Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pošto su to gomile daljinskih koji se koriste za razne brendove okreni daljinski i uradi pretragu po oznaci daljinskog na netu. Tako sam našao za ove naše ustvari rebrendirane firme ‚‚Tesla, Vox, Fox ... ‚‚
Pronađeš recimo na amazonu koja marka koristi taj daljinac i odabereš u listi taj. Tako se možda i za taj Altec neko sa liste koristi sa takvim daljincem.

Ja sam tražio za Vox tv(običan, ne android) i nigde nisam našao...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ne radi mi posao tako osakaćen...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Dugo je i trajalo. Sve je profit.

Edit: upravo stigao i mail od google koji to potvrdjuje...

Huawei P30

Poslednja izmena:
Ovo vazi za originalnu rezoluciju koliko sam shvatio, ne i za "high quality", koji ostaje besplatan ako sam dobro razumeo.

Huawei P30
I meni sad stigao mail, od 1. juna sve ide na onih 15 giga što daju uz nalog, pa dokle traje traje. Navuku te na uslugu i onda bam...ali stvarno me čudi da je i ovoliko dugo bilo besplatno.

Nastace haos u junu, jer sta ako je neko vec prekoracio tih 15gb a to sada ne vidim da moze da se proveri u app, koliko high quality slike zauzimaju na drive.

Huawei P30

Sve što se do tada upload-uje ne računa se u tih 15GB. Računaju se samo slike koje se upload-uju posle tog datuma. Piše u imejlu koji su poslali.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Mislim da slike koje se skladište do juna u high quality neće zauzimati prostor na Google nalogu već da će to važiti samo za fotke koje ćemo od tog dana praviti.
Edit: pretekao me kolega ispred [emoji6]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Iskreno, sto se mene tice, nije samo do cloud prostora. Najbitniji deo jeste softver, tj mogucnost pretrage po mestu/osobi/tekstu i razne druge stvari koje photos aplikacija nudi(color pop recimo).
A i nije neka cena, $2 mesecno.

Ili vlastita alternativa getmonument.com.
Koristim originalni Monument već par godina i zadovoljan sam i sad jedva čekam da izađe dvojka :)

Sta je najbolje od apk za pregled kanala na kojim se prenosi neki meč, utakmica?

Imam sofu ali mi nije nešto potpuna po tom pitanju, bilo je prije boljih apk. Hvala u svakom slučaju.

Pošto su to gomile daljinskih koji se koriste za razne brendove okreni daljinski i uradi pretragu po oznaci daljinskog na netu. Tako sam našao za ove naše ustvari rebrendirane firme ‚‚Tesla, Vox, Fox ... ‚‚
Pronađeš recimo na amazonu koja marka koristi taj daljinac i odabereš u listi taj. Tako se možda i za taj Altec neko sa liste koristi sa takvim daljincem.
Jel ima koji da radi na Tesli.

Ja koristim sporteventz, za pregled gdje se prenose utakmice.

Poslednja izmena:
To je to, zahvaljujem.

Meni ubedljivo najbolja:
Live sports tv listings guide
Odabereš sport,zemlju i TV stanice...

Ovo je i mene zateklo jutros u mailu, bas losa vest koristim gphotos od kad se pojavio i ne vidim mu alternativu :/ morace se arhivirati stare fotke na neko drugo mesto i to je to

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Nije bilo realno za očekivati da ćemo imati unlimited backup doveka.
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Nije bilo realno za očekivati da ćemo imati unlimited backup doveka.
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Slažem se. Verovatno će i drugi servisi takođe jednog momenta početi da naplaćuju a smaranje je stalno prelaziti sa jednog na drugi.

200 din mesečno nije strašno, a može se više naloga koristiti ko neće da plaća.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Vrh Dno