levca501
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.05.2015
- Poena
- 170
I još nešto, pre otprilike 6 godina, bio sam gost na prestižnoj emisiji o tehnici i tehnologiji, POLAROTOR na Kcn-u. Kada sam promovisao prvi DROID MONSTER, preteča današnjih android boksova i XMBC tj Kodi, i kada sam pričao da će to biti budućnost strimovanja, svi su me začuđeno gledali. Inače prvi taj Droid monster je napravljen ovde kod nas, naših inženjera ruku delo, ali kada je trebalo pristupiti serijskoj proizvodnji, ispalo je to za naše uslove nenormalno skupo i proizvodnja prebačena normalno u Kinu. Kinezi sve dobre ideje kupuju, retko oni nešto svoje izbace, od raketnih sistema, aviona, brodova itd, majstori za improvizaciju i skidam im kapu.Sada ih stancuju na kilo *mjau**mjau**mjau*, pozzMa uživaj brate, izgleda da sam teška *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ali *mjau**mjau**mjau*, ubediste me da je i satelitski resiver bolji od boksa, PC takodje, ali ok, neka bude tako, jer neko ovde samo piše što je pročitao negde, a sada da ne objašnjavam razlike u odnosu na PC, kako je ta kutijica bolja, kako dobiti sa PC- jem True hd 7.1, master hd audio itd, itd, ja koristim onaj MAD VR ali na njemu to ne mogu izvući, plus bežični miš plus da mi u pozadini radi PC, mislim sve ali sve sam to radio. Za tvoju informaciju brat moj jebavam se sa cardseringom 15 godina i pričati meni o satelitskim resiverima a montirao ih *mjau**mjau**mjau**mjau*m li ga koliko i da kodi bolje radi nego na libre ili coreelecu, auuu, onda sam naišao na gromadu. Da te pitam samo nešto, da li ti sve to koristiš, da li sve to posedujes od opreme ili pišemo tek onako. Ako imaš sve to, svaka čast, povlacim svaku reč.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока