Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neka aplikacija kao sto je recimo na sbb-u eon tv da to moze da radi na android uredjajima.Sbb koliko znam dozvoljava da se ta aplikacija koristi na 5 android uredjaja i na 1 tv,pa me interesuje ima li nesto slicno na supernovi?
I ako ima neka slicna aplikacija da li svi kanali rade ako se gleda recimo sa sbb interneta ili nekog drugog provajdera ?
Ima aplikacija zove se tv po tvom. I za nju moraš da se prijaviš i možeš da je koristiš ja mislim na 3 android uređaja

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

To je neki pirat tj njegova iptv lista.

Jel power u ruteru (mislim na db) moze da oslabi ukoliko adapter ili ruter nisu ok?

Ovo što nude za postojeće korisnike je bezobrazluk. Čuj 3 meseca po ceni starog paketa, sramota...

Baš ste preterali sa popustima, neko dobije ovo neko ono uglavnom sve zavisi do pojedinaca jer niko do sada nije dobio istu ponudu pogotovo stari korisnici. I u prodavnicu idemo kao stare ili nove mušterije pa ništa ne dobijamo, a i tamo skaču cene pa se niko ne buni. Najbolje da nam poklone i da ne plaćamo ništa, nemojte zameriti. Smatram da pre ovde treba pisati o problemima i kako je ko i na koji način uspeo da sredi ili ne. Da se potraži neki savet koji paket uzeti. O cenama naravno kad dođe do promena čisto da budemo obavešteni. A ne ja stari korisnik meni dali po 1 dinar 3 mesca, njemu 6 meseci raskidam ugovor jer nisam dobio 12 meseci, pa raskinite, svako odlučuje za sebe. Ima novih lica dođu postave pitanje, a da nisu ni dve rečenice pročitali i odma postave pitanje. Nije loše malo pročitati postove ima dosta pametnih stvari, a bogami i da se nešto nauči. Živeli [emoji481][emoji481][emoji481]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Gledajte ovako, ako ponude više to će automatski dobiti svi korisnici. Dakle oni nude malo pa gde prođe prođe. Mora se pregovarati za svoje interese. Supernova ima neki svoj maksim iznad koga ne ide, minimum je ovo što je ponuđeno pa gde se nađete.

Milim da je efektivnije izneti stav na društvenim mrežama.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Da li Move box dozvoljava premotavanje svih kanala? Treba da predjem sa SBB-a ali me plasi generalno taj box i platforma.

Ima aplikacija zove se tv po tvom. I za nju moraš da se prijaviš i možeš da je koristiš ja mislim na 3 android uređaja

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ok hvala na odgovoru.Kazi mi jel ona besplatna ako si korisnik nekog supernova paketa ili se dodatno placa?I interesuje me da li ce aplikacija raditi ako se koristi sbb internet?
Mislim da li blokiraju kanale ako prepoznaju da se aplikacija koristi sa internetom od drugog provajdera?
Pitam iz razloga sto sam ja na sbb-u a drugar koristi supernovu pa bi mi dao nalog da mogu da gledam arene pa me zato interesuje da li ce kanali raditi ako koristim net od drugog provajdera?
Pa da znam da li da se cimam oko ovoga ili ne?

Ok hvala na odgovoru.Kazi mi jel ona besplatna ako si korisnik nekog supernova paketa ili se dodatno placa?I interesuje me da li ce aplikacija raditi ako se koristi sbb internet?
Mislim da li blokiraju kanale ako prepoznaju da se aplikacija koristi sa internetom od drugog provajdera?
Pitam iz razloga sto sam ja na sbb-u a drugar koristi supernovu pa bi mi dao nalog da mogu da gledam arene pa me zato interesuje da li ce kanali raditi ako koristim net od drugog provajdera?
Pa nek ti drugar da podatke uloguj se na supernovu i isprobaj pa ćeš znati.

Ok pozvacu ga da mi da podatke pa cu videti da li to sve radi ili ne?Koliko sam video na njihovom sajtu za ovu opciju ih mora pozvati pa da mu daju lozinku i korisnicko ime,a kazu dobiti korisnicki servis je misaona imenica.
Pa videcemo sta ce ispasti od svega na kraju?

Ne moras da ih zoves. Kontaktiraj ih preko chata, na njihovom sajtu. Sam Hbo go radi i na sbb internetu.

Ok pozvacu ga da mi da podatke pa cu videti da li to sve radi ili ne?Koliko sam video na njihovom sajtu za ovu opciju ih mora pozvati pa da mu daju lozinku i korisnicko ime,a kazu dobiti korisnicki servis je misaona imenica.
Pa videcemo sta ce ispasti od svega na kraju?
Skineš lepo aplikaciju na telefonu, drugar ti da njegove podatke i naravno mora on da oslobodi neko polje ukoliko je zauzeto ti se loguj i isprobaj to ti je najmerodavnije.

Svi vi koji ste dobili/uzeli MOVE uredjaj, da li ste pokusali koristiti usb port?
Radi li fleska u njemu?
Radi li externi hdd i njemu?
Da li ste u MOVE uredjaju pogledali ima li opcije u aplikaciji da se move koristi i za snimanje sadrzaja kao sto moze na starom stb?

Svi vi koji ste dobili/uzeli MOVE uredjaj, da li ste pokusali koristiti usb port?
Radi li fleska u njemu?
Da li ste u MOVE uredjaju pogledali ima li opcije u aplikaciji da se move koristi i za snimanje sadrzaja kao sto moze na starom stb?
[emoji4]
f744f9e890eec3be2d3c6440a6eba6db.jpg

Ako može mala pomoć ekipe...

Od prethodnog meseca sam Supernova korisnik, pa imam promotivni period od 6 meseci za dinar.

Čitam ovde da računi stižu do 10. u mesecu pa sam na portalu probao da odem na Plati račun stavku, i tada mi izbaci poruku "Nepoznata šifra korisnika".

Zvao sam kol centar, čovek što se javio nije znao da mi kaže zašto mi sistem ne dozvoljava da se ulogujem. On pretpostavlja da je zbog toga što trenutno nemam dugovanja.

To mi ne deluje tačno, jer mi ne da ni da se ulogujem da proverim stanje zaduženosti, a i poruka o grešci se konkretno odnosi na šifru korisnika. On me u svojoj bazi vidi uredno registrovanog.

Drugo što mi je rekao je da misli da neću ni dobijati račune do isteka promo perioda, pa će to biti naplaćeno dodatnih 6 dinara na redovnom računu. Ali ništa što sam ga pitao nije mogao da potvrdi, već samo pretpostavlja.

Kada sam ga pitao da li on može da aktivira opciju da račun dobijam na mejl, uputio me je na poslovnicu i da tamo to tražim i da podnesem pisani prigovor oko pristupa mom nalogu i aktiviram e-račun.

Kako to zaista kod njih funkcioniše sa plaćanjem, pogotovo u ovom promo periodu? I da li je još neko imao ovakvu situaciju sa pristupom portalu? Da ispeglam sve kada već moram lično da idem.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ako može mala pomoć ekipe...

Od prethodnog meseca sam Supernova korisnik, pa imam promotivni period od 6 meseci za dinar.

Drugo što mi je rekao je da misli da neću ni dobijati račune do isteka promo perioda, pa će to biti naplaćeno dodatnih 6 dinara na redovnom računu. Ali ništa što sam ga pitao nije mogao da potvrdi, već samo pretpostavlja.

Kada sam ga pitao da li on može da aktivira opciju da račun dobijam na mejl, uputio me je na poslovnicu i da tamo to tražim i da podnesem pisani prigovor oko pristupa mom nalogu i aktiviram e-račun.

Kako to zaista kod njih funkcioniše sa plaćanjem, pogotovo u ovom promo periodu?

I ja sam relativno nov pa odgovaram šta znam sigurno. Nisam pokušao pristup portalu.

Što se računa tiče uredno sam dobio prvi račun od dva dinara i nešto gde su po dinar bili troškovi priključenja TVa i Interneta.

Pošto za ovaj mesec još nisam dobio račun baš sam se sinoć dopisivao sa njima preko Messengera i agent reče da je prosledio moj zahtev za dostavu na e-mail stručnoj službi.

Radi li fleska u njemu?

Zašto?
Jel zato sto ne radi ili zato sto nisi ni pokusao da ga korsitis?
Jesi li gledao u opcijama move-a ima li stogod vezano za snimanje programa?

Nešto poput: 20201212_102608.jpg 20201212_102630.jpg

Nema, stavio usb i ništa se ne dešava, kod mene ukras samo

Kada je krenula usluga tv po tvom na prvim ott box takođe nisu radili usb portovi, samo su fizički bili tu bez ikakve funkcije. Služili su samo za ubacivanje miša i tastature(to je radilo). Kasnije nakon mesec ili dva ne sećam se koliko je vremena prošlo ažurirali su softver ili firmware (šta god) i tada je proradio usb port i sada može da se gledaju filmovi, sluša muzika i gledaju fotografije preko fleške. Verovatno će i ovaj novi move box dobiti ažuriranje pa će moći da se koristi usb....

Kada je krenula usluga tv po tvom na prvim ott box takođe nisu radili usb portovi, samo su fizički bili tu bez ikakve funkcije. Služili su samo za ubacivanje miša i tastature(to je radilo). Kasnije nakon mesec ili dva ne sećam se koliko je vremena prošlo ažurirali su softver ili firmware (šta god) i tada je proradio usb port i sada može da se gledaju filmovi, sluša muzika i gledaju fotografije preko fleške. Verovatno će i ovaj novi move box dobiti ažuriranje pa će moći da se koristi usb....
Baš tako je i bilo, potvrđujem.

Situacija sledeca probano radi testa..
Sbb internet, nakacen mobilni i Samsung tv. Aplikacija Supernova tv po tvom na mobilnom pusta sve kanale dok na tv samo osnovne ne i arene itd...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Radi li fleska u njemu?
Definitivno se nista ne desava kada se ubacu usb (formatirao ga na vise nacina).... A nigde ni na daljinskom a ni u opcijama same aplikacije nema snimanje sadrzaja....

Da li Move box dozvoljava premotavanje svih kanala? Treba da predjem sa SBB-a ali me plasi generalno taj box i platforma.
Vecina kanala koliko sam samo na blic presaltao se vraca u nazad e sad ako te interesuje neki posebno mogu videti....

Definitivno se nista ne desava kada se ubacu usb (formatirao ga na vise nacina).... A nigde ni na daljinskom a ni u opcijama same aplikacije nema snimanje sadrzaja....

Možda @alczaty radi i snimanje sadržaja pošto je jedino on uspeo da instalira aplikaciju na Move.

Situacija sledeca probano radi testa..
Sbb internet, nakacen mobilni i Samsung tv. Aplikacija Supernova tv po tvom na mobilnom pusta sve kanale dok na tv samo osnovne ne i arene itd...

Verovatno ti je tv povezan preko lan kabla u modem. Probaj preko wi-fi ja da nakačis tv i vidi da li će raditi arene

I ja sam relativno nov pa odgovaram šta znam sigurno. Nisam pokušao pristup portalu.

Što se računa tiče uredno sam dobio prvi račun od dva dinara i nešto gde su po dinar bili troškovi priključenja TVa i Interneta.

Pošto za ovaj mesec još nisam dobio račun baš sam se sinoć dopisivao sa njima preko Messengera i agent reče da je prosledio moj zahtev za dostavu na e-mail stručnoj službi.

Ja sam im takođe poslao mejl jutros, videću šta će biti od ponedeljka.

Kakav pristup portalu?
Nisam znao da supernova ima portal za korisnike?

Račune ne šalju ako nemate dugovanja, pisao sam ja o toj glupoj praksi.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Loše sam se izrazio, mislio sam na sajtu deo gde se mogu ulogovati da platim račun karticom.

Tu mi izbacuje problem sa nepostojećom šifrom korisnika. A evo kolega sa foruma mi je napisao da je neke mesečne račune od dinar dobijao već.

Supernova_Login_problem_NN.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno