Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Danas sam se prikljucio na exenet , tv i internet , duo paket, receno mi je da su sada ograniceni na tri televizora a da se svaki preko placa, sto mi je jako cudno posto signal nije kodiran i moze da se koristi bez problema na bilo kom tv uredjaju sa dvb?

Колико се плаћа сваки наредни?

Знаш ли када? То је већ довољан разлог за раскид уговора без пенала. :)
U utorak su monteri Exe Neta razvlačili neke kablove u mojoj ulici, rekoše za to ograničenje televizora da ih ne držim za reč, ali vrlo brzo posle nove godine.

Ja im danas (Supernovi) poslao mail sa zahtevom da mi račun dolazi na mail i na moje iznenađenje, posle 5 minuta mi stigao račun za novembar na mail.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Upravo stigao e-račun za novembar na mail.

Supernova od sutra do 15. januara otključava HBO I Cinemax kanale? Šta mislite, da li to važi i za nas?

Греота какву фирму унапредили и скроз упропастили.

I posto ne otkljucava kao svi provajderi, sta je unapredjeno? Davali rutere razlicite marke, razlicitog kvaliteta , ko je kako stigao. Davali su popuste po pravilu ko se vise cenjka.

Zbog ovog Full-a razmišljam o promeni provajdera. Posavetujte me u kojoj temi ne padobraniše?

Informisi se malo, postoje besplatne iptv liste, stabilne.
Nisam čuo da ima besplatne a da rade dobro i duže od dam dva.... drugo ti je samo za jedan tv i treba plus nešto da reprodukuje listu....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Sada vidim da ne mogu da promenim ni svoju sifru za wifi, jer je user name i pass promenjen, kao i IP ardesa za pristupanje ruteru (sada je 192.168.100.1),neverovatno

Nisam gledao ostale, ali mi ne radi EPG na dosta pinkovih kanala vec nekoliko dana. Da li jos neko ima isti problem?

Pored Pinkovih, nema EPG-a ni na RTS-ovim tematskim kanalima, Klasik TV itd...

Од како се унапредили кориснички сервис више не ради 24/7.

Juče mi je stigao novembarski elektronski račun od Supernove, nisam podneo nikakav zahtev. Verovatno će stići svim korisnicima EXE neta automatski.

Звао ехе за епг, знају за проблем...
Питао за тв јел тачно за три макс, јесте...
Хоће ли закључавати канале, за сада неће...
Пакети 450/150 и 600/200 и даље доступни.

Kako određuju maksimum za broj televizora? Njihovi tehničari neće povezivati na više od 3 TV-a ili šta je u pitanju?

Ma nece vam nista dirati...

@Kako odredjuju broj?

Tako sto ce da vam daju 3 cam modula ili najvise 3 stb uredjaja,

ali kanale koje su drzali kodirane i zakljucane vec neko duze vreme idu otkljucani preko DVB-C

Naravno ide samo osnovni paket otkljucan, za sve drugo vam treba ili CAM ili STB

To mogu oni da promene kad god hoce, i opet sve zakljucaju, ali kazem vec to jako dugo stoji otkljucano, mislim da ide paralelno i analogna

Poslednja izmena:
Počeće vremenom da dele kartice/stb/move uređaje, to će trajati najmanje nekoliko meseci, kada to završe sve će zaključati.
Programska šeme Exe Neta će se vremenom izjednačiti sa Supernovinom, u to nemajte sumnje, a da li će to biti za mesec, tri ili šest meseci, nije od nekog značaja.
Mi u Vlasotincu i nemamo analognu, a i šta će nam.

Vrh Dno