Ček ja sam baš mislio da ovo Q u U8QF označava quantum dot.US i EU modeli Hisense-a nisu isti, odnosno, postoji i razlika u specifikacijama a ne samo u oznaci.. Ovako ugrubo vidim da je H9G pravi 10bit panel a da je U8QF 8bit + FRC, H9G bi trebalo da ima quantum dot filter preko dok U8QF ne...
Sustina je da ono sto pise na Rtings-u i ostalim US review-ima nije 1:1 sa EU modelima..
Ček ja sam baš mislio da ovo Q u U8QF označava quantum dot.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
5 godina garancija i bez brige.Bezveze baš. Samo komplikuju stvari. Na kraju ću uzeti 55” LG OLED CX. On je bar siguran izbor. Samo me brine burn in. [emoji51][emoji51]
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 godina garancija i bez brige.
To je kao kad bi rekao neću da kupim auto X, jer pati od Y boljke.
Kupiš ono u čemu ces uživati.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Jel premotavanje unazad sa slikom kao kod d3 ili bez slike kao kod eonboxa?Nemam box, nalog sam dobio od brata, radi bez greske, nemam nikakvih problema, ima mogucnost vracanja unazad. E sada ako neko ima box i da kaze sta da proverim da li je dostupno na aplikaciji neka pise, nije problem
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
Pretpostavljam da mislis na sliku ispod...Jel premotavanje unazad sa slikom kao kod d3 ili bez slike kao kod eonboxa?
Ne, ne vidim sliku gde da zaustavimNe nego da li vidiš program koji motas, da znaš gde da zaustavis?
i označava. @shimispc, piše na displayspecifications https://www.displayspecifications.com/en/model/7e0f1f5f da ima Quantum Dot (pod Features)Ček ja sam baš mislio da ovo Q u U8QF označava quantum dot.
Nisam video u tom delu, ebigai označava. @shimispc, piše na displayspecifications https://www.displayspecifications.com/en/model/7e0f1f5f da ima Quantum Dot (pod Features)
Sto više gledam /čitam to manje znam i stalno menjam modele ...ako bi neko mogao da mi pomogne da se odlučim između Sony XH9005 i Samsunga Q 80T.... Samsung je skuplji oko 150 evra ...upotreba će biti najviše Netflix , ps4/ps5 a najmanje kablovska televizija ...Hvala
Note that the EU version of the Q80T is different. It doesn't have the 'Ultra Viewing Angle' layer, and local dimming may perform worse. The Q85T, which is exclusive to the EU, appears to be the closest model to the one we've tested.
Sto više gledam /čitam to manje znam i stalno menjam modele ...ako bi neko mogao da mi pomogne da se odlučim između Sony XH9005 i Samsunga Q 80T.... Samsung je skuplji oko 150 evra ...upotreba će biti najviše Netflix , ps4/ps5 a najmanje kablovska televizija ...Hvala
tu ni Samsung-u ne piše. i njemu piše kao i Hisense-u, pod Features. mada, piše mu pod HDR neki Quantum HDR (šta god to bilo)Nisam video u tom delu, ebiga![]()
I ja gledam nešto iz te serije Lg-a, ali 55" zbog IPS panela. Na popustu je 50" UN7400, ima ga za 55k, a razlika minimalna u odnosu na UN8000 (ugavnom dizajn).
Ja sam prilikom kupovine TVa morao lepšoj polovini da ispunim dva zahteva:Obično je suprotno, ljudi beže od tih "pilećih nogica"![]()
Drugari, imam dilemu u vezi sa novim TV-om. Naime, planirani izbor se sveo na dva modela i to Sony XH90 od 65 inča ili LG CX od 55 inča. Gledao sam uporedne testove, sve mi je donekle jasno, ali želim da čujem i mišljenje Vas sa foruma. Zašto uopšte postoji dilema? Nisam siguran kolika je razlika u svakodnevnom radu između kvaliteta slike, ne znam kolika je realna opasnost od burn in-a, i na kraju osnovni problem, da li kupiti TV veće dijagonale, a nižeg cenovnog ranga, ili TV manje dijagonale, a višeg cenovnog ranga.
Napominjem da bi se TV koristio najviše za gaming, gledanje sporta i Netflix.
Hvala unapred na pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari