Ja vise ne verujem u tolike korekcije. Mnoooogo je to novcica, nece niko toliko prodavati.
Svaka cast BTC-u na skoku ali LTC je izdominirao zadnja 2 dana.
Tapatalk from Poco loco
Polaaaako, ovo nine trka na 100 metara nego maraton, dugacka je godina. ETH je skocio dosta pre svih. Jacace LTC jos i u odnosu na ETH, ne samo na BTC.LTC je na ~trećini ATH, odavno je trebao da bude na ovim nivoima. ETH je i pored sve svoje tromosti, na ~pola ATH.
Da se ne razumemo pogrešno, i ja i moj novčanik navijamo za LTC, između ostalih novčića, ali slaboooo to ide![]()
Polako, altovi jos nisu ni krenuli u run. Za sada samo prate BTC koliko ko moze. BTC je najbitniji i najpoznatiji, od njega sve zavisi. Kad krene iz BTC-a da se preliva onda ce poleti sve. Ne brini za altove![]()
LTC se za sada uspesno odbija o 100$, kao da se napravio support. Videcemo sledecih par dana kakva je situacija. Grayscale kupuje, sada su na oko 950K sto je relativno malo i dalje.
Nisam nasao bolju sliku od ove koja opisuje ono sto nas ceka.
Pogledajte prilog 294219
Ok, onda kao i posle svakog halvinga i udaranja u top, tviter ni nemamKako svakog? Kad je samo prethodni ciklus trajao 4godPrethodni su bili kraci
Ne slusajte twiterase i te famoze 4god
![]()
LTC je bezveze coin, eto sad:d
ETH ce da opali vise nego BTC samo polako.
Sve vise ETH je zakjucano u stakingu i to se mora odraziti na cijenu.
https://beaconcha.in/charts/staked_ether
1.1 milion stakeovanih ETH-a od ukupno 113 miliona je nista, manje od 1%.
Samo kazem ne ocekivati da ce to biti faktor rasta njegove cene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari