Znaci onda mogu da ocekujem malo brzi net kad istekne ugovor.Stari korisnici koji imaju pakete "po starom" ce imati 60Mbps sve dok ne potpisu novu ugovornu obavezu. Samo novi korisnici ce dobiti 80Mbps i oni koji obnove (produze) uo na naredna 24m.
Obaška što je paket sa vecom brzinom ipak skuplji 100rsd, pa stari korisnici nek izvagaju izmedju vece DL brzine i ceve cene, ponovo 24m u.o. kao i kvaliteta usluge...
znaci potpisujes "Super sve max MOVE"...350 megabita:dNovi paket treba da ima najmanje 300Mbps da bi imao neki razlog za ropstvo od 2 godine.
Ja placam manje za stari paket, a za novi plaćao bih više. Znači da novi paket nudi ropstvo 2 godine a stari paket kad istekne nema ropstva od 2 godine. Samo nastavim da plaćam stari paket od 60Mbps a ako poželim mogu da prestanem da koristim usluge bez da me ucenjuju. Dakle, biti u ropstvu 2 godine za skuplji paket sa gotovo istim uslugama je besmisleno.
Ja ne znam zaista o cemu govoris? Koliko si dugo korisnik kablovske koju je preuzela Supernova??? Ako ti je ovo prvi ugovor onda ok, ali ako si pod ugovorom vise godina o kakvom ropstvu je tu rec... Svesno to zelis... Drugo... Kad ti istekne ugovor i ne produzis ga, automatski placas vecu cenu za isti paket koji trenutno koristis tako da je suludo ne produziti ugovor.... Jer u suprotnom ces dobiti vecu brzinu interneta po manjoj ceni u tom slucaju....Ja placam manje za stari paket, a za novi plaćao bih više. Znači da novi paket nudi ropstvo 2 godine a stari paket kad istekne nema ropstva od 2 godine. Samo nastavim da plaćam stari paket od 60Mbps a ako poželim mogu da prestanem da koristim usluge bez da me ucenjuju. Dakle, biti u ropstvu 2 godine za skuplji paket sa gotovo istim uslugama je besmisleno.
Ne.Znaci onda mogu da ocekujem malo brzi net kad istekne ugovor.
Pa za toliku razliku, 60:300 znaci 5 puta brzi net bi vredelo... :dNovi paket treba da ima najmanje 300Mbps da bi imao neki razlog za ropstvo od 2 godine.
Kada ti istekne ugovor ti si korisnik bez ugovorne obaveze. Uđu malo na sajt supernove i pogledaj koje su cene bez ugovorne obaveze pa ćeš videti da li ćeš nastavljati da plaćaš stari paket po novoj ceni bez ugovorne obaveze čitaj "ropstva" od dve godine
Upravo sam ja to i uradio pre tri dana!
Pre mesec i nešto dana prešao sam sa coax-a na optiku i tada potpisao nov ugovor za paket Super sve plus gde je brzina bila 200/20 Mbps, e od nedavno kada su izbacili ove nove pakete a pandan mom paketu je paket Super sve plus MOVE gde je brzina download-a sa 200 Mbps povećana na 250 Mbps nisam mogao da odollim a da ne obnovim ponovo ugovor, jer mi 50 Mbps znači i nije baš zanemarljivo, a i plus se dobija jedan MOVE stb... a samo je 100 dinara skuplje.
Sada je minimalna brzina na Super Par paketu 80mb. Kada istekne ugovor preci cu na taj novi paket za 2699 din ili ako ne mogu ostajem na starom za 2599 i to je to.Ne.
Kad ti istekne uo imaces istupbrzinu i placaces istu (punu) cenu tvog paketa (starog paketa po staroj ceni sto ti je bilo, porveri koja je bila cena bez uo kad si potpisivao uo na 24m, jer i tad je bila cena sa uo i bez uo), a neces dobiti vecu brzinu neta. Nema vise kod SN ubrzanja neta za istu cenu paketa i sl. pogodnosti koje je RV (i mnogi drugi oparatera) davao.
Pa za toliku razliku, 60:300 znaci 5 puta brzi net bi vredelo... :d
Postoje stari i novi paketi, cini mi se s istim imenom.
Kako god bilo, kome istekne uo placa punu cenu, ona koja bi bila bez uo ali bi trebalo da bude po onim cenama kada je bio potpisivao svoj tadasnji paket, barem ja tako mislim.
Ne bi placao cenu sadasnju za uslugu bez uo, vec ondasnju (molim proverite s nekim ovo).
Bilo je nekad X meseci za 1rsd a ostali meseci puna cena, sad ima meseci za 1rsd sa cenom za uo na 12 i 24m i bez uo, pa kome istekne uo placa tu cenu bez uo po tom cenovniku, mada nije nemoguce da ce alavi operater, komercijala i pravna sluzba smatrati da trebate platiti najnoviju i najvecu cenu za uslugu bez uo, zato proverite.
Pričaj, kako ti radi novi "Move" uređaj, jesi li zadovoljan?
Kad ti istekne ugovor za Super par i ne potpises ugovor za neki od u tom momentu aktuelnih paketa automatski placas pretplatu za Super par 2999din....Sada je minimalna brzina na Super Par paketu 80mb. Kada istekne ugovor preci cu na taj novi paket za 2699 din ili ako ne mogu ostajem na starom za 2599 i to je to.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ako po isteku UO ostaneš na starom Super Par paketu plaćaćeš ga 2999 dinara.Sada je minimalna brzina na Super Par paketu 80mb. Kada istekne ugovor preci cu na taj novi paket za 2699 din ili ako ne mogu ostajem na starom za 2599 i to je to.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne tumacis dobro, placace 2599din koliko i sada placaAko po isteku UO ostaneš na starom Super Par paketu plaćaćeš ga 2999 dinara.
Ne tumacis dobro, placace 2599din koliko i sada placa
2999 je cena bez ugovorne obaveze a ne kome je istekla ugovorna obaveza.
Ovu pricu cesto pricaju promoteri, ne treba nasedati na nju, prestankom ugovorne obaveze vam se ne menja cena koju ste placali.
Jedino ako operater objavi svima poskupljenje ali tada imate pravo na raskid pa se to retko radi.
Brkas ugovor i ugovornu obavezu...- kad ti istekne ugovor ti si korisnik bez ugovorne obaveze a zna se koje su cene bez ugovora tj. ugovorne obaveze
Brkas ugovor i ugovornu obavezu...
kad ti istekne "ugovorna obaveza", ti i dalje imas "ugovor" sa njima, cena 2999 je cena bez ugovora
Ugovor nema rok trajanja.svaki ugovor ima rok trajanja koji je definisan u pravilniku istog
Brkas ugovor i ugovornu obavezu...
kad ti istekne "ugovorna obaveza", ti i dalje imas "ugovor" sa njima, cena 2999 je cena bez ugovora
Tako je barem bilo u AVcom-u potpisao ugovor na 2 godine 2200 bio paket, prošlo 2 godine meni i dalje bila ista cena jer si onda korisnik na neodređeno. Tako je u AVcom-u bilo.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari