Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada ispada da je minimalna brzina interneta u paketu Super Par 80mb po ceni od 2600 din? Sada jedna grupa korisnika po istoj ceni ima 60mb a druga 80mb. Ja tu brzinu mogu da ocekujem tek kada sklopim novi ugovor ili ce sve da nas usklade na 80mb? Ili da smanje racune nama sa 60mb.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Niko tebi ne brani da sklopiš nov ugovor koliko sutra i imaš 80Mbit za 100din više....

Niko tebi ne brani da sklopiš nov ugovor koliko sutra i imaš 80Mbit za 100din više....

Upravo sam ja to i uradio pre tri dana!
Pre mesec i nešto dana prešao sam sa coax-a na optiku i tada potpisao nov ugovor za paket Super sve plus gde je brzina bila 200/20 Mbps, e od nedavno kada su izbacili ove nove pakete a pandan mom paketu je paket Super sve plus MOVE gde je brzina download-a sa 200 Mbps povećana na 250 Mbps nisam mogao da odollim a da ne obnovim ponovo ugovor, jer mi 50 Mbps znači i nije baš zanemarljivo, a i plus se dobija jedan MOVE stb... a samo je 100 dinara skuplje.

Poslednja izmena:
Sve to može da se proveri sa njima na live chatu umesto da se ovde kuka i zatrpava tema kojekakvim glupostima.

Zvao sam ih opet juče , nakon dva meseca od prijave, da mi tv po tvom ne radi i da jedan tv sa CI karticom nađe kanale al neće da ih pusti.
Stari uređaj će doći da zamene novim 2u1 , kažu da je stari bio globalni problem i izbacuju ga iz upotrebe. A tv sa CI karticom će usput proveriti.
Videćemo kako će funkcionisati taj novi router jer ovaj stari radi perfektno pogotovo domet.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Čisto sumnjam da će stare uređaje za "tv po tvom" zameniti sami... Jedino ako zovemo i dosađujemo...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Podneo sam zahtev pre 20 dana za Move, da bi mi sada konačno rekli, pošto ih svakih par dana smaram, da nemaju više uređaja!

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja sam dobio box posle tri dana odmah. To je bilo odma u startu dok verovatno još uvek nije bio veliki broj ljudi zainteresovan

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Čisto sumnjam da će stare uređaje za "tv po tvom" zameniti sami... Jedino ako zovemo i dosađujemo...

Ne zaboravi da ukoliko ti zamene stari uređaj tv po tvom za novi uređaj da će ti oduzeti jedan dvb-c box ili cam modul ako ih imaš TRI. Ukoliko imaš JEDAN ili DVA dvb-c uređaja NEMAJU pravo da ti oduzimaju jer se ovaj novi box tv po tvom računa kao dvb-c uređaj.(imaš pravo na 3 dvb-c uređaja)

Ne zaboravi da ukoliko ti zamene stari uređaj tv po tvom za novi uređaj da će ti oduzeti jedan dvb-c box ili cam modul ako ih imaš TRI. Ukoliko imaš JEDAN ili DVA dvb-c uređaja NEMAJU pravo da ti oduzimaju jer se ovaj novi box tv po tvom računa kao dvb-c uređaj.(imaš pravo na 3 dvb-c uređaja)
Samo 2 CI modula imam i tv po tvom imam... [emoji847][emoji847][emoji847]

Samo 2 CI modula imam i tv po tvom imam... [emoji847][emoji847][emoji847]

Tebi nemaju pravo da ti oduzimaju jedan od dva CI modula. Nemoj da nasedneš na priču terenskog radnika koji ti bude doneo da mora da ti uzme jedan cam modul.

Poslednja izmena:
... jedna grupa korisnika po istoj ceni ima 60mb a druga 80mb. Ja tu brzinu mogu da ocekujem tek kada sklopim novi ugovor ili ce sve da nas usklade na 80mb? Ili da smanje racune nama sa 60mb.

Stari korisnici koji imaju pakete "po starom" ce imati 60Mbps sve dok ne potpisu novu ugovornu obavezu. Samo novi korisnici ce dobiti 80Mbps i oni koji obnove (produze) uo na naredna 24m.
Obaška što je paket sa vecom brzinom ipak skuplji 100rsd, pa stari korisnici nek izvagaju izmedju vece DL brzine i ceve cene, ponovo 24m u.o. kao i kvaliteta usluge...

Tebi nemaju pravo da ti oduzmu 2 CI modula. Nemoj da nasedneš na priču terenskog radnika koji ti bude doneo da mora da ti uzme jedan cam modul.
Znam za to mada sam ja u ex avcom i kada sam podneo zahtev za zamenu, dobio sam odgovor da mi u avcomu još nemamo tehničke mogućnosti za nov uređaj da dođu da nameste.

Da li je realno da je operaterka lupila takvu glupost. Taj novi uređaj dobija tv signal iz kabla koji već imaš a vraćanje unazad ide preko interneta. Kakve to posebne tehničke mogućnosti treba da ima novi uređaj - jel treba da se nakači na spejsšatl, na nasine servere, na svemirsku stanicu...ne razumem....ma bre mrzelo je da radi pa te samo otkačila.....zovi ponovo pa pitaj

Da li je realno da je operaterka lupila takvu glupost. Taj novi uređaj dobija tv signal iz kabla koji već imaš a vraćanje unazad ide preko interneta. Kakve to posebne tehničke mogućnosti treba da ima novi uređaj - jel treba da se nakači na spejsšatl, na nasine servere, na svemirsku stanicu...ne razumem....ma bre mrzelo je da radi pa te samo otkačila.....zovi ponovo pa pitaj
To mi majstori rekli iz ex avcom-a nije operaterka.

Ma čuvaju te nove "Move" uređaje za nas, iz Exe Neta. Bliži se 1. decembar, pa kad navalimo sa novim ugovorima i uređajima... [emoji16]

Ne bitno da li je operaterka ili majstor, bitna je suština onoga što sam napisao u predhodnom postu. Napisao si da već imaš tv po tvom što znači da avcom tehnički može da pruži tu uslugu i na novom uređaju jer radi na isti princip. Ne želim da pametujem ali majstora je mrzelo da radi svoj posao

Ukoliko bih presao sa Super par plus na Super sve plus move a postojeci sam korisnik pod ugovornom obavezom, da li dobijam neki benefit u smislu neki mesec gratis ili sl?

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Samo ako tražiš, inače nećeš dobiti

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Onda ne potpises...
Ja sam dobio više puta.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ukoliko bih presao sa Super par plus na Super sve plus move a postojeci sam korisnik pod ugovornom obavezom, da li dobijam neki benefit u smislu neki mesec gratis ili sl?

Ranije je bilo da se dobija 1 mesec gratis jel dodaješ na postojeći paket novu uslugu-telefon. Ne znam da li se to promenilo........

Da tako je bilo... Mora da se raspita kod njih...

Zbog toga i pitam jer upravo je to ranije bilo ukoliko dodas novu uslugu kao postojeci korisnik dobijas 1m gratis ali i tu nisam siguran da li se dobija 1m gratis za komoletnu uslugu ili samo za dodatu uslugu?

Upravo sam dobio odgovor od Supernove. Prelaskom sa Super par plus na super sve plus move dobijam 12 meseci cenu pretplate koju trenutno placam za paket Super par plus 3300 a nakon toga placam punu cenu paketa Super sve plus move 3700

Upravo sam dobio odgovor od Supernove. Prelaskom sa Super par plus na super sve plus move dobijam 12 meseci cenu pretplate koju trenutno placam za paket Super par plus 3300 a nakon toga placam punu cenu paketa Super sve plus move 3700

Suma sumarum uštedećeš 4800 din. za 24 meseci sa benifitom

Samo me interesuje jos jedna stvar.... Pokusavao sam da procitam postove unazad ali iskreno nisam bas dobro razumeo... Trenutno imam cbn ruter? Da li prelaskom na Super sve plus move dobijam novi uredjaj ili ostaje cbn i na njega se kaci fiksna linija?

Ako je ispravan nema razloga da ga menjaju.

Imaš pravo na novi ruter(modem)-novi ugovor nova oprema, jedino ako želiš da zadržiš stari ruter cbn ukoliko podržava telefonsku liniju insistiraj da zadržiš.....ukoliko želiš novi, traži novi...

Poslednja izmena:
Super par start, ovo sto pise 3 naloga za mobilni, to je za TV po tvom? Znaci i on se dobija bez uredjaja za 2700din? Posto ja sad za 2600din nemam tu uslugu.

Imaš pravo na novi ruter(modem)-novi ugovor nova oprema, jedino ako želiš da zadržiš stari ruter cbn ukoliko podržava telefonsku liniju insistiraj da zadržiš.....ukoliko želiš novi, traži novi...

Kako si toliko siguran da ima pravo na novu opremu ako produžava ugovor a stara je ispravna?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno