Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Designated Survivor ...nije lose.
Poceo sam da gledao seriju zbog baje iz 24, neka nostalgija me uhvatila i ...nije lose uopste.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Odgledao rusku to the lake, uprkos 1080p snimku. Nije lose ali brzo se zaboravi.

Mandalorian ako nastavi ovim tempom s02e08 ce biti 10/10. Mada ce tesko nadmasiti sedmu epizodu.

Po imdb ocenama deluje da je slaba gledanost. Ista prica kao Firefly, vrhunska sci fi serija koju ne gleda dovoljno ljudi.
Slažem se za Firefly epska serija, ko voli tematiku...

Što se tiče Manda, čekam da završe S2, pa ću da iznolajfujem...

EDIT: Nejtan iz Firefly je nažalost malo prezreo za nastavak serijala, čovek bukvalno otekao i ugojio se 50kg... Mada kao da sam nege video da se stesao opasno za ovu novu seriju...

Poslednja izmena od urednika:
Nathan je verovatno najveći komercijalan uspeh postigao saserijom Castle sa Stanom Katić.

Rookie je najnovije i onako nešto osrednje a prekid serije Firefly je jedna od najvećih grešaka u TV produkciji.
Sreća pa su bar snimili film Serenity da zaokruže priču, ali opet i šteta jer su sa tim filmom pobili par ljudi bez kojih nastavak serije ne bi bio moguć.

Nadam se da će Nathan uspeti da se vrati u neki SF projekat pogotovo sada kad je sazreo kao glumac.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

*srecom pa je Joss Whedon izbacio Firefly stripove koji zaokruzuju pricu. 😉

Ja nikako da završim The Americans. Peta sezona je poprilično slaba i mnogo se rasteže.
Ali nema veze, guram dalje.

Kakav slatkis glavna glumica Stjuardese..nazalost ne gledah Teoriju velikog praska...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Jel ima neko info, da li ce Fargo S04 biti skorije na HBO?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Sumnjam jer to nije HBO produkcija..a mozes li skinuti s neta?

Sumnjam jer to nije HBO produkcija..a mozes li skinuti s neta?

Ma mogu naravno nego pismenije mi je preko HBO.. Radice bugari izgleda [emoji846]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

A imaju prve 3 sezone na HBO?? NISAM vidio nesto

Meni se desila situacija ,krenem gledati sjajnu seriju AUTOPSIJA, i odmah mi cudno ima samo 12.epizoda..kontaktiram podršku preko chata kaže greška ,nemamo vise prava za prikazivanje..neozbiljni su

Vredi li nastaviti gledati "The Following"?
Odgledah samo 1. epizodu, malo mi ret... hoce li nam biti bolje? 🙂

Poslednja izmena:
Meni jedna od boljih sci-fi serija. Probaj pa vidi da li tebi odgovara.

Sent from my landline using Tapatalk

Kakva je serija, jel vredi gledati? Kolege mi otprilike rekli najbolja serija.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Od aktuelnih SF serija jedina vredna vremena. Zasnovana je na knjigama koje su prevedene i kod nas. Knjige još nisu kompletirane (stigli su do 8, kod nas je prevedeno 7) a seriji je ostalo još 2 sezone i to 5. (počela sa prikazivanjem) i 6. (poslednja).

Manda i Expanse ce nas razmaze i posle da se roknem godinu dana.

Najlepse kod Expansare je sto kad odgledas ako te vozi samo uzmes i procitas sledecu knjigu. Ja sam tako posle 3 sezone procitao sledecu knjigu koja pokriva 4 i 5 sezonu. Sad ova sezona ima da dere...

edit - @Alex sta to znaci da se posle 5 sezone serija i tok iz knjiga rastaju?

Poslednja izmena:
Neko spomenu Fargo S04 i kad će se pojaviti na HBO GO. Ne znam da li će i kad će, ali desilo mi se ranije za seriju Manifest, čekao da se pojavi S02, i nikako i ako je već odavno izašla. Na kraju je skinem i odgledam, ne znam da li je prošlo par dana nakon što sam je tako pogledao kad pojavi se i na HBO GO!
Tako da ću Fargo čekati, imam sad Mando, Expanse, Mračno tkanje, Star Trek, kako koja izbaci sve epizode tako i gledam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
edit - @Alex sta to znaci da se posle 5 sezone serija i tok iz knjiga rastaju?

Izgleda da je Amazon zavruo slavinu jer im je skupo da
Šminkaju omatorele glumce posle 30 godina. Ko je čitao zna o čemu se radi.

Na sve to su izbacili Alex-a (Cas Anvar) jer je izgleda pipao neke žene gde ne treba.

Tako da ne vidim svetlu budućnost serije 🙁

Kakva je serija, jel vredi gledati? Kolege mi otprilike rekli najbolja serija.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Ako krenes, racunaj da je skoro cela prva sezona nesto sporija, tako da nemoj da odustajes ako ti se cini da je spora i da razvlaci, jer posle postaje dosta dinamicnija.

Izgleda da je Amazon zavruo slavinu jer im je skupo da
Šminkaju omatorele glumce posle 30 godina. Ko je čitao zna o čemu se radi.

Na sve to su izbacili Alex-a (Cas Anvar) jer je izgleda pipao neke žene gde ne treba.

Tako da ne vidim svetlu budućnost serije 🙁
bedak, mada verujem da recept da serija bude ok je da maks traje 5 ili 6 sezona

Kakav je to HBO GO koji placas a nema sve sezone neke serije?
Meni je Kodi uzas kao program, od skora samo Stremio koristim, vrh je kako dobro radi.
Expanse da nastavim, taman tri epizode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno