Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ova Iris tv aplikacija samo mi je dala do znanja kad mi istekne ugovorna obaveza da ugasim mts tv i predjem na EON.

Samo me zanima dal su dali ovo nekim ljudima da istestiraju i da kazu svoje utiske pre pustanja svima kao update.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ima nekih dobrih opcija, recimo ove liste aktivnih kanala, izabereš omiljene i pustiš samo njih da budu aktivni. Ono što nisu smeli da pokvare to su definitivno prečice.

Ima nekih dobrih opcija, recimo ove liste aktivnih kanala, izabereš omiljene i pustiš samo njih da budu aktivni. Ono što nisu smeli da pokvare to su definitivno prečice.

Ali te "omiljene" ne mozes da sortiras vec kako je kod njih po default-u, sto je lose u odnosu na staru.
A precice za osobe koje se slabo snalaze (citaj stariji) tesko ce da nadju npr. taj deo gde aktiviras "omiljene kanale"

Ima dobrih stvari pojacavanje za 1 ne za 10 i tako neke sitnice, mogli su da od stare i nove naprave jednu dobru..

Ono što nikada neće rešiti jeste sinhronizacija sadržaja i onog što se emituje, na većini kanala ispisane su pogrešne emisije u pogrešno vreme.

Jel ste probali na sortiranje kanala? Ja evo pomerio arenu hd da bude na samom početku posle 999 i radi, ali dok sve hd premestim na očetak trebaće par dana.

Mislim da je trenutno najsmislenije napraviti listu omiljenih kanala i postaviti je kao aktivnu. Dobar način da se zaobiđe krš onih nezanimljivih pinkovih i sl. kanala.
Još kad bi i tu kanali mogli da se dodatno pomeraju bilo bi odlično.

Poslednja izmena:
Форумаши, да ли вам раде додатни сервиси (Новинарница, Резултати уживо и Временска прогноза) на старој/новој платформи?

Kod mene radi, još je stara platforma

Mislim da je trenutno najsmislenije napraviti listu omiljenih kanala i postaviti je kao aktivnu. Dobar način da se zaobiđe krš onih nezanimljivih pinkovih i sl. kanala.
Još kad bi i tu kanali mogli da se dodatno pomeraju bilo bi odlično.

Možeš da pomeraš idi na sortiranje kanala. Pa može da ti ide recimo onaj njihov na 999 pa možeš da staviš arenu 5 za sledeći pa hbo hd sledeći, pa arenu 3.

Dobra fora je i slika u slici.

Da, ali ako je Arena1 posle rts1 ti ne kucas 2 vec 700 sto je i dalje konfuzno. Kod SBBa je to i dalje daleko lakse.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Da slika u slici PIP je ok opcija, al dal bre oni sednu malo da vide konkurenciju i ostale platforme kako izgledaju to mi nije jasno. Ovo vracanje kanala unazad je uzas i sramota umesto da bude brze ono ke sporije. I napokon dobra opcija je ima sad da se ubrza vraceni content za 64 ili da preskaces malo sa one dve strelice napred nazad, tipke dobile smisao :)

Takodje mogli su da ubace cast ili youtube app nekako.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moze preko jednog LAN kabla i Internet i IPTV zajedno. Bice ti potrebna dva switcha, upravljiva ili smart, i to je to. :) Ako si uoste ostao na MTS-u. :D
Jel može malo detaljnije objašnjenje? Od početka do kraja gde se šta prikopčava...

Послато са MI 8 помоћу Тапатока

Ajde molim te ispricaj (pojasni) kako ste se dogovarali...
jesu oni zvali 1. put i ponudili 2m/1rsd a ti odbio i sta si im rekao?
Jesi rekao da te oni ponovo zovu ako (kad) smisle jos bolju ponudu i tako svaki put dok nisi dobio 8m?
Budi molim te sto detaljniji i jasniji u opisu procesa dogovoaranja...
Dva meseca pred istek ugovorne obaveze zvao me je lik i ponudio 2 meseca po 1 din.
Ucinilo mi se malo jer su to isto nudili i novim vsdl korisnicima koji tek uzmu box,
to je bila standardna ponuda koja je i pisala na sajtu kao sto sada pise da je postojecim korisnicima samo 1 mesec po 1 din.
A rekao sam mu i da cekam optiku posto su kabl doveli do zgrade a pocela je reklama da ide 12 meseci po 1 din.
Tada u pocetku kampanje za optiku je bilo da svi koji predju na optiku dobijaju 12 meseci a posle su promenili da s
amo oni koji su imali samo fiksni od usluga dobijaju 12 meseci.
On me je ubedjivao da potpisem sada ugovor a da posle mogu da predjem na optiku i da cu opet imati 12 meseci.
Nisam hteo da zurim i ostalo je da se cujemo. Taj lik me vise nije zvao .
Malo pred istek , nekih 10 tak dana, napisem mail, gde su mi poslali odgovor da ce me neko zvati sa skrivenog.
Tu sam napisao da mi sto pre ponude benefite kao starom korisniku jer imam alternativu koja mi je povoljnija.
Nisam slagao, alternativa je bila kombinacija Oriona i Globatela.
Proslo je 7 dana , niko me nije zvao. Zvao sam onda ja njih na 733 i rekli su mi da je moj zahtev stoji i da ce me neko zvati, da je velika guzva...

Bas na ovoj temi sam pitao i dobio odgovore koliko je ko dobio na vsdl-u gratis meseci i to mi je bio reper.
2 dana pred istek zvala me je devojki ponudila 5 meseci na box-u crvenom ili 7 meseci na plavom.
Ja trazio 7 meseci na crvenom ili 10 na plavom. Zvala kasnije i rekla da je max sto moze da mi ponudi 8 meseci na plavom ali da mora da saceka odobrenje ...
Sutra dan zove i kaze moze 8, hocete ugovor da posaljemo ili da idete u poslovnicu. Ja izabrao da posalju jer su tada bili ogromni redovi.

Ja sam nakon 15+ godina sa SBB-a prešao na MTS. Danas postavili opremu i odmah pustili signal.
Utisci posle jednog dana korišćenja, internet je odličan. Huawei Q2 bolje brzine na WiFi postiže i od Ubee i TC. Što se neta tiče tu MTS bije SBB u svakom pogledu.
Ali što se tiče televizije, MTS stvarno kaska za SBB.
Ovaj Iris je prilično bljak. Sav je trom, nepregledan izgleda malo bolje nego D3 mini.
Preko toga i da se pređe, nije neki problem.
Najgore je što na većini kanala nema gledanja 7 dana unazad, eventualno postoji da se odgleda trenutno šta daju ispočetka.
Isto glupost što na najskupljem paketu mnogo stvari u Video klubu se plaća. Barem bi bilo dobro da može video klub da se zaključa da deca slučajno ne kupuju bezveze filmove.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Koji paket si uzeo ? Ja gledam Box3 100 i razmišljam se debelo

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Uzeo sam Box 3 Net, Fiksni, TV Max 400/160 od 4400 din mesečno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Na koji mail trazite besplatne mesece!? Verovatno ima ovde u topicu,al 720 strana... ko ce to pronaci.Hvala.

I kako se pojavi Iris,kao obavestenje i obavezna instalacije,ili se jednostavno nekim novim ukljucivanjem samo pojavi vec instalirano

Poslednja izmena:
@Casting Hvala na pojasnjenju i detaljnom opisu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nego da pitam...
Doso mi 2. racun od kad sam presao na box (optika).
Prvi racun je bio mesoviti, stara usluga plus optika na boxu i jos neka placanja telefonaom.
Ovaj drugi mi je prvi "po dinar", nisam imao placanja telefonom i pise da je racun 0,00RSD, za uplatu 0,00RSD.
U racunu pise da je "osnovna mesecna naknada" 0,83RSD i da je "popust na osnovnu naknadu" 0,83RSD.
Kako je naknada samo 0,83rsd i zasto je popust 0,83rsd?
Zasto nema 1rsd za dinar da platim?
Da li ja trebam da nesto platim ili ne jer u racunu lepo pise 0,00rsd za placanje?
Ne zalim se ja, samo pitam, ovo mi nejasno i cudno... :)

box4.jpg

@Zeha - Ako je 0 onda ne placas. Meni je stigao 0,83 i 0,83 popusta, zbirno 0 tako da to je to. :)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

E jos sam nesto video...

Izgleda da su meni kao potpisniku ugovora pocetkom oktobra pustili ovih 200GB mobilnog neta koji ide od skoro.

box4.O3.jpg

Da li su jos nekom ukinuli mtel minute na starom Box 4 crvenom paketu i duplirali gigabajte za "4 u Box4" uslugu (sada je 200GB) ili je ovo neka greska u pitanju? :trust:

I kod mene je umesto mtel minuta 200GB neta.Sto se mene tice,moze ovako i da ostane:D

Da li moze preko kompjutera ili telefona da se odradi za box 2.Imam MTS satelit presao bi na box 2 da spojim sa mobilni net 100gb i da se uzme neki uredjaj na primer TV na 12 rata.

I kod mene.
fddf9dd4e686646e837db7077065f404.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Dodati su i gigabajti za YouTube i Twitch. Koliko se secam nije bilo pre. Sad samo jos da povecaju brzinu interneta sa 20Mbit/s na crvenom Boksu. :whip:

Vrh Dno