Stigao mi je prvi račun nakon potpisivanja Box4 crvenog paketa (optika). Naplatili mi za dodatni STB uređaj, iako stoji na njihovom sajtu da je besplatan?Pogledajte prilog 293680
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Ok. Hvala! Ima u aplikaciji Moj Mts "prigovor na račun".Bilo je vec pomena da su greskom dodavali tu stavku. Samo im napisi reklamaciju na racun i skinuce. Mislim da mozes direkt iz apliikacije.
Hvala, probaću ako mogu skroz da isključim kupovinu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Meni su više naplaćivali naknadu. Iskreno, kad je istekao promo-period nisam obratio pažnju i uredno sam plaćao račune. Kada sam uzeo ugovor da bih dostavio podatke za raskid izvalim da je ugovorena cena osnovne naknade 600 din manja nego što su naplaćivali. Pristali su da urade korekciju samo za 12 meseci jer im toliko aplikacija dozvoljava. Sada čekam da stignu korigovani računi.Sve mislim da je slučajno greška... Koliko njih neće reklamirati... App....
Moze li neko ko ima HBO paket a da je na novoj Iris platformi da mi kaze sta mu se prikazuje u video klubu u delu "besplatno uz HBO" ?
Na staroj platformi je bilo
Filmovi, Serije, Disney i Crtani a na novoj nemam podmenija "crtani".
Meni su više naplaćivali naknadu. Iskreno, kad je istekao promo-period nisam obratio pažnju i uredno sam plaćao račune. Kada sam uzeo ugovor da bih dostavio podatke za raskid izvalim da je ugovorena cena osnovne naknade 600 din manja nego što su naplaćivali. Pristali su da urade korekciju samo za 12 meseci jer im toliko aplikacija dozvoljava. Sada čekam da stignu korigovani računi.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja isto nemam tu opciju za crtani tj HBO dečiji kako je bilo ranije.
Imam ovaj raspored
Evo dopisujem se sa njima na chatu i oni me ubedjuju da se to vidi u okviru samo foldera HBO, ne Besplatno uz HBO...
- Preporučeno
- Filmovi
- Serije
- Disney
Brate @paranoja hvala ti na odgovoru i trudu.
Inace u pretrazi mozes da nadjes crtane koji se nalaze u tom folderu ako znas naslov.
"Normalno" je da svakom ko je na DSL netu uvale "Start SD" / "Plus SD" / "Max SD" verzije TV paketa gde nema HD kanala jer "nemaš" tehničkih mogućnosti. Pa moraš da se žališ i svađaš i onda ti mooožda puste HD verziju paketa koji piše da imaš u sklopu tvog Box4 paketa.
Pogledaj ugovor koji si potpisao i traži da li piše "Start SD" na njemu. Ako piše (a piše garant) to je to, žali se.
Plus ti čim si na hybrid ruteru za download od samo 20 Mbps znači da si ili podaleko od centrale ili ti telefonska "parica" nije u najsjajnijem stanju pa da mora 4G net da dopuni do 20 Mbps. Kod mog ćaleta parica može da gura do 50-ak Mbps bez problema (i bez potrebe za 4G/ hybrid) pa su mu ipak uz Net 20 Mbps + samo 1 IPTV STB uvalili nepostojeću/nereklamiranu SD verziju Start paketa TV kanala.
Ponovo novi ugovor samo da bi putili HD kanale ? Pa pre neki dan sam potpisao ugovor na 24 meseca za box 4 paket.
4g je upravo tu da nadomesti sto vdsl ne moze da isporuci. 35/6 je max sto mozes izvuci.Pošto je hibridni net vezan samo za BOX pakete postaviću ovde pitanje:
da li može neko da mi objasni kako on funkcioniše. Sad imam paket 20/4, realno i kako tako stabilno imam 14/4. Ako bi uzao neki BOX paket 50/8, naravno mora sa TV, koliku bi ja brzinu imao za surf? TV ne bi ni bio priključen.
Da li je net koji dobijam preko parice rezervisan za TV a 4G za surf? Šta se dešava ako pukne konekcija na parici, da li onda i 4G ne radi?
Kada merim brzinu 4G sa telefonom imam oko 35/6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari