Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ono što nije iz njihove produkcije!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

The Mandalorian S02E08
To je taj STAR WARS koji čekamo godinama.
Ovih 40 minuta je bolje nego sva tri nastavka zajedno,sad se tek vidi šta su mogli da urade a kako su samo zasrali.

THIS IS THE WAY.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Au šta sam upravo odgledao. The Mandalorian S02E08. :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

The Mandalorian S02E08
To je taj STAR WARS koji čekamo godinama.
Ovih 40 minuta je bolje nego sva tri nastavka zajedno,sad se tek vidi šta su mogli da urade a kako su samo zasrali.

THIS IS THE WAY.
+1
Vala baš, 9.9/10 ocena na imdb. Apsolutni vrh.
+1
Au šta sam upravo odgledao. The Mandalorian S02E08. :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
+1

Kad sam ukapirao ko je, kad nisam pao sa stolice, reko nooo, it can't be, no way, no F^##$ way!

Mastralan završetak sezone, najava nove serije after credits i još treća sezona sa opasnim zapletom! Ma... ko će dočekati!

druzeee,
bolje uplati premium adult site!
Nema cekanja.. oma sve dobijes!

2021, je... nema vise lazi i prevare, oma sve dobijes na tacni!

Poslednja izmena:
Izgleda da sam se za Manda bas prevario, batalio sam ga posle prve ili druge epizode.. a vidim da je bas hvaljen svuda.
Jedino zbog cega opet nisam krenuo je to sto je Dizni najavio jos 10 Star Wars serija.. verujem da ce dosta njih da se preplice sa Mandalorianom, a ko ce to sve da prati...

Izgleda da sam se za Manda bas prevario, batalio sam ga posle prve ili druge epizode.. a vidim da je bas hvaljen svuda.
Jedino zbog cega opet nisam krenuo je to sto je Dizni najavio jos 10 Star Wars serija.. verujem da ce dosta njih da se preplice sa Mandalorianom, a ko ce to sve da prati...

Ja :)

Inače
+1 za rumunsku seriju "Umbre".

Krenuo expanse s5, nisam znao da će ići nedeljno :)) sačekao bih, pošto sam uzeo Amazon video:))
Dobar je, prati knjige, malo je jednostavniji za praćenje od istih.

Odgledao Alice in Borderlands, zanimljivo je.

Gledam Discovery, meni je gledljiv i dalje

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Krenuo sam sa Better Call Saul. Au kako dobra, fina i lagana serija bas kao BB.

Mando pokidao, odlicna sezona. Kako su samo podigli nivo epizoda od 4-8.

Kakva je Warrior serija? Jel je prati neko?

Ja ne delim toliko odusevljenje sa Mandalorianom. OK mi je, ali ne toliko. Malo mi smeta onaj dubstep u scenama borbe i sami roboti, koji mi nikako ne vuku na Star wars.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kvariš im hipi :)

Mando pokidao, odlicna sezona. Kako su samo podigli nivo epizoda od 4-8.

Kakva je Warrior serija? Jel je prati neko?
Warrior nije loša serija. Meni se svidela. Vratila me u detinjstvo sa tim borilačkim scenama [emoji3] Fino je odrađena!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ja sam sve pomesao u vezi Mandaloriana. Sve vreme mislim da se serija odvija u dalekoj buducnosti u odnosu na filmove.

Poslednja izmena:
Lično mi je Mando prva sezona nekako bila bolja sveukupno, al poslednje tri epizode ove sezone su izdominirale.
Moglo je sve to bolje da se uradi i digne na neki mao viši nivo, ali je sve do sad viđeno bilo više nego korektno. Po meni pravo osveženje nakon par onih promašaja od filmova iz SW sage. Jesam ljubitelj SW, ne vidim ovde neki hajp, jednostavno je pravo osveženje od serije u celoj toj SW priči.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
e1439af13149845a47d69070dd9c0b8e.jpg

Poslednja izmena:

Dobar je Mando(v) na kraju,iako je bilo toplo-hladno u pocetku poslednje par epizode su bas bile odlicne.
Respect za poslednju epizodu s2, tako se postuje SW. Iskreno nisam mogao da verujem za twist u ep 8, ocekivao sam da ce da poguraju iz animirane serije nekog lika. Najezio sam se gledajuci poslednjih 5min.

Slazem se za cedjenje licence, po svemu sudeci deluje kao sto emare rece, naizmenicno ide smenjivanje Marvel i SW pa dok mogu... Mada kvalitet i kvantitet tesko da idu zajedno.

Pitacu nesto u vezi razgovora koji se vodi u prvoj epizodi druge sezone...

... u 20:25 njih dvojica (mando i nemando) jasu letece motore i nemando prica pa kaze: "... Počelo je kad smo primili vest o eksploziji Zvezde Smrti, druge to jest." ...
Onda ide budjav 3D prikaz na hologramu same eksplozije.
Mene zanima kada je bilo prvo unistenje Z.S. a kada se desilo 2. unistenje Z.S. i zar u oba il barem jednom (prvom) slucaju Joda nije bio živ?!
Ne pamtim vise tacno radnje i desavanja al mi je ovo bilo "čudno".
Do tada sam mislio da je ono mali Joda, a sad vec mislim da se Joda reinkarnirao ili je neki Jodin suvrsnik sa istim mocima...

Kad se desava radnja u The Mandalorijan?!

Zavrsih ga i ja odlican Manda, zavija sarme jednom rukom.

Manda se desava posle episode 6, dakle Vader-a tu nece biti. Ali ce ga biti u Obi Van Kenobiju gde ce ponovo Kristensen i Mcgregor da ukrste sablje (no homo)

Vredi li gledati Clone Wars?

@Yojinbo Favreau je Paskalu sugerisao da gleda Yojinbo kako bi se setovao za ulogu. Po meni Favreau super posao zavrsava.

Sto se filmova tice imam osecaj da su ih tako odradili za klincariju a da ce serije biti ozbiljnije, za stariju publiku generalno pravljene.

Vi, koji ste gledali E8, priznajte u kojem momentu ste shvatili ko se pojavljuje na kraju? Znate na sta i koga mislim...

Odgovor u spoiler, obavezno!

Ja sam skontao tek kad sam video rukavicu na ruci, a onda sam se setio da sam mogao i da pretpostavim i po x wing-u, ali sam bio vrlo prijatno iznenadjen sto nismo dobili nekog trecerazrednog lika, vec Luka licno :D

@Yojinbo
Da bre, te uvodne epizode su mi bile bas toplo-hladno, a vodjen iskustvom poslednjih SW filmova nisam uopste hteo dalje da se upustam. Medjutim, sad me terate na zlo. :D
Tako su i Marvel radili da, ali ja to nisam mogao da ispratim.. a sad im krece i nova tura serija. Verovatno cu Manda jos jednom da probam, ali spinofovi nema sanse.

Pitacu nesto u vezi razgovora koji se vodi u prvoj epizodi druge sezone...

Da li si gledao sve epizode ove sezone? Dobices odgovor ko je mali u stvari i koliko je star otprilike. Prva zvezda unistena je 9 godina pre pocetka Mandaloriana, a druga je unistena pre 5, tako da nije mnogo proslo od tada. Mali nije Yoda, Yoda je umro pre unistenja 2. zvezde. Problem je sto nikada nije postojao zvanican naziv njegove vrste i retko kad su se pojavljivali inace, pa su ljudi poceli da govore baby yoda u smislu vrste, a ne ko je u stvari.

On topic, dobra EP 8 Mandaloriana, u odnosu sta su snimali poslednjih godina, stvarno je pozitivno, nije sad vau, epohalno, masterpiece u tom smislu, nego ovako nesto su trebali filmovi da budu barem.

Poslednja izmena:
Vi, koji ste gledali E8, priznajte u kojem momentu ste shvatili ko se pojavljuje na kraju? Znate na sta i koga mislim...

Odgovor u spoiler, obavezno!

Ja sam skontao tek kad sam video rukavicu na ruci, a onda sam se setio da sam mogao i da pretpostavim i po x wing-u, ali sam bio vrlo prijatno iznenadjen sto nismo dobili nekog trecerazrednog lika, vec Luka licno :D

Isto po rukavicu na ruci u kojoj drži light saber.
90ee06ac1fc844f48456f587718917be.jpg

@Yojinbo
Da bre, te uvodne epizode su mi bile bas toplo-hladno, a vodjen iskustvom poslednjih SW filmova nisam uopste hteo dalje da se upustam. Medjutim, sad me terate na zlo. :D
Tako su i Marvel radili da, ali ja to nisam mogao da ispratim.. a sad im krece i nova tura serija. Verovatno cu Manda jos jednom da probam, ali spinofovi nema sanse.
Mando je najbolje što je izašlo od SW posle -Return of Jedi- tako da ga treba pogledati obavezno.

@emare
Odgledaj ako gotivis SW, ali gledaj da doziras jer zaista ima puno sa dosta "praznog hoda" (čitaj za decu, dok ima epizoda koje bas i nisu i čudo što ih je LA dopustio) . Svojevremeno sam pratio čisto zbog lore-a ali nisam odgledao poslednje 2 sezone (niti sam završio rebels).
Meni se doduše više svidjala ona animirana SW serija na kojoj je radio i kreator Samurai Jack-a

@jiggy
Bilo je za očekivati da će nekog da ubace i očekivao sam da će biti Ezra iz SW Rebelsa što vi eventualno povuklo i Thrawna (koga mnogi SW žele kao novog ekranizovanog negativca).
Bilo je i suskanja da ce mozda biti i "necro thread" Mace Windu. :)
Naslutilo se sa Xwingom (u fazonu "no they didn't") ali tek kada je izbacio rukavicu i iskočio zelen lightsaber vilica mi je pala.
Mada je scena sa DV-om iz RO (čiji je ovo omaž) i dalje za nijansu moćnija.

@DeLarge
Odgledaj, generalno je iznad proseka. U principu Filonijev animirani SW samo ekranizovan sa rl glumcima. Ali zadnje epizode su mi bolje nego početne

Poslednja izmena:
@Yojinbo
Isto nisam imao nameru da gledam, pogotovo kad je krenuo s1 bilo je pljuvanja zesce. kad se zavrsila 1 sezona par clanova kojima moze da se veruje napisase da je ipak dobro... i stvarno jeste pogotovo s2. bolje kreni sto pre da gledas jer je samo pitanje dana dok se neko ne zezne i ispojluje kraj 2 sezona

Mando je bruka dobar. Uzeo posle fenomenalne osme epizode da gledam expanse s05e01 is smorio se. Kod Mande nema smaranja, stalno se nesto desava dok Expanse prodje epizoda i nista se desilo nije, ko Walking Dead.

Ovakav hajp ne beše od Černobilja i Džokera [emoji16] .
Manda vrlo dobar, ali Bobu neću gledati, hiperprodukcija i kvalitet ne idu zajedno.

Počeh Handmaids Tale i ako sam planirao da zviznem Manda za vikend. Nije loše za sad, mada je ceo koncept sistema šupljikav, ali tek sam na pola prve sezone i dosta je zanimljivo.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno