[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
O cemu pricate? Ne moze da posalje trecem licu. Kartica koja je povezana na Cex-u mora biti na isto ime.
Nije bio problem do pre godinu dana. Sada ne znam.Nije apsolutno nikakav problem povuci 5K u 3 dana.
I svakog treba verifikovati. Pa to jedino ako povlacite jako mnogo para. Nije apsolutno nikakav problem povuci 5K u 3 dana. Dizao sam vise puta. Oni koji imaju jake limite sam treba da se paze da nemaju odjednom velike uplate i naravno izbegavati da imate 10K inace ce vam racuni biti blokirani i moracete da dokazujete poreklo novca.
Ne preterujte bas da morate da sitnite transakcije ne znam koliko jer nema potrebe.
Tapatalk from Poco loco
Nije bio problem do pre godinu dana. Sada ne znam.
Naravno, ukoliko onaj ko povlaci zeli regularno da popunjava poresku prijavu i plati porez na to, onda nije problem, ali ukoliko zeli da ostane ispod radara za porez, ne znam...
Eno ga onaj lik što mora da plati porez od 60.000 evra.
Jel neko popunjavao pp , koju i koliki je uopste porez , pod sta bi se podveo priliv od mininga?
Koji lik?
To i ja kazem. Problem je, ako ti je porez problem. Ti si rekao "nije nikakav problem povuci 5k u 3 dana".![]()
Ali 5 godina unazad...
Mnogi su ovde hiljade i hiljade evra dizali, ako krenu svakog da uhode, znaci 66% svako treba da plati (plus kamata godisnja 40%).
Pa to su ogromne sume za rudare...
Po logici stvari bi trebalo, ali ti instrumenti olakšica postoje samo za firme (povrat poreza recimo), ne i za fizička lica.onda se trebaju racunati i rashodi valjda? ili grijesim....
Da ne bi dobio eventualno pogresnu informaciju ovde, mozda da odes licno u poresku upravu u svom gradu pa pitas.
I kazes pitam za druga :d
Labavo ti je ovo rezonovanje za jednog pravnika...Znam ja to pravnik samonda te ne moze oporezovat po tom osnovu kao poslodavca, fakticki mi smo fizicka lica, nemamo nikakvu firmu nikakvo poslovanje, na kraju jos ce biti ljudi koji ce drzavu tuzit pa i dobit pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari