Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se mlatis sa time, plati lepo e bankingom

Već sam se ponadao da imaju portal [emoji57]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Hoću čim mi stigne račun. Za sada nemam ništa od podataka za uplatu.

Zato sam i probao da pristupim na sajtu i pitam ovde kakva je praksa koju Supernova ima oko računa u promo periodu.

Buni me tip greške koju sajt izbacuje, nije nešto tipa "Nema dugovanja" već "Nepoznata šifra korisnika".

Kontam da bi me sistem barem prepoznao da je sve u redu.

Poslednja izmena:
Sistem im još nije dovoljno dobro razrađen pa sve ide na gurku.

Ako hoćeš da platis, pozovi operatera pa nek ti izdikira poziv na broj i kaže kakvo je stanje.

Ne bi se iznenadio i da nemaš zaduženje pa se sistem onda ovako glupo ponaša umesto da izbaci adekvatnu poruku.

Izgleda tako, videću šta će mi javiti.

Sistem im još nije dovoljno dobro razrađen pa sve ide na gurku.

Ako hoćeš da platis, pozovi operatera pa nek ti izdikira poziv na broj i kaže kakvo je stanje.

Ne bi se iznenadio i da nemaš zaduženje pa se sistem onda ovako glupo ponaša umesto da izbaci adekvatnu poruku.

Upravo to, moja tašta je skoro uvela optiku i dobila 10 meseci za dinar i dokle god nije imala neki trošak/iznos na računu dobijala je upozorenje da je nepoznata šifra korisnika!

Poslednja izmena:
Hoću čim mi stigne račun. Za sada nemam ništa od podataka za uplatu.

Zato sam i probao da pristupim na sajtu i pitam ovde kakva je praksa koju Supernova ima oko računa u promo periodu.

Buni me tip greške koju sajt izbacuje, nije nešto tipa "Nema dugovanja" već "Nepoznata šifra korisnika".

Kontam da bi me sistem barem prepoznao da je sve u redu.
Ja sam imao problem sa kašnjenjem računa, čak se dešavalo da ih uopšte ne dobijem, zbog ludog poštara. Zvao korisnički servis, poslali mi račun na e-mail. Sledeći mesec pisao e-mail korisničkoj podršci i dobio račun. Zamolio ih da me stave na mail listu za račune i od tada, odnosno računa za maj mesec ove godine, mi redovno dolazi račun na e-mail. Takođe, u avgustu, septembru i oktobru mi je početkom meseca stizao sms sa podacima za uplatu, ali u novembru i decembru nije. Doduše to mi nije ni bitno jer stiže na e-mail, ali eto da znaš da postoji i ta mogućnost.

Da li i ostalima koji imaju Move uređaj on radi podizanje slike na HDR?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Full [emoji23][emoji23][emoji23]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Definitivno se nista ne desava kada se ubacu usb (formatirao ga na vise nacina).... A nigde ni na daljinskom a ni u opcijama same aplikacije nema snimanje sadrzaja....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Igrao sam se malo sa TVom i snimanjem.

Dakle kada ubodem fleshku u TV, kao izvor signala odaberem antenski, tv mi dozvoljava snimanje sadržaja.

Međutim, ako kao izvor signala odaberem hdmi na kom mi je Move ne dobijam opcije za snimanje.

Logicno je. Kad koristis hdmi tv ti dodje kao obican monitor. Snimanje sadrzaja je jedno moguce na box ako je to omogucio proizvodjac ili provajder.

Zaključao provajder box, oni imaju kontrolu i tu je priči kraj, možemo se samo mlatiti.

Snimanje sadrzaja iz neke aplikacije na usb je nemoguce i na bilo kom drugom android boxu, to nema nikakve veze sa supernovom

To bi morao da implementira pisac te aplikacije, to ne zavisi od hardvera, i ne vidim smisao sto bi neko pravio da mozes da snimas externo program koji je inace placen.

Snimanje sadrzaja iz neke aplikacije na usb je nemoguce i na bilo kom drugom android boxu, to nema nikakve veze sa supernovom

To bi morao da implementira pisac te aplikacije, to ne zavisi od hardvera, i ne vidim smisao sto bi neko pravio da mozes da snimas externo program koji je inace placen.

Ok ali upravo sam rekao da mogu eksterno da snimam program koji je inače plaćen, ali nije to ni toliko bitno. Koja je onda poenta USB na android boxu?

Da ga koristis kao externu memoriju ili za periferiju.

Upravo tako.
Da je trebao da snima ni ne treba mu USB jer box ima svoju memoriju.

Upravo tako.
Da treba da snima ni ne treba mu USB jer box ima svoju memoriju.

Oke, sve jasno. Da ne idemo više u off topic. Rekoše mi danas da će me zvati napredna podrška vezano za ovu užasnu HDR sliku na TVu preko Move. Ne znam da li još neko ima problem sa kvalitetom slike? Da znam dal je sporan box ili TV.

Oke, sve jasno. Da ne idemo više u off topic. Rekoše mi danas da će me zvati napredna podrška vezano za ovu užasnu HDR sliku na TVu preko Move. Ne znam da li još neko ima problem sa kvalitetom slike? Da znam dal je sporan box ili TV.

Meni je slika perfektna, imam običan TV nije pametan.

Kod mene slika preko move uredjaja je perfektna i cini mi se cak i bolja nego preko tv pre move... LG tv imam.... Zaista sam zadovoljan kvalitetom slike....

Da li je neko potrazio Supernova - tv po tvom aplikaciju na Vox (android ima) tv. Ne nalazi je u play store???

Smart aplikacija postoji samo za Samsung i LG android televizore.
Aplikaciju za telefon skini sa računara na flešku, pa je sa fleške instaliraj na TV.

Tako je, oprostite na mojoj sitnoj greščici.

Izvinjavam se ako je vec bilo, posto me jure da predjem na supernovu, da li je moguce instaliratio Eon na Move box ili je tu Android sakriven skroz iza platforme? Hvala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno