galebsjuga
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
Hvala.ocekivah tako radi guzvi..ne stizu da svima udovolje
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Niko nije ni rekao za 14 meseci, ja kazem da sam na free mesece dobio sa novim ugovorom jos free meseca novih 10 to je bila poenta, ne 14 meseci to niko koliko je meni poznato nije dobio.Čitam ali ne vidim da igde piše da je neko dobio 14 meseci, a moj komentar se odnosio upravo na to.
Tako mi je i delovalo. Imam do 9.1 da odustanem od napustanja sbb ako ne obave sve na vreme, ili ukinu promociju od NG.Nagađaju. Niko nema još uvek proverenu informaciju [emoji6]
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Netačno, naravno da mogu.
Evo ja niti sam tražio treći STB, niti su mi ga dali a u sistemu mi vode da imam tri i uredno su mi ispostavili račun za taj treći STB. I pre će se sunce ohladiti nego što će oni rešiti problem.
Nebitno što je reč o mizernih 130 dinara, poenta je u principu i u tome da, ma koliko zvučalo ludo, ipak mogu sve pa i to što si pitao.
Agenti su zauzeti reklamacijama i prigovorima na IRIS platformu. Ubi ih narodImam Box 3. Potpisao ugovor pre nekih mesec dana ako je to bitno. Promocija 12m po 1 rsd.
Da li mogu da uzmem box 4?
Da li zadrzava promociju 12m po 1 rsd? Ugovor se nastavlja ili potpisujem novi na 24m?
Celo jutor pokusava da dobije chat mts agente ali su svi zauzeti navodno.
Imam Box 3. Potpisao ugovor pre nekih mesec dana ako je to bitno. Promocija 12m po 1 rsd.
Da li mogu da uzmem box 4?
Da li zadrzava promociju 12m po 1 rsd? Ugovor se nastavlja ili potpisujem novi na 24m?
Celo jutor pokusava da dobije chat mts agente ali su svi zauzeti navodno.
Ja sam, prvo sam imao 8 meseci free tad sam imao vdsl posle na obnovi pre 2 godine sam dobio 10(trenutni ugovor) i sad mi 21.01.2021 za manje od metar dana istice i ovaj i sad ne verujem da ce mi nesto lepo dati ali cu da im spustim na box3 zbog toga kad vec nece oni da se otvore, necu ni ja vise.
Javljam sta ce biti na kraju za mesec dana.
Sve razlozi zbog kojih telekomove usluge ne koristim vise od 15 godina.... Videcu sta mi je ciniti... Svakako ne bih da ostanem bez tv za praznike, a ne treba mi peripetija oko menjanja ukoliko nije finansijski isplativo, tj ns ubodem 12 meseci za dinar.Ma[emoji2400 je napisao(la):e;6276517]I samo bih dodao za ovo oko cekanje signala. Ja sam imao vdsl i posto svaki dan gledam instalaciju u zgradi od optike, pitao sam ih sigurno 3 puta da predjem na optiku u tih 10 meseci, odgovor je bio nema signala. Nije pusteno...
Ok, nakon isteka ugovora otisao da potpisem novi za box vdsl. Kad je radnica u poslovnici ukucala sve podatke kaze pa imate optiku u zgradi, hocete?
Medjutim tu jos nije zavrseno sve i proslo je 20 dana od podnosenja zahteva do realizacije. Razlog, oni vide u sistemu zgradu da je na optici. Dosli ljudi sve odradili instalacije i posto sam prvi i zgradi eto problema. Nema signala u onoj glavnoj kutiji.
Kroz par dana dolazi covek iz Huawei-a postavlja jos neke delove u kutiji. Meri nesto i dalje nista. Kroz para dana opet drugi iz Huawei- resavavaju problem u spojnici ispred zgrade. Dolaze nakon toga podizvodjaci i pustaju usluge nakon 20 dana. Inace u pitanju je zgrada u centru Bg. Sreca pa nisam ugasio vdsl.
Tako da nada da ce signala biti za par dana do kraja akcije ili do 9-og je ono... nada uvek postoji kod optimista.
Ali kad je sve pusteno, radi bez greske zaista. Pre neki dan komsija uveo sve za pola sata. A ja cekao 10 meseci i 20 dana. Eto primer ista zgrada a dva bas razlicita slucaja ������
Daj mi na pp adresu.Koci me to sto hocu da predjem iskljucivo na optiku, koja je uvedena ali ne pustaju signal, i hocu da imam 12 meseci po dinar. Jer prelazim sa sbb koji mi radi dobro, i presao bih samo da bih manje placao...
Huawei P30
Javili se ovi sa chata.
Broj koji se ubacuje u novi paket mora da bude na isto ime ko i prethodne usluge.
Ako broj nije na isto ime u poslovnici se uz licne karte oba korisnika ustupa broj i to kosta 206 rsd.
Zatim se potpisuje aneks ugovora i to je to.
Drugo. UM blokira gledanje svoje produkcije na MTS mreži
EON van mreže je jedno od rešenja. Svakako najjednostavnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari