Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja sam za PS5 napravio US nalog, jer tako ispadne najbolje.

Kupio PSN + pretplatu na cdkeys i uneo kod na nalogu i sad imam godinu dana pretplate.

Mislim da je i cena bila 25$ za tih godinu dana...

Zna li neko zašto na CD Keys neke stvari ne mogu preko PayPal-a više, primer 50$ TopUp? Prošli sam uzeo tako, sad mi nudi samo preko kartice. Dok PS+ nudi i PayPal.

Ja sam za PS5 napravio US nalog, jer tako ispadne najbolje.

Kupio PSN + pretplatu na cdkeys i uneo kod na nalogu i sad imam godinu dana pretplate.

Mislim da je i cena bila 25$ za tih godinu dana...

Hvala, a obavestenje da se USA nalog ne moze aktivirati u Srbiji da ignorisem?

Ja sam negde pročitao da će biti zvaničan 'statement' 5. Novembra oko odlaganja jer ne mogu da ispune kvotu oko preordera.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

A ja se nadam da ce negde biti moguce kupiti u slobodnoj prodaji :D.

Bilo bi pošteno da puste i u slobodnoj prodaji. Treba omogućiti ljudima da se trkaju i tuku za konzolu [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dual Sense je vrlo kvalitetan i ozbiljan gamepad ako je zakljuciti na osnovu izgleda unutrasnjih komponenti. Da nisam bacio vec lovu na drugi gamepad, verujem da bi se otvorio 9000 dinara za dual sense. Vredi tih para sigurno. Nisam znao da ima motore na triggerima, mislio sam da ima samo haptic motore u drskama gamepada ali su i triggeri vezani za poseban motor. Jos kada bi ga podrzali kako valja na drugim platformama koje nisu Playstation 5 konzola.

Koja bi fora bila da dobijemo konzole pre jedne Nemačke :D. Nadam se da će se do kraja sledeće sedmice oglasiti ove naše radnje u kojima smo mogli da preorder-ujemo.

Kad bi trebalo da nas kontaktiraju za preorder? Tek posle 18. ili već pre?

Isto pitanje kao gospodin iznad mene...

Kad' će?

Sent from my GM1900 using Tapatalk

To je odlicna vest, meni je on poprilicno pouzdan reper :)

Slazem se, jedan od najkvalitetnijih u zadnje vreme. I za gledanje i za slusanje je odlican + se cini da je dosta objektivan.

Jedan od malobrojnih popularnih YouTubera koji nemaju taj Baka Prase/Muđa stav.

Kad bi trebalo da nas kontaktiraju za preorder? Tek posle 18. ili već pre?

Baš niko nema ideju o ovome? Meni je prvi put da nešto preorder-ujem u Srbiji.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zvaće kada stignu nove količine. Kada će to biti verovatno samo Sony zna.

Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk

ps5adaptivetriggers.gif

https://twitter.com/ErikFossum/status/1321794690572816389

Poslednja izmena:
Menščini da će ovo da se kvari do bola... Možda grešim.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ja zvao danas Game centar da pitam, kazu trebalo bi da je sve ok sa pre-orderima, ali ocekuju za koji dan informaciju od dobavljaca. Pa ce zvati sve koji su pre-ordelovali da potvrde oko isporuke/preuzimanja itd...

Vrh Dno