Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ok ako ti tako kazes,meni u svakom slucaju note bolji bez obzira da li je 12 ili 108, koliko vidim i njima je isto tako da ne znam sta da ti kazem. Ja sam video odgledo od pocetka i nisam znao koji je koji i ocenjivao isto kao i oni i po mom oku je n20u najbolji tu je sa ip12 a pixel je najlosiji

Evo pogledao i ja...pauza...odluka....play... bilješka.
Po mom ukusu, gledano na telefonu...
Pixel...11
IPhone...6
Note...5 plus zoom, to sam bilježio sa strane, 3 zoom fotke onda 8.
Da Pixel ima hardware kao Note...gdje bi tu bio kraj...ili još bolje, kad bi Samsung imao software kao Pixel onda bi mu oprostio i Exynos i bateriju.

Ali budimo iskreni, da nije bilo tih zoom fotki Note bi bio zadnji i kod mene i kod njih. Usporedbe mjeseca...mislim zaista [emoji19]

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ocito se ne razumijes. Ti mislis da oni ne znaju koji je telefon Note? Naravno da znaju, ali su i dalje objektivni. Na sve jednoj slici se unaprijed zna koja slika je uslikana sa Note 20 Ultra, jer taj senzor i bez portret moda cini cuda sa bookeh-om. I vlasnici Note-a se jave i kazu note je najbolji. Druze pola slika je bilo smijesno porediti, narocito prednja kamera, gdje milion detalja Samsung nije uhvatio, boje isprane, crna nije crna, itd. Zadnja kamera tu i tamo, nekad je bolji pixel, nekad note, a nekad iphone, a portret mod je fejlovao kako na ivicama kose tako i u bojama lica, odjece, itd (svi uredjaji, ali note najvise). Video necemo ni spominjati. Ja sam pauzirao na svaku i gledao sitne detalje i po meni imaju svi i prednosti i mane, ali izdvojiti 1 i reci e taj je top ovi nisu, daj molim te. Ti si eto bas pogodio i note kod tebe ima najvise bodova, jer eto imas note, puka slucajnost. Hoce li iko ikada na ovom forumu biti realan?

Poslednja izmena:
Nikad nisam rekao da je razvalio i razlika je u jednom ili dva boda dok mi je piksel najori. Prednju nisam ni gledao jel je apsolutno nikad nisam koristio i sad me ti ubedjujes da ne znam sta vidim,stvarno ne razumem,ja nisam znao kojim je sta slikano do kraja i meni licno se note najvise svideo. Kome vise verujes meni ili svojim ocima??
Ti si bese onaj Vojo koji je najrealniji na forumu ,jel da??

Poslednja izmena:
Prednju nisam ni gledao jel je apsolutno nikad nisam koristio i sad me ti ubedjujes da ne znam sta vidim,stvarno ne razumem,ja nisam znao kojim je sta slikano do kraja i meni licno se note najvise svideo. Kome vise verujes meni ili svojim ocima??
Ma dobro vole ljudi sebe da ubedjuju u nesta a i sve skupa gledano smesno je porediti ovaj pixel sa notom,nisu ista klasa.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Možda hardware_ski nisu klasa ali kad je riječ o kvaliteti fotki...definitivno ista klasa...razlike su zanemarljive u oba smjera.

P40Pro+ & Tapatalk

Pusti Srbi, golf5 i iph vs samsung. [emoji16]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Pa ni tu ne mogu da se porede u dosta stvari,zoom,video snimanje sve i da su slicni opet je svestranija kamera na notu.

Čitaš li šta piše ili samo bubaš...KVALITETA...rekao/napisao sam KVALITETA...jesam spominjalo zoom, video?
Zbog zoom je i bio poravnat sa iphone...oduzmi 3 zoom slike i..
Svestraniji...jest.
Kvaliteta videa bolja...jest...valjda, nisam gledao...vjerujem tebi.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma za vecino nas koji nismo profesionalci sva tri bi zavrsila posao definitivno,nianse su u pitanju u svakom slucaju

Čitaš li šta piše ili samo bubaš...KVALITETA...rekao/napisao sam KVALITETA...jesam spominjalo zoom, video?
Zbog zoom je i bio poravnat sa iphone...oduzmi 3 zoom slike i...

P40Pro+ & Tapatalk
Ja sam rekao sve obuhvatno kad gledas kameru,uvek bi izabrao note pre pixela.

Ma za vecino nas koji nismo profesionalci sva tri bi zavrsila posao definitivno,nianse su u pitanju u svakom slucaju
Potpuno se slažem, razlike su minimalne. A opet profesionalcu bi bio svaki dovoljan kad zna šta i kako hoće da mu ispadne rezultat.
Ps...ja mislim da bi moja baba Ruža bila dovoljno objektiva, čisto sumnjam da bi vukla na bilo čiju stranu jer ne koristi niti jedan brand [emoji16]
P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Ok ako ti tako kazes,meni u svakom slucaju note bolji bez obzira da li je 12 ili 108, koliko vidim i njima je isto tako da ne znam sta da ti kazem. Ja sam video odgledo od pocetka i nisam znao koji je koji i ocenjivao isto kao i oni i po mom oku je n20u najbolji tu je sa ip12 a pixel je najlosiji
Takođe.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Куку мајко, опет ови што су видели Н20У на реклами само дошли да пљују и паметују, е стварно смо тежак народ...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Uzeo sam juče N20U. Do sada sam imao S9+, pa me zanima gesture navigacija. Koristio sam je na S9 od starta, ali koliko vidim ovde su promenuli skroz koncept.

Više nije dole sva tri svajpa za home, back i task manager vec je dole home, a sa strana je back i štavećne, što mi ni malo ne odgovara.

Da li može da se podesi ikako da bude kao što mi je bilo na S9+ ili da se zadovoljim s navigation bar-om?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Može da se podesi. Imaš u displej navigacioni gestovi ali ti je savet da navikavaš na ove nove, verovatno će duže da opstanu (pošto ih i piksel primarno forsira). Meni je par dana trebalo da se prešaltam, daj im šansu, kad navikneš, skroz je ok.

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Svašta... na istom je mestu kao i na S9, ali ne znam zašto juče nisam provalio. Kada budem primoran prebaciću se. Hvala ti.

Nema na čemu, neka te služi telefon [emoji847][emoji112]

Hvala, hvala :) nadam se bar 2 godine da izvučem.

Potpis bi trebao da ti sve govori ;)

koju si ti verziju uzeo

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Exy. Ipak mi je bitnija domaca garancija od tih par sati baterije i desetak procenata performansi. Naravno i cena je faktor - 790 umesto 1k.
U svakom slučaju ja nisam imao zamerke na rad S9+, tako da mi ovo okreni/obrni dodje kao upgrade u smislu kamere, ekrana i olovke :)

Ни мој S9 exy се није грејао у почетку али временом ми обари ја.. Никад више exy што се мене тиче

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ja sam prezadovoljan. Definitivno celokupno najbolji uredjaj koji sam imao do sada (a bilo je i android i ios telefona). Na Samsung ekosistem sam vec navikao, sad još da pohvatam sve cake sa olovčicom i tops!

Edit: iskocila mi poruka iznad moje nakon sto sam je otkucao. Kakve veze sad to ima? Ja sam godinu ipo furao s9+ exy bez zamerke. I i dalje bih ga nosio da nije umro na moru nedavno.

Poslednja izmena:
pisajući gore o kašnjenju zvuka... ustanovio sam definitivno da mi zeza (.mkv) VP9 enkodiranje... u svim playerima se zvuk i slika ne poklapaju...dok ne forsiram (SW encode) ne znam dal da probam hardreset pa ponovo... na Note 9 i N20U exynos-ima radi u stock playeru super....
koliko vidim i Snapdragon 865+ ima podršku za VP9 i VP8... ne znam sta ga yebe

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Exy. Ipak mi je bitnija domaca garancija od tih par sati baterije i desetak procenata performansi. Naravno i cena je faktor - 790 umesto 1k.
U svakom slučaju ja nisam imao zamerke na rad S9+, tako da mi ovo okreni/obrni dodje kao upgrade u smislu kamere, ekrana i olovke :)

Ajde mi reci koliko ti ostane baterije na kraju dana i da li koristis tel. sa jednom ili dve SIM kartice?

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Jel može za koji dan? Sinoć mi je ostalo 18% u 23h, skinut s punjača u 6 ujutru. Nisam koristio DS do danas. Danas sam instalirao najnoviji update i još uvek telefon uči usage patterns za optimizaciju. Pa kad se sve to slegne, onda me podseti da okačim screenshots.

Društvo, kakav je sa baterijom note 20 običan, ne ultra? Prevenstveno, tu mislim na bateriju na 4G, na exynos verziji. Pretpostavljam da je sličan ultri, baterija jeste malo slabija, ali je i ekran manji, plus nije na 120hz. Može li da izdrži dan na 4G?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Vrh Dno