Sada ispada da je minimalna brzina interneta u paketu Super Par 80mb po ceni od 2600 din? Sada jedna grupa korisnika po istoj ceni ima 60mb a druga 80mb. Ja tu brzinu mogu da ocekujem tek kada sklopim novi ugovor ili ce sve da nas usklade na 80mb? Ili da smanje racune nama sa 60mb.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Niko tebi ne brani da sklopiš nov ugovor koliko sutra i imaš 80Mbit za 100din više....
Ja sam dobio box posle tri dana odmah. To je bilo odma u startu dok verovatno još uvek nije bio veliki broj ljudi zainteresovanPodneo sam zahtev pre 20 dana za Move, da bi mi sada konačno rekli, pošto ih svakih par dana smaram, da nemaju više uređaja!
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Čisto sumnjam da će stare uređaje za "tv po tvom" zameniti sami... Jedino ako zovemo i dosađujemo...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Samo 2 CI modula imam i tv po tvom imam... [emoji847][emoji847][emoji847]Ne zaboravi da ukoliko ti zamene stari uređaj tv po tvom za novi uređaj da će ti oduzeti jedan dvb-c box ili cam modul ako ih imaš TRI. Ukoliko imaš JEDAN ili DVA dvb-c uređaja NEMAJU pravo da ti oduzimaju jer se ovaj novi box tv po tvom računa kao dvb-c uređaj.(imaš pravo na 3 dvb-c uređaja)
Samo 2 CI modula imam i tv po tvom imam... [emoji847][emoji847][emoji847]
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
... jedna grupa korisnika po istoj ceni ima 60mb a druga 80mb. Ja tu brzinu mogu da ocekujem tek kada sklopim novi ugovor ili ce sve da nas usklade na 80mb? Ili da smanje racune nama sa 60mb.
Znam za to mada sam ja u ex avcom i kada sam podneo zahtev za zamenu, dobio sam odgovor da mi u avcomu još nemamo tehničke mogućnosti za nov uređaj da dođu da nameste.Tebi nemaju pravo da ti oduzmu 2 CI modula. Nemoj da nasedneš na priču terenskog radnika koji ti bude doneo da mora da ti uzme jedan cam modul.
To mi majstori rekli iz ex avcom-a nije operaterka.Da li je realno da je operaterka lupila takvu glupost. Taj novi uređaj dobija tv signal iz kabla koji već imaš a vraćanje unazad ide preko interneta. Kakve to posebne tehničke mogućnosti treba da ima novi uređaj - jel treba da se nakači na spejsšatl, na nasine servere, na svemirsku stanicu...ne razumem....ma bre mrzelo je da radi pa te samo otkačila.....zovi ponovo pa pitaj
Ja tražio i ne dobi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji481][emoji481][emoji481]Samo ako tražiš, inače nećeš dobiti
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ukoliko bih presao sa Super par plus na Super sve plus move a postojeci sam korisnik pod ugovornom obavezom, da li dobijam neki benefit u smislu neki mesec gratis ili sl?
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Upravo sam dobio odgovor od Supernove. Prelaskom sa Super par plus na super sve plus move dobijam 12 meseci cenu pretplate koju trenutno placam za paket Super par plus 3300 a nakon toga placam punu cenu paketa Super sve plus move 3700
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Imaš pravo na novi ruter(modem)-novi ugovor nova oprema, jedino ako želiš da zadržiš stari ruter cbn ukoliko podržava telefonsku liniju insistiraj da zadržiš.....ukoliko želiš novi, traži novi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari