Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

S21+
d1cc6150a7f799202ebdfe2df85f564e.jpg
49905f8f1e2d9f54ced1f5e95f14f98d.jpg

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Ništa posebno. Čak mi se ova boja i ne uklapa. Nekako mi jeftino deluje.

Opet da se ponovim jedino vredan pomena s21 ultra,na njemu mi se svidja kako su uklopili sistem kamera dosta lepse i smiljenije nego na s20 ultra.Ovaj plus model mi tacno izgleda kao neki midrange,isti takav sam utisak imao kad sam uzeo u ruke s20+.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Steta sto ne naprave s21 mini na fazon s12 mini, savrsena velicina. Sve me vise i vise smaraju cigletine od telefona

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

mislim da ce S21 biti ok po dimenzijama, ali plastika, ravan ekran, ruzne boje i 1080p rez me odvracaju od istog.

Dzabe dimenzije, kad su spec 0 i jos plastika za bezobraznu cenu.
Najbolje bi bilo da imaju dva modela sa istim spec, ali sa razlikom u velicini ekrana (kao kod ip).

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Ovo je extra, moj s20 će samo još više da vredi [emoji1787][emoji1787][emoji2960][emoji56]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Uzasno izgleda, i S serija i novi mi11

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Meni se svidja ravan ekran (konacno povratak istom), 1080p mi ne smeta ni najmanje, ni plastika, jedino sto me odvraca od kupovine su cena i nikakva telefoto kamera za taj segment. Videcu kad cena na crno padne na ~600e, naravno i ako se SoC/autonomija pokaze solidnim... U suprotnom cu gledati kineze, OP i Xiaomi.

Meni se svidja ravan ekran (konacno povratak istom), 1080p mi ne smeta ni najmanje, ni plastika, jedino sto me odvraca od kupovine su cena i nikakva telefoto kamera za taj segment. Videcu kad cena na crno padne na ~600e, naravno i ako se SoC/autonomija pokaze solidnim... U suprotnom cu gledati kineze, OP i Xiaomi.
Realno sad gledajuci oneplus 8 pro po meni odmah mogu reci bolji od dolazeceg s21+,a pritom i cena koja je vec odlicna za OP bez razmisljanja

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

To je po tebi, koji ga nisi ni imao ni probao [emoji6]

Razumem, al eto meni džaba da ga daju ne mogu da ga koristim zbog sitnica što sam pominjao u temi [emoji849]

Dzabe dimenzije, kad su spec 0 i jos plastika za bezobraznu cenu.
Najbolje bi bilo da imaju dva modela sa istim spec, ali sa razlikom u velicini ekrana (kao kod ip).

bukvalno. iP je objasnio ove godine kako se diversifikuje ponuda da za svakoga ima nesto i da su sve specke ok. i njima fali stosta, ali od toga sto su spremili za ovu godinu odlicno su naredjali modele pa svako moze da bira po svojoj meri. ovde te teraju da das ruku i nogu za Ultru da se ne osetis kao mamlaz (a po ceni i tada se osetis tako).

Poslednja izmena:
Različiti pristup kupcima.
Ovo se zove zamka kupovine.

Isto je bilo N20 vs N20U. I prošlo je top da ne može biti bolje za N20U.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ako to mogu sebi sada da dozvole...videcemo. mada me buni jer 2100 je trebao da ima premijeru 12.01.,ako sam dobro video na netu.

S21 bi bio konkurentna opcija da košta 750$ ili 750€ kod nas, ali pošto će biti skuplji od ajfona 12, opet će doživjeti loše rezultate što se tiče prodaje.

Došlo do toga da ajfon već tri godine ima sjajnog predstavnika u tom visokom (ne premium) segmentu, a Samsung ništa, žalosno.
Galaxy FE 5G se čini dobra opcija, ali i to su nam uskratili i uvalili ponovo exynos procesor, tj. 4G verziju.

Znajući samsung, eto ga s21 mesec-dva od izbacivanja već na tih 750 [emoji6]

To za poentu znaju samo oni koji neće (i ne mogu) da nose crepove i cigle po džepovima). Generalno, ja ću vrlo verovatno da preskočim ovu s21 seriju (kao i s10 što sam). Jedino što dobijam je 256gb, mada mi je prostor pored autonomije i kamere već postao bitan faktor.

Ti da preskocis, nema sanse? Uzimas medju prvima kad izadje [emoji14][emoji23]

I to Snap da nam pravi zazubice :). Odradi trade-in i samo pusti fotke :).

Haha sumnjam kao što rekoh...posebno sad kad sam nalepio whitestone perfektno po prvi put [emoji1787][emoji1787][emoji56] A i potajno se nadam da će google da izbaci neki flagship/pro pixel dimenzija kao ovaj p5 samo sa 256gb i boljim čipsetom/kamerama pa da ne žalim para [emoji2960]

Jedva cekam da vidim testove Exy2100, izgleda da je SD888 zakazao, eto im prilike da se pokazu. 12.1. bi trebalo da predstave taj novi Exy, a testove da vidimo za mesec dana, ako ne i ranije.

Daj Boze da docekamo i taj dan. Jos neki rumor-i kazu da ce ipak biti Note serije.

Nazad
Vrh Dno