Netacno, u Zakonskom smislu zvanična je i ćirilica i latinica.Ne mozes to uraditi jer je zvanicno pismo Srbije-Cirilica!
Nikad nisam koristio, ali ajde da pljucnem cisto tako sto nisam nesto koristio.
Jel ima neko problem sa random restartom na global verziji 12.0.6 greska je find device unexpedetly closed vidim da dosta njih na xda ima problem
Beše kasno sinoć da odgovaram (radi se danas)
Da,s kinuo sam recovery verziju i još je nisam flešovao. Videću šta će XEU da uradi, pošto vidim da se ubrzava izbacivanje zvaničnih bilfova.
Sigurno će morati format data, jer mi je telefon na 12.0.8.
Prosto ću da sačekam da izađe nešto upotrebljivo, spakovano pa onda da se upuštam u flešovanje. Treba mi telefon zbog posla, pa ne smem da se igram preterano.
A i video sam koliko je Indusa "sredilo" telefone sa ovim novim twrp...
Pa... nekako je uspeo ovaj integrisani sec.centar da se s*mjau**mjau**mjau**mjau*. Probaj nekako da vidis moze li clear cache/data da pomogne - neki reinstall.. u suprotnom factory reset nazalost.
Jel ja nešto radim pogrešno ili je do MIUI-ja? Pozovem, broj zauzet i klikćem na crvenu slušalicu da prekinem i tek iz 3-4 puta mi se skloni poziv. I dva puta moram da čuknem Power button da bi se prekinula veza. I još sam primetio da mi se ponekad senzor blizine zakuca pa ne reaguje i ne ugasi ekran. Ja ne verujem da Xiaomi ne može da sredi taj bag koji imaju.
Ala se juče zakucao telefon, ali ne znam zbog čega. Ne reaguje ni na šta, ja reko ajde, da ga ugasim, krenem u restart, samo vrti onaj kružić 4 miuta i ništa se ne dešava. Ja ga ugasim, upalim i sve ok. Ne znam šta mu je bilo. Elem, jel mi se čini illi kamera ima loš fokus? Mnogo luta u pokušaju da uhvati kadar koji je malo bliži.
Nikad nisam koristio, ali ajde da pljucnem cisto tako sto nisam nesto koristio.
Ako ti volis pljuckati ne znaci da ostali to vole i rade...netko tko nije koristio MIUI, tu i tamo baci pogled na temu cisto informativno ako se odluci da predje na Xiaomi a svako malo naleti na postove tipa...
ovaj stable onaj beta...ovo flesuj ovo nemoj...sta bi ja (za druge ne govorim) kao netko tko nije koristio MIUI trebao pomisliti...WOW...*mjau**mjau**mjau*e...ovaj OS je bolji i od iOS...stabilnost, optimizacija, fluidnost sve na najvecem nivou...ja se ispricavam ako si se nasao uvrijedjen kao korisnik MIUI_a ali navedeni postovi meni osobno nisu ostavili taj utisak...ali ako ti tvrdis suprotno i tebi je dobar ja nemam nikakvih problema s tim.
Moderatoru ja nisam netko tko pati za odredjenim skinom niti jedan od onih koji kazu da ne bi mogli koristiti EMUI,One UI,MIUI ili neki cetvrti jer je *ranje...bla bla bla...dok OS obavlja funkciju kojoj je namijenjen i ne pravi neke vece probleme meni je dovoljno...a to, da li je svaka opcija za podesavanje posebno kao na iPhone, ili je wallpapers,rezolucija,lock screen podesavanja,dark mode,velicina fonta,AOD podesavanja strpana u jednu kategoriju ili je Lock Scren i AOD u jednoj a ostale navedene postavke u drugoj skupini pa cu morati napraviti jedan,dva klika vise da ih nadjem zaboli me patka...i mislim da izjava tipa
pogotovo moderatora izgleda kao pljucanje po nekome koga ne poznajes.
Imao si i za 430 u dve radnje novo sa garancijom.Sta mislite jel i dalje najbolja kupovina mi 10 do 500€ ??
Nije mi bila namera da pokrenem raspravu ćirilica vs latinica. Pitao sam kako da namestim pošto ja na svom telefonu (Huawei) imam latinicu, a na ženinom (Xiaomi) nema, i kad mi treba nešto da nađem u podešavanjima, a inače slabo se snalazim u MIUI, pretraga mi ne izbacuje nikakve rezultate.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Gde je bila ta ponuda?Imao si i za 430 u dve radnje novo sa garancijom.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
E hvala ti za ovo, korisna je opcija. Mogu i lakše u floating window da odem ako zatreba.Evo ovde jos jednom ono podesavanje za zvuk https://forum.benchmark.rs/showthre...10-Mi-10-Pro&p=6170950&viewfull=1#post6170950
Ja koristim ovu https://play.google.com/store/apps/details?id=net.binarymode.android.irplus za hi fi uredjajeKoju aplikaciju koristite za IR vi koji ste na XEU?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
U jednoj radnji u Balkanskoj na vrhu skroz,ali nemaju vise,kako da KP app ima svoj zvuk notifikacije umesto standard tona sto nudi mob. Znaci nema sanse da nadjem kakoGde je bila ta ponuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari