Ima li neko iskustva ili zna nesto vise od Corsair MP600?
Za pro mora se citati sta na kontroleru pise i na nandu jer su s nadom vise ukakali.
A kad stigne sta ces da radis, vidis pa vratis ako je "bofl" ili zadrzati i znati sta je ispod haube...?
Po onih par testova gde sam ga viđao, odličan...bar što se performansi tiče.
Sad sam proverio ovaj moj ADATA SSD, u AIDA pise SM2262EN dok je sam kontroler na SSDu SM2262G, skinuo hladnjak i pogledao.
Muljaju i sa S11Pro, imate moj post u drugoj SSD temi
Ipak je u ovoj temi
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=6224408
Zeha je bio uključen u tu prepisku, ne znam kako mu je promakao info
nisam znao da postoje verzije sa dobrim kontrolerom a losim nandom? pa sta znam, verovatno cu da vratim. ali mozda i budem bio dobre volje i zadrzim![]()
Pre oko mesec dana od "dobavljača" prekoA kad si ga kupio (datum)?
a 970 evo? kosta isto kao adata sx8200pro. ima manji upis i phoenix controler. jel je ovo losije od najlosije verzije sx8200pro?
...
uglavnom porucio sam samsung 970 evo 1tb za 120. sx8200 pro je bio 130. mozda jeste bolja kupovina ali ako sam se zezno sa samsungom meni na cast, sta sad da radim...
Kakve bi brzine bile nekog dramles nvme (500 ili 1TB) u tom externom kucistu n usb 3.0 ?
Kakve brzine (upisa pre svega) bi imao npr. Kingston A2000 u ovom LC Power LC-M2-C-NVME externom kucistu, nakacen na usb3.0 od kucista desk masine?
Da li bi se i koliko grijao kad se bude tovario gigabajtima velikih fajlova?
Kako bi se ponasao nakačen za usb od televizora, koliko bi se tada grejao ako "ne radi" (ne cita sa njega) a tv je upaljen a koliko ako ga tv cita (gleda se film, serija sa njega)?
Da li bi mu smetalo da bude stalno zakacen za tv?
Kakve bi brzine bile nekog dramles nvme (500 ili 1TB) u tom externom kucistu n usb 3.0 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari