almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Meni je Mando 6/10 iz razloga što 70% epizoda imaju identičnu radnju samo na drugoj lokaciji. Ko je Star Wars fan serija je obavezna lektira
Vi, koji ste gledali E8, priznajte u kojem momentu ste shvatili ko se pojavljuje na kraju? Znate na sta i koga mislim...
Odgovor u spoiler, obavezno!
Umbre je vrh, steta sto nema nastavak.Ja
Inače
+1 za rumunsku seriju "Umbre".
Boga mi, ja nisam mogao odmah da provalim. Imao sam neke teorije ko bi sve mogao da se pojavi tj sa kim je Grogu "komunicirao", ali je pojavljivanje Luka prevazislo moja ocekivanja.
Jedino mislim da je animacija lica bila malo losija, ali se ne zalim
I slazem se sa Yojinbom, da je Vader-ovo pojavljivanje u RO i dalje najbolji momenat jos od Return of the Jedi
Dobar je Rebels,S01 ne toliko.Kakva je ta crtana serija Star Wars Rebels u odnosu na Clone Wars? Ovu drugu sam gledao.
Mene je iznenadilo spominjanje Thrawn-a. O njemu znam jer sam čitao trilogiju. Film ili serija po toj trilogiji bi mogli biti dobri.
Doduše svašta se sad priča,videćemo šta će bitu.^
Yep, i tu se dosta vec odstupalo od kanona sa serijom...
Mada koliko vec sada tumbaju sve ne bi me cudilo da izbace novu trilogiju ili neku offspin seriju da bi zaboravili tj izbrisali ove 3 poslednje epizode...
Btw internet vec bruji da onaj rumun (Marvelov Winter Soldier) preuzme buduce uloge mladog Skywalkera, ukoliko ih bude... :d
i ladno Rumun, nije loš (no homo)
Ni primaci meni a i svakom skim sam pričao..kosti za klasu iznad Mesa..ali ok..ukusi su..odlicna serija, ali nije iznenadjenje kad vidis da je rezija multipraktik PejakovicBolja mi je Meso, Kosti su zbrzali na kraju pa je ostavila mlohav utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari