Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па јел могуће да се искључи осветљење на даљинском?
Раније није било могуће.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Meni sa ukljucenim svetlom, od kada sam uzeo eon a to je pocetkom godine nekad, do sad sam samo jednom promenio baterije... ukljuceno svetlo, daljinac se drnda ceo dan, od ujutru do uvece... :trust:

U Eon app u podesavanjima za daljinski izskljuci osvetljenje. Meni je na jednom Eon boxu pojeo baterije koje su stigle uz njega za dva meseca. Na drugom mi jos uvek traju, jer sam iskljucio osvetljenje, evo tacno godinu dana. Imam i treci Eon daljinski koji sluzi za Mibox i baterije normalno traju, naravno sa iskljucenim osvetljenjem na daljincu.

Probaj i sa opcijama za štednju energije. I kod mene su se baterije trošile veoma brzo, pa sam malo čačkao i (čini mi se) uspeo da im produžim vek.
Ali, i sa tim produžetkom, ne verujem da mogu da prebace godinu dana :(
Pozdrav

Evo meni traju tacno godinu dana. A drnda se daljinac po ceo dan. Pokazuje mi da imam jos 66%.

Можда би пуњиве батерије помогле, ако даљински ради на пуњиве батерије.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Можда би пуњиве батерије помогле, ако даљински ради на пуњиве батерије.

Naravno da radi. Iz orve ruke.

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Ето решења!

pa sto.ne bi radio na punjive?? isplati se vec za 6-8 meseci

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Probaću sa tim podešavanjima, i zapisaću datum da vidim koliko će potrajati. Hvala puno na pomoći :)

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

pa sto.ne bi radio na punjive?? isplati se vec za 6-8 meseci

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Teško da se isplati za taj period. Po nekoj računici meni će trajati ove prve godinu dana, a verovatno i duže. 86% par meseci koriscenja.

Nemam ništa protiv punjivih baterija i koristim ih za druge stvari ali da se kupi za daljinski aparat i baterije jednostavno se ne isplati.

Da li moze da se iskljuci osvetljenje daljinskog kroz mi box?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Jok

Ja imam punjive koji ne mogu da postignu cikluse koje bi trebalo ali i opet ce biti manje para nego da se kupuju nove obicne.

Inace ne vidim bas neku preteranu potrosnju, ukljuceno osvetljenje, za nekih 20-30 dana tek preko 10-tak %

Godinu+ dana koristim baterije koje su uz daljinski došle. Preko 50% ima.

Ne koristim osvetljenje doduše. Za 20 godina kad implementiraju automatsko paljenje osvetljenja posle ##:## sati onda ću koristiti.

Kako gasite osvetljenje na daljinskom?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

^
Podešavanja --> Daljinski --> NOTUS UC, klikneš na to i dobiješ novi meni --> Trajanje pozadinskog osvetljenja --> Isključi

Ovo je ukoliko poseduješ EON boks i EON daljinski upravljač

A ako imas neki drugi box onda od gasenja nema nista. Jedino da odes kod nekog ko ima Eon box pa ga tamo podesis.

Hvala na uputstvu.
Imam i eon box i mi box s tako da cu onda uspeti da iskljucim osvetljenje na oba daljinca koja imam.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Stavio sam eon u browser na prastarom laptopu sa namerom da ga povežem na TV i gledam. Fino radi, jedino me zanima ima li neko ideju na koji način bih mogao da olakšam sebi menjanje kanala (brojevi i sl.) bez upotrebe miša i tastature, postoji li neka alternativa?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Nema bas ali mi je sad palo na pamet kako bi mogao napr. da saljes browseru razlicite adrese tipa eon.tv.player/665 (gde 665 oznacava kanal) pa da tako kontrolises, iskreno mrzi me da googlam da li postoji tako nesto recimo na relaciji tel/pc ...

Poslednja izmena:
^
Podešavanja --> Daljinski --> NOTUS UC, klikneš na to i dobiješ novi meni --> Trajanje pozadinskog osvetljenja --> Isključi

Ovo je ukoliko poseduješ EON boks i EON daljinski upravljač

Imam eon box,ali kod mene nema trajanje pozadinskog osvetljenja.Samo nivo baterije,opozovi uparivanje i promeni naziv.

Aplikacija nema veze sa tim ovo je zakrpa za android.Jeste gledali da li sad radi glasovna pretraga i šta je već ko nabrajo da sa prelaska sa 8 na 9 prestalo da radi.

J*bote hoće li ikad Eon stream imati dobar audio/video sync na SportKlub kanalima? 3 godine nisu u stanju to da reše.. .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno