Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema za IOS aplikacija ali ovako bi izgledalo
36ac5ab346455fef68b91a61f9f9911f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka alternativa za wearfit? Ova mi uništava bateriju [emoji15][emoji51]

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Kod mene su na One drive sve slike od 2003 godine na ovamo. Ima tu i nešto malo video zapisa ali su pretežno slike. Sve u originalnoj veličini.
a76db2869891f960ecd260774fb94c42.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ja sam odabrao da pravi kompresiju ali nema šanse da je 200+ GB upakovao u 6-7.

Dešava mi se sada da uslikan nešto i kada udjem u g photos, stoji mi ta slika ali smanjene veličine i kada odradi backup pojavi se u full rezoluciji. Ali onda imam 2 iste slike u g photos-u, što se pre nije dešavalo...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Nema za IOS aplikacija ali ovako bi izgledalo
36ac5ab346455fef68b91a61f9f9911f.jpg

Ovo pokazuje samo za original quality koliko si popunio a ne za high.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ne mislim nego je sigurno tako. Lepo piše, imaš 15gb (za original quality) i onda ti piše koliko ti je za šta otišlo od tih 15gb. Sve do 1 juna(tako beše) sledeće godine high quality ne ulazi u ovih 15gb, posle toga počinje da ulazi, a ovo što ti je već na nalogu se neće računati u tih 15gb
Prosto, lepo su objasnili.

Ovo pokazuje samo za original quality koliko si popunio a ne za high.

To vec ne znam jer nikad nisam koristio high nego samo original size.

Ili vlastita alternativa getmonument.com.
Koristim originalni Monument već par godina i zadovoljan sam i sad jedva čekam da izađe dvojka :)
Zaintrigirao si me sa ovim postom.
Ako mu nakacis eksterni hdd gde ima svašta pored video i slika,on bira samo slike i video? I da li te slike i video prebacuje sa tog externog harda na svoj interni ili ih ostavlja tako sređene na tom externom? Koliko si ga platio?
Prijavio se za kickstarter kampanju za V2. Ko zna kada ce to. Prvi put čujem da ovako nešto postoji.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Zaintrigirao si me sa ovim postom.
Ako mu nakacis eksterni hdd gde ima svašta pored video i slika,on bira samo slike i video? I da li te slike i video prebacuje sa tog externog harda na svoj interni ili ih ostavlja tako sređene na tom externom? Koliko si ga platio?
Prijavio se za kickstarter kampanju za V2. Ko zna kada ce to. Prvi put čujem da ovako nešto postoji.

Da, barata samo slikama i videom, a pošto prva generacija nije imala svoj interni HDD, oslanja se isključivo na eksterni koji držiš zakačenim na njega :)
Druga gen koji čekamo će imati interni SSD, pa će se raditi lokalni import.

Kada ce izaći 2jka ko zna?
Čitao sam o razlikama prvog i drugog modela. Deluje moćno.

To vec ne znam jer nikad nisam koristio high nego samo original size.

U original size imam 365 GB u 32.000 fajlova :) sad sam proverio. Stidljiv si na okidacu. Video je problematican, samo fotke bi to vec svele na "normalan" nivo.

Poslednja izmena:
Kada ce izaći 2jka ko zna?
Čitao sam o razlikama prvog i drugog modela. Deluje moćno.

Za sada nema nekih dodatnih informacija, ali kapiram da ih je Korona dodatno usporila. Biće :)
Bitno je da su oni tim koji isporučuje proizvod i da im proizvod radi dobro. Radovalo me je svaki put kada su izbacivali nove verzije softvera za telefon i desktop, jer su svaki put pravili vidljiv pomak.

Ima li maksimalna velicina za externi disk na Ver1?
Pošto sam na Google Drajvu skoro na 7TBScreenshot_20201115-094311_Autosync.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Trenutno koristim folder sync za gdrive, medjutim treba mi nesto slicno za sync na eksterni hdd. Jel ima neko preporuku?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

imam neku domacu aplikaciju "Recepti" i ima mi dole one reklame... s kojom apk mogu toga da se rešim ? hvala

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Svojevremeno je postojao Lucky Patcher, ali ga nisam godinama koristio.

Umesto toga vidi da li ti telefon ima podršku za prihvate DNS, pa ako ima, unesi dns.adguard.com i time ćeš blokirati većinu reklama.

Nešto ne uspevam sa Folder Sync, hteo bi da zakačio eksterni hard preko otg-a, zviznem sync a on da mi odradi sync zadatih stvari. Super radi sa nasom, gdrive al ovo nisam uspeo.

Hmm, nisam nikad probao tako.
Vidi li ti telefon normalno ext disk?
Vidiš li gde je problem u FS logovima?

Vanced me posle najnovijeg apdejta tera da dvaput zatvorim aplikaciju da bi prestao da radi u pozadini. Ide neki video, ja izađem, i dalje se čuje, pa moram da uđem ponovo i opet izađem. Je l' to neko podešavanje ili jednostavno bag?

Vanced me posle najnovijeg apdejta tera da dvaput zatvorim aplikaciju da bi prestao da radi u pozadini. Ide neki video, ja izađem, i dalje se čuje, pa moram da uđem ponovo i opet izađem. Je l' to neko podešavanje ili jednostavno bag?
U podešavanjima imaš opciju slika u slici koju treba isključiti i autoplay na isključeno, u protivnom ili ostane u gornjem baru ili slika u slici nakon izlaska iz app.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ili ga prosto gasi povlacenjem notification bara nadole pa na X.

Znam za toj način, ali me kopka zašto sad ovako radi.

U podešavanjima imaš opciju slika u slici koju treba isključiti i autoplay na isključeno, u protivnom ili ostane u gornjem baru ili slika u slici nakon izlaska iz app.

Nije to, ostane da radi u pozadini, ali se ne vidi klip, app se ne prebaci na picture-in-picture mod.

Znam za toj način, ali me kopka zašto sad ovako radi.

Nije to, ostane da radi u pozadini, ali se ne vidi klip, app se ne prebaci na picture-in-picture mod.
Kad su isključene ove opcije ne bi trebalo da radi u pozadini kad se izađe iz app, barem meni ne radi.
bf3919197fac0a8c4bbcbd4e3d84fa13.jpg
2cc133ed933976f32f621181798aeef1.jpg

Hmm, nisam nikad probao tako.
Vidi li ti telefon normalno ext disk?
Vidiš li gde je problem u FS logovima?
Vidi ga svaki file manager, al ne znam kako da ga nadjem u aplikaciji. Ne mogu da nađem sta da biram za eksterni hdd. Na koji nacin da formiram folder pairs. Nigde nemam ponudjen hdd, ima sd card al sa njom nece.

Вероватно се прича око апликација за е-mail водила неколико пута, али ми је потребна препорука за неку која неће трошити превише батерије и имати проблем са синхронизацијом. Користио бих два налога преко ње (Gmail приватни и Exchange пословни).

Nazad
Vrh Dno