Aplikacija nema veze sa tim ovo je zakrpa za android.Jeste gledali da li sad radi glasovna pretraga i šta je već ko nabrajo da sa prelaska sa 8 na 9 prestalo da radi.
Glasovna pretraga ne radi!
Aplikacija nema veze sa tim ovo je zakrpa za android.Jeste gledali da li sad radi glasovna pretraga i šta je već ko nabrajo da sa prelaska sa 8 na 9 prestalo da radi.
Glasovna pretraga ne radi!
Jel javi ili je tihi instal? Nisam primetio za ovih godinu i nesto dana nikakav update^
Sam od sebe, povuče apdejt sa njihovog servera preko internet veze. Nekom stigne pre nekom kasnije, ali uglavnom svima stigne kad-tad. :d
Opet su povoljniji od drugih. Skoro sam pogledao Supernova ponudu. Komedija.Veliki je krs eon box. Toliko zna da koci da je to sramota. Sto ne daju kako dolikuje neki bolji bix kad vec deru kozu koliko mesecno uzimaju za internet i tv i svake druge godine su samo sve skuplji
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Jel javi ili je tihi instal? Nisam primetio za ovih godinu i nesto dana nikakav update
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ma kakav crni tihi instal.Jel javi ili je tihi instal? Nisam primetio za ovih godinu i nesto dana nikakav update
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Piši im sugestiju da ubuduće korisnicima daju nVidia Shield![]()
Nemam iskustva sa KAON modelom Eon boxa ali SDMC model nije ni veći ni manji krš od Mi Box & Mi Box S. Svaki ima svoj set gremlina kao bonus na starndardne bug-ove koje je zapatio Google ili Amlogic.
Poslednjih dana eon box kod mene radi uzasno. Moram da ga gasim na dugme i palim kako bi proradio. Bolje je da su naoravili neki zatvoreni sistem na kome se nista dodatno ne moze instalirati nego ovaj gde moze, a ne radi bas dobro.
Ja u martu prelazim na orion internet i odjavljujem sbb.
Heh vidi stvarno, neki update od 634mb, hvala. Mada radio je lepo i sa ovim inicijalnim softveromIdi na kuzic > settings > about > sw update
Ja sam sbb korisnik van mreže. Nadovezaću se samo, a to je da mi kod naže mreže imamo takav sistem "zatvoreni" pa kukamo što se ne može ništa instalirati na box-u [emoji2] kao što može kod sbb-a.Poslednjih dana eon box kod mene radi uzasno. Moram da ga gasim na dugme i palim kako bi proradio. Bolje je da su naoravili neki zatvoreni sistem na kome se nista dodatno ne moze instalirati nego ovaj gde moze, a ne radi bas dobro.
Ja u martu prelazim na orion internet i odjavljujem sbb.
Svaki ima svoj set gremlina kao bonus na starndardne bug-ove koje je zapatio Google ili Amlogic.
[emoji106]Ma kakav crni tihi instal.
Ide otprilike ovako: pred kraj utakmice, naši gube, kreću u izgledan kontranapad i taman kad zamahne da šutne gubi se slika i pojavljuje se EON update screen sa porukom: "EON is updating, may take few minutes to finish..."
Dok se update završi, više ti nije ni do čega...
Pozdrav
Idi na kuzic > settings > about > sw update
Koji? KAON?Da li je neko primetio da u Play Store podešavanjima uređaj nije sertifikovan ? Sad sam nešto čačkap i primetio.
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari