarada od ulozenog..malo li je. Bila je ovo sjajna godina ipak :)
Sad cekam jaci pad za ponovni ulaz...

Poslednja izmena:
Nije toliko psiholoska granica koliko je praznik pa je malo usporilo. Kad prodje mamurluk i krene da se radi promenice se malo situacija.

Tapatalk from Poco loco

Nije toliko psiholoska granica koliko je praznik pa je malo usporilo. Kad prodje mamurluk i krene da se radi promenice se malo situacija.

Tapatalk from Poco loco
Do Kineske NG [emoji1787]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Srecna nova! Svima želim dobro zdravlje i dobre trejdove :)

Danas je otkljucano 900M xrp-a, 477M je poslato cofounder-u Jed McCaleb-u. Lepa kolicina novcica, sta da vam kazem.
Posle neko proziva zasto je Charlie Lee prodao novcice koje je iskopao a ovom legne preko 110M dolara preko noci i diskutujemo dal je XRP los ili ne.

Tapatalk from Poco loco

Grayscale negira ranije vesti da je dampovao XRP i XLM. Uostalom, njih najmanje briga da li je XRP security ili ne. Misle neki da XRP mogu da sruše loše vesti, lol. Ne znam da li ste primetili, vesti su loše svuda, epidemija hara, ekonomija je u čabru, a mi smo u bull marketu. :D

Ja sam do skora mislio da nema šanse da BTC može da prestigne ovaj nivo, ovo mi je bio top, jer sam ovde očekivao da se BTC mreža zaguši. Međutim, kako se glavna trgovina odvija kroz GBTC shares, sve se dešava off-chain i zagušenja nema, lukavo. Target mi i dalje nije ne znam koliko visok i nastavljam da očekujem da će nam u nekom momentu kad se svi osećamo sigurni izvući stolicu ispod nas, ali za sad dok fondovi nastavljaju da kupuju, ja ću nastaviti da čekam. Biće verovatno prilike i da dodam malo, prvi ozbiljni support nam je vrlo daleko, a korekcija kasni već dugo.

Kakav ti je osećaj, koja je cifra do koje će sigurno stići u Q1 2021?
Ne znam ali trebalo bi da dogura bar do 50K. Ne mora da znaci ali verovatno je. Moze cena malo da se primiri, altovi treba da krenu. LTC treba da najavi MW u Q1 i da krene na mrezi. Posle toga ide predlog na BTC da krene tako da ce tad raketa. Pro

Tapatalk from Poco loco

Danas je otkljucano 900M xrp-a, 477M je poslato cofounder-u Jed McCaleb-u. Lepa kolicina novcica, sta da vam kazem.
Posle neko proziva zasto je Charlie Lee prodao novcice koje je iskopao a ovom legne preko 110M dolara preko noci i diskutujemo dal je XRP los ili ne.

Tapatalk from Poco loco

Ne proziva niko zato sto je prodao, nego zato sto je prodao na topu, istog dana kada je odradio prvi istovar je tweetovao "HODL" i raketicu, pritom sam siguran da ga je kinez takodje i shortovao u zemlju jer sto da ne. Mozda je i kupovao na donjim granicama ponovo, ali sumnjam, posto se vidi da zna sta radi :p.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno