Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

YT i Twitch ne prikazuje više u mts aplikaciji (Box 4 crveni).
43f36150ab4cfebc40cf94f0b40a7b7c.jpg

Stigao mi je prvi račun nakon potpisivanja Box4 crvenog paketa (optika). Naplatili mi za dodatni STB uređaj, iako stoji na njihovom sajtu da je besplatan?Pogledajte prilog 293680

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Bilo je vec pomena da su greskom dodavali tu stavku. Samo im napisi reklamaciju na racun i skinuce. Mislim da mozes direkt iz apliikacije.

SKinuće to odmah nakon žalbe, tu su brzi. I meni su odmah strornirali

Sve mislim da je slučajno greška... Koliko njih neće reklamirati... App....

Sve mislim da je slučajno greška... Koliko njih neće reklamirati... App....
Meni su više naplaćivali naknadu. Iskreno, kad je istekao promo-period nisam obratio pažnju i uredno sam plaćao račune. Kada sam uzeo ugovor da bih dostavio podatke za raskid izvalim da je ugovorena cena osnovne naknade 600 din manja nego što su naplaćivali. Pristali su da urade korekciju samo za 12 meseci jer im toliko aplikacija dozvoljava. Sada čekam da stignu korigovani računi.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Moze li neko ko ima HBO paket a da je na novoj Iris platformi da mi kaze sta mu se prikazuje u video klubu u delu "besplatno uz HBO" ?
Na staroj platformi je bilo
Filmovi, Serije, Disney i Crtani a na novoj nemam podmenija "crtani".

Ja isto nemam tu opciju za crtani tj HBO dečiji kako je bilo ranije.
Imam ovaj raspored
  • Preporučeno
  • Filmovi
  • Serije
  • Disney
Evo dopisujem se sa njima na chatu i oni me ubedjuju da se to vidi u okviru samo foldera HBO, ne Besplatno uz HBO...

U novim podešavanjima kategorija video kluba nije zakljucan i tamo se vidi ali ne vidi se u meniju video kluba
130862840-442882123392762-390137528868495495-n.png

Poslednja izmena:
Meni su više naplaćivali naknadu. Iskreno, kad je istekao promo-period nisam obratio pažnju i uredno sam plaćao račune. Kada sam uzeo ugovor da bih dostavio podatke za raskid izvalim da je ugovorena cena osnovne naknade 600 din manja nego što su naplaćivali. Pristali su da urade korekciju samo za 12 meseci jer im toliko aplikacija dozvoljava. Sada čekam da stignu korigovani računi.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Imao je i stari Kopernikus tu foru. Troškovi održavanja 2000 din, wtf?
Reklamirao naravno i priznali mi. Kao sistemska greška bila... Posle čujem od komšija, oni platili...

Ja isto nemam tu opciju za crtani tj HBO dečiji kako je bilo ranije.
Imam ovaj raspored
  • Preporučeno
  • Filmovi
  • Serije
  • Disney
Evo dopisujem se sa njima na chatu i oni me ubedjuju da se to vidi u okviru samo foldera HBO, ne Besplatno uz HBO...

Evo da odgovorim sam sebi uspeo sam da ih ubedim da nema Deciji u HBO i odgovor: kolege iz nadležne službe su nas obavestile da će HBO/Dečiji folder ubrzo biti ponovo dostupan. Molimo vas za dodatno strpljenje.

Brate @paranoja hvala ti na odgovoru i trudu.
Inace u pretrazi mozes da nadjes crtane koji se nalaze u tom folderu ako znas naslov.

Brate @paranoja hvala ti na odgovoru i trudu.
Inace u pretrazi mozes da nadjes crtane koji se nalaze u tom folderu ako znas naslov.

Ma znam tako i tražim nego mi lakše ovako zbog dece i ovaj prikaz mi je mnogo nepregledniji od prethodnog samo što lepše izgleda ali dok izabereš neki sadržaj treba ti bar duplo više klika nego pre i dosta sporije... :smash:
Iris TV = loša EON kopija :mad:

Poslednja izmena:
Daleko je Iris od Eona. Više liči na neki bućkuriš onog novijeg D3 i starog D3 V2 uz pokušaj šminkanja da izgledom podseća na Eon.
Nebitno što je izgled spartanski ali da nemaju vraćanje od 7 dana na 90% HD kanala i na 50% SD, a reklamiraju vraćanje, to mi je mnogo veća zamerka.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sve su zakomplikovali, mogu da zamislim kako je starijim ljudima koji se bas ne snalaze najbolje sa tehnikom.

Trebali bi sada svima da podele nove daljinske sa novim rasporedom dugmica.

Na box 4 sam paketu (20/4 hybrid, start tv, omorika 1, fiksni). Iris je na iptv i nemam uopste kanale iz 7xx grupe (HD kanali). Na sajtu im stoji da i u najslabijem (start tv) paketu pomenuti kanali moraju biti ubaceni. Ja ih nemam. Jel to normalno ?

"Normalno" je da svakom ko je na DSL netu uvale "Start SD" / "Plus SD" / "Max SD" verzije TV paketa gde nema HD kanala jer "nemaš" tehničkih mogućnosti. Pa moraš da se žališ i svađaš i onda ti mooožda puste HD verziju paketa koji piše da imaš u sklopu tvog Box4 paketa.

Pogledaj ugovor koji si potpisao i traži da li piše "Start SD" na njemu. Ako piše (a piše garant :D ) to je to, žali se.

Plus ti čim si na hybrid ruteru za download od samo 20 Mbps znači da si ili podaleko od centrale ili ti telefonska "parica" nije u najsjajnijem stanju pa da mora 4G net da dopuni do 20 Mbps. Kod mog ćaleta parica može da gura do 50-ak Mbps bez problema (i bez potrebe za 4G/ hybrid) pa su mu ipak uz Net 20 Mbps + samo 1 IPTV STB uvalili nepostojeću/nereklamiranu SD verziju Start paketa TV kanala.

Da li je neko uspeo da aktivira HBO-GO sa Telekom nalogom?

Meni na Mts portalu piše da imam aktiviran HBO-GO u okviru Box4-Beli paketa, ali kada probam na sajtu hbogo.rs da aktiviram/kreiram nalog dobijam poruku greške da ne mogu da provere pretplatu kod provajdera.

"Normalno" je da svakom ko je na DSL netu uvale "Start SD" / "Plus SD" / "Max SD" verzije TV paketa gde nema HD kanala jer "nemaš" tehničkih mogućnosti. Pa moraš da se žališ i svađaš i onda ti mooožda puste HD verziju paketa koji piše da imaš u sklopu tvog Box4 paketa.

Pogledaj ugovor koji si potpisao i traži da li piše "Start SD" na njemu. Ako piše (a piše garant :D ) to je to, žali se.

Plus ti čim si na hybrid ruteru za download od samo 20 Mbps znači da si ili podaleko od centrale ili ti telefonska "parica" nije u najsjajnijem stanju pa da mora 4G net da dopuni do 20 Mbps. Kod mog ćaleta parica može da gura do 50-ak Mbps bez problema (i bez potrebe za 4G/ hybrid) pa su mu ipak uz Net 20 Mbps + samo 1 IPTV STB uvalili nepostojeću/nereklamiranu SD verziju Start paketa TV kanala.

Tnx za info.

Stvarno su neverovatni. U 21 veku utrpavaju paket koji nigde ne postoji, bez ijednog HD kanala. Lepo cascavaju visegodisnje korisnike, nema sta. Inace imam i sbb-ov d3i (sada Eon) i gomilu HD kanala koji rade bez problema. Moram se natezati sad sa njima, bice veselo.

Inače ovo što je spomenuo shaman, čak i da se svađaš, kažu da ne mogu samo da puste hd kanale, već traže da se potpiše nov ugovor. Meni se to desilo.

Ponovo novi ugovor samo da bi putili HD kanale ? Pa pre neki dan sam potpisao ugovor na 24 meseca za box 4 paket.

Zovi ih ili piši na chat-u da ti puste HD kanale. Ako ima tehničkih mogućnosti pustiće.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Taj problem imam i ja ,produzim ugovor pocetkom ove godine i sa box 4 predjem na box tri bez mobilnog broja jer imam firmin tel. I zatrazim i dobijem 100 mb/sec internet i max paket.Potpisem sve o.k.U kuci dva tv na mts-u i jedan koji ja gledam Sbb eon platforma. U maju mesecu kupujem nov tv Tcl 55 incha i povezujem ga na mts paket i tad primecujem da nemam ni jedan HD kanal,zalim se i gospoda mi kazu da sam potpisao samo SD kanale,ja zapretim oni kazu nemam teh mogucnosti,a brzina 100 mb/sec. bilo mi smesno ali sta ces dodjem do nekog normalnog operatera ispitace evidentirano je i itd.Totalno zaboravim sve to i sad citam nova platforma iris treba sa nam dodje i probleme koja stvara ukljucujem mts tv i vidm da od maja meseca nista nisu uradili ponovo zovem i pocinje rat ja sam to potpiso,da dobijem HD moram novi ugovor ja nepristajem i pretim tuzbom ratelu.Elem na poslu sam dobijam poziv od njihovog tehnicara kaze mi da treba da dodje i resi problem meni smesno reko nemam ja nikakav tehnicki problem da mi ga Vi resavate,covek dolazi na moje radno mesto ostavlja mi novi ruter vidim da je iskrin i kad dodjem kuci da prikljucim novi ruter resili su mi HD kanale.Pitanje zasto novi ruter imam imam ZTE .

Pazi, preko VDSL tehnologije i 100 Mbps net i nekoliko IPTV STB a da TV ne gricka od ovih 100 za net to može da gura jedno 0.00001% parica u Srbiji.
Čudi me da su tinopšte odobrili i IPTV i taj net paket.

Ali to ne menja činjenicu da kod njih očigledno postoji "nepisano pravilo" da svim DSL korisnicima uvaljuju SD paket a HD samo na optici. I da zbog toga treba da popiju grupnu tužbu.

Poslednja izmena:
Ma krivi smo mi korisnici što potpisujemo, dok ne vidimo HD kanale ne potpisuj ništa. Tako i meni uvalili sd paket, kad mi montirali dodatna dva stb-a kaže tehničar da moram da zovem korisnički da bi pustili. Ja im odmah pisao na chat-u, bila subota, oni kao prosledili zahtev i gle čuda u ponedeljak ujutro već pustili.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ma ja sam odmah primetio na ugovoru ćaletovom da piše "Start SD" kad mu je dala da potpiše i odmah sam se na to žalio ali je bilo 'čekajte da završimo prelazak sa ADSL na VDSL pa ćemo rešavati to' tj odustao sam od insistiranja na HD kanalima jer je već ispao problem da je živčani ćale kojeg sam jedva ubedio da "obnovi" ugovor kojem je UO istekla tipa 4 godine pre toga morao da čeka u poslovnici sat i po jer im je zakucalo na kompu nešto kad su kreirali zahtev za promenu ploče sa ADSL na VDSL pa je ćale odlepio i razgalamio se tamo i tražio da "storniraju" taj novi ugovor i vrate sve na staro (bez UO naravno)... tek sutradan su rešili šta god je bio problem i zvali da ponovo dođe u poslovnicu da potpiše ugovor.
Plus činjenica da se to koristi na CRT TV-u na kojem mu isto dođe i SD i HD i to da on ni ne pali taj TV već na kompu gleda TV koristeći moj Eon nalog.
Rekoh ajd drugi put ćemo se "ćerati" oko toga.

Kao što sad nemam volje da ganjam ćaleta da re-ugovori isti Box4 Crveni koji je posle sve te drame i galame potpisao u febuaru ove godine sad PONOVO da bi se bonus mobilnog neta povećao sa 100 na 200 GB. Nije to vredno truda i stresa :D :D Dosta mi je 100 GB.

Ponovo novi ugovor samo da bi putili HD kanale ? Pa pre neki dan sam potpisao ugovor na 24 meseca za box 4 paket.

Da. I kod mene je bilo ista situacija kao kod tebe. Potpisao ugovor par dana pre, nakon toga vidim da nema HD kanala. Zvao x puta, kontaktirao ih na chat-u, svaki put kazu da cu dobiti odgovor uskoro. Nakon nedelju - dve, ne secam se tacno, zove me neka zena da kaze da je spreman ugovor za potpisivanje. Ja pitam kakav sad ugovor, ona objasni da mora da se potpise novi sa HD kanalima. Sve isto ostaje od benefita koje imas. Ja nisam imao vremena da idem do poslovnice i cekam, pa sam odustao.

Ja sam telefonski zavrsio sa ugovorom i naglasio da hocu HD kanale...

Pošto je hibridni net vezan samo za BOX pakete postaviću ovde pitanje:
da li može neko da mi objasni kako on funkcioniše. Sad imam paket 20/4, realno i kako tako stabilno imam 14/4. Ako bi uzao neki BOX paket 50/8, naravno mora sa TV, koliku bi ja brzinu imao za surf? TV ne bi ni bio priključen.
Da li je net koji dobijam preko parice rezervisan za TV a 4G za surf? Šta se dešava ako pukne konekcija na parici, da li onda i 4G ne radi?
Kada merim brzinu 4G sa telefonom imam oko 35/6

Radi li nekome ova Mts tv go aplikacija na Androidu? Normalno šetam kroz sadržaj al kad treba da se pusti vrti pa izbaci kod greške.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Pošto je hibridni net vezan samo za BOX pakete postaviću ovde pitanje:
da li može neko da mi objasni kako on funkcioniše. Sad imam paket 20/4, realno i kako tako stabilno imam 14/4. Ako bi uzao neki BOX paket 50/8, naravno mora sa TV, koliku bi ja brzinu imao za surf? TV ne bi ni bio priključen.
Da li je net koji dobijam preko parice rezervisan za TV a 4G za surf? Šta se dešava ako pukne konekcija na parici, da li onda i 4G ne radi?
Kada merim brzinu 4G sa telefonom imam oko 35/6
4g je upravo tu da nadomesti sto vdsl ne moze da isporuci. 35/6 je max sto mozes izvuci.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno