The Mandalorian S02E08
To je taj STAR WARS koji čekamo godinama.
+1The Mandalorian S02E08
To je taj STAR WARS koji čekamo godinama.
Ovih 40 minuta je bolje nego sva tri nastavka zajedno,sad se tek vidi šta su mogli da urade a kako su samo zasrali.
THIS IS THE WAY.
+1Vala baš, 9.9/10 ocena na imdb. Apsolutni vrh.
+1Au šta sam upravo odgledao. The Mandalorian S02E08. :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Izgleda da sam se za Manda bas prevario, batalio sam ga posle prve ili druge epizode.. a vidim da je bas hvaljen svuda.
Jedino zbog cega opet nisam krenuo je to sto je Dizni najavio jos 10 Star Wars serija.. verujem da ce dosta njih da se preplice sa Mandalorianom, a ko ce to sve da prati...
Warrior nije loša serija. Meni se svidela. Vratila me u detinjstvo sa tim borilačkim scenama [emoji3] Fino je odrađena!Mando pokidao, odlicna sezona. Kako su samo podigli nivo epizoda od 4-8.
Kakva je Warrior serija? Jel je prati neko?
Izgleda da sam se za Manda bas prevario, batalio sam ga posle prve ili druge epizode.. a vidim da je bas hvaljen svuda.
Jedino zbog cega opet nisam krenuo je to sto je Dizni najavio jos 10 Star Wars serija.. verujem da ce dosta njih da se preplice sa Mandalorianom, a ko ce to sve da prati...
Pitacu nesto u vezi razgovora koji se vodi u prvoj epizodi druge sezone...
Vi, koji ste gledali E8, priznajte u kojem momentu ste shvatili ko se pojavljuje na kraju? Znate na sta i koga mislim...
Odgovor u spoiler, obavezno!
Ja sam skontao tek kad sam video rukavicu na ruci, a onda sam se setio da sam mogao i da pretpostavim i po x wing-u, ali sam bio vrlo prijatno iznenadjen sto nismo dobili nekog trecerazrednog lika, vec Luka licno
Mando je najbolje što je izašlo od SW posle -Return of Jedi- tako da ga treba pogledati obavezno.@Yojinbo
Da bre, te uvodne epizode su mi bile bas toplo-hladno, a vodjen iskustvom poslednjih SW filmova nisam uopste hteo dalje da se upustam. Medjutim, sad me terate na zlo.
Tako su i Marvel radili da, ali ja to nisam mogao da ispratim.. a sad im krece i nova tura serija. Verovatno cu Manda jos jednom da probam, ali spinofovi nema sanse.
Isto nisam imao nameru da gledam, pogotovo kad je krenuo s1 bilo je pljuvanja zesce. kad se zavrsila 1 sezona par clanova kojima moze da se veruje napisase da je ipak dobro... i stvarno jeste pogotovo s2. bolje kreni sto pre da gledas jer je samo pitanje dana dok se neko ne zezne i ispojluje kraj 2 sezona@Yojinbo
Da bre, te uvodne epizode su mi bile bas toplo-hladno, a vodjen iskustvom poslednjih SW filmova nisam uopste hteo dalje da se upustam. Medjutim, sad me terate na zlo.
Tako su i Marvel radili da, ali ja to nisam mogao da ispratim.. a sad im krece i nova tura serija. Verovatno cu Manda jos jednom da probam, ali spinofovi nema sanse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari