Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mandov je negde tu 7.5/10, kao Rogue One film - što je meni sasvim gledljivo
Dali su režiserima više slobode, tako je i pristup u svakoj epizodi malo drugačiji - odnosno ima više epizoda koje su filler, što u formatu u kome je (manji broj epizoda i skraćena dužina trajanja pojedinačne epizode) ne bi trebao biti slučaj. Što je i najveća zamerka koju imam na seriju.

Bill Burr kralj, editovano iz njegovog podcasta. :)

Poslednja izmena:
Ne gledam seriju, ali kako snimaju/stancuju sa ovim LED wall-ovima, mislim da ne menjaju ni lokaciju :D

The Expanse - odlegao prve 2 sezone. Gledljivo, može da prođe ako se ima viška vremena.
Dexter - odlegao prve 2 sezone (opet). Sjajna serija.

Vi, koji ste gledali E8, priznajte u kojem momentu ste shvatili ko se pojavljuje na kraju? Znate na sta i koga mislim...

Odgovor u spoiler, obavezno!

Čim je sletio i razmahao se na krstarici. Nije to mogao biti niko drugi.

Boga mi, ja nisam mogao odmah da provalim. Imao sam neke teorije ko bi sve mogao da se pojavi tj sa kim je Grogu "komunicirao", ali je pojavljivanje Luka prevazislo moja ocekivanja.

Jedino mislim da je animacija lica bila malo losija, ali se ne zalim :D

I slazem se sa Yojinbom, da je Vader-ovo pojavljivanje u RO i dalje najbolji momenat jos od Return of the Jedi

Boga mi, ja nisam mogao odmah da provalim. Imao sam neke teorije ko bi sve mogao da se pojavi tj sa kim je Grogu "komunicirao", ali je pojavljivanje Luka prevazislo moja ocekivanja.

Jedino mislim da je animacija lica bila malo losija, ali se ne zalim :D

I slazem se sa Yojinbom, da je Vader-ovo pojavljivanje u RO i dalje najbolji momenat jos od Return of the Jedi

The Mandalorian odlican,
ovo za animaciju lica se slazem, pa Deep Fake izgleda bolje od onoga, tu su bas u$rali stvar ali ok, to je sitnica. Provlacenje poznate melodije SW kada se Luke pojavi je isto dobar a skidanje kacige pred svima je jedan od najboljih momenata koji sam video skoro u bilo cemu, bilo to serija ili film.

giphy.gif

Sent from my landline using Tapatalk

Kakva je ta crtana serija Star Wars Rebels u odnosu na Clone Wars? Ovu drugu sam gledao.

Mene je iznenadilo spominjanje Thrawn-a. O njemu znam jer sam čitao trilogiju. Film ili serija po toj trilogiji bi mogli biti dobri.

Kakva je ta crtana serija Star Wars Rebels u odnosu na Clone Wars? Ovu drugu sam gledao.

Mene je iznenadilo spominjanje Thrawn-a. O njemu znam jer sam čitao trilogiju. Film ili serija po toj trilogiji bi mogli biti dobri.
Dobar je Rebels,S01 ne toliko.
Posle su digli kvalitet.
Padavan i master su tu odigrali svoj poslednji ples [emoji6]

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

^
Yep, i tu se dosta vec odstupalo od kanona sa serijom...
Mada koliko vec sada tumbaju sve ne bi me cudilo da izbace novu trilogiju ili neku offspin seriju da bi zaboravili tj izbrisali ove 3 poslednje epizode...

Btw internet vec bruji da onaj rumun (Marvelov Winter Soldier) preuzme buduce uloge mladog Skywalkera, ukoliko ih bude... :d

Poslednja izmena:
^
Yep, i tu se dosta vec odstupalo od kanona sa serijom...
Mada koliko vec sada tumbaju sve ne bi me cudilo da izbace novu trilogiju ili neku offspin seriju da bi zaboravili tj izbrisali ove 3 poslednje epizode...

Btw internet vec bruji da onaj rumun (Marvelov Winter Soldier) preuzme buduce uloge mladog Skywalkera, ukoliko ih bude... :d
Doduše svašta se sad priča,videćemo šta će bitu.
Već je u subotu Dizni+ je 2 puta padao server.
A tri naloga na twiteru i Instagramu su zatrpani.
Odavno nije bilo ovakvog hajpa oko Star Wars-a

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Jel si odgledao "Meso"?

Better Call Saul

legla mi ko budali samar, pogledao cetiri epizode u cugu st se nije desilo odavno kada su serije i filmovi u pitanju. Svakako ne ove od po 45 minuta do sat. Opusta serija a i jako je zabavna i za razliku od BB nije mracna uopste.

Kosti 2020 njah monotono 5/10 ali je bolje od "Mesa" koje je za izbegavanje. Kolja bolje da samo glumi

Valjda ce od treće početi neka krlajcina a ima dobar razlog. Osim ako Amazon nije skresao krila i odradio seriju samo zbog popularnosti od pre.

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

Virgin river - kakva romantična drama!
Nešto najbolje iz netflix kuhinje što sam video. Podsetila me na Dowsons Creek. Naravno ko voli takav tip serija. Izbor glumca odličan, glavnu glumicu su uboli za medalju, slika, priroda, sve 10+
Dve sezone izbindzovao za 3-4 dana. Najavljena treća sezona. Bacam se na knjige, ne mogu da dočekam nastavak serije.
ST Discovery počeli da smaraju... Mando je zasluženo broj 1 u aktuelnim serijama trenutno.
Izgleda da je ipak ovaj Disney+ 50€ godišnje najbolje uloženi novac ikad.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bolja mi je Meso, Kosti su zbrzali na kraju pa je ostavila mlohav utisak.
Ni primaci meni a i svakom skim sam pričao..kosti za klasu iznad Mesa..ali ok..ukusi su..odlicna serija, ali nije iznenadjenje kad vidis da je rezija multipraktik Pejakovic

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ne, ne tim redom...

Meso pa Kosti i ostaje Koža, trilogija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno