Ajde molim te ispricaj (pojasni) kako ste se dogovarali...
jesu oni zvali 1. put i ponudili 2m/1rsd a ti odbio i sta si im rekao?
Jesi rekao da te oni ponovo zovu ako (kad) smisle jos bolju ponudu i tako svaki put dok nisi dobio 8m?
Budi molim te sto detaljniji i jasniji u opisu procesa dogovoaranja...
Dva meseca pred istek ugovorne obaveze zvao me je lik i ponudio 2 meseca po 1 din.
Ucinilo mi se malo jer su to isto nudili i novim vsdl korisnicima koji tek uzmu box,
to je bila standardna ponuda koja je i pisala na sajtu kao sto sada pise da je postojecim korisnicima samo 1 mesec po 1 din.
A rekao sam mu i da cekam optiku posto su kabl doveli do zgrade a pocela je reklama da ide 12 meseci po 1 din.
Tada u pocetku kampanje za optiku je bilo da svi koji predju na optiku dobijaju 12 meseci a posle su promenili da s
amo oni koji su imali samo fiksni od usluga dobijaju 12 meseci.
On me je ubedjivao da potpisem sada ugovor a da posle mogu da predjem na optiku i da cu opet imati 12 meseci.
Nisam hteo da zurim i ostalo je da se cujemo. Taj lik me vise nije zvao .
Malo pred istek , nekih 10 tak dana, napisem mail, gde su mi poslali odgovor da ce me neko zvati sa skrivenog.
Tu sam napisao da mi sto pre ponude benefite kao starom korisniku jer imam alternativu koja mi je povoljnija.
Nisam slagao, alternativa je bila kombinacija Oriona i Globatela.
Proslo je 7 dana , niko me nije zvao. Zvao sam onda ja njih na 733 i rekli su mi da je moj zahtev stoji i da ce me neko zvati, da je velika guzva...
Bas na ovoj temi sam pitao i dobio odgovore koliko je ko dobio na vsdl-u gratis meseci i to mi je bio reper.
2 dana pred istek zvala me je devojki ponudila 5 meseci na box-u crvenom ili 7 meseci na plavom.
Ja trazio 7 meseci na crvenom ili 10 na plavom. Zvala kasnije i rekla da je max sto moze da mi ponudi 8 meseci na plavom ali da mora da saceka odobrenje ...
Sutra dan zove i kaze moze 8, hocete ugovor da posaljemo ili da idete u poslovnicu. Ja izabrao da posalju jer su tada bili ogromni redovi.