Dobro je i 300 od 500 samo da nema prekida
Naravno da ne bi.
Oni garantuju obavezanu brzinu na kablu ne i na wifi-ju, niti oni mogu da kontrolisu sta sve utice na to.
I iskljucis DHCP na tom drugom routeru.Manje-vise koristim slicno samo sto na drugom (ne sbb-ovom routeru) ne koristim wifi jer nemam potrebe.
Ne treba nista specijalno spojis kablom sbb-ov router i tvoj router samo taj kabl u svoj router ubodes u port normalan koji nije wan, das adresu svom routeru neku iz opsega koji koristis i to bi bilo to.
Jos nista od giga-mega-super mreze u Nisu.
Od pocetka oktobra obavestavaju kako su zavrsili digitalizaciju, ali na pitanje kad ce bre??, nemaju jos pouzdane informacije.
"Proces je jos u toku":smash::smash:
Auuu lbtjb koja ciganska fora.Moj primer, ističe mi UO 15.1.2021. Ako podnesem zahtev za raskid pre 15.12.2020. onda moram da im platim nadoknadu za priključne takse i januar, jer raskid nastupa pre isteka UO. Ako podnesem zahtev za raskid posle 15.12.2020. npr. 17.12.2020 prekid signala nastupa 30 dana od zahteva za raskid znači 16. januara 2021. imam 7 dana rok da im vratim opremu i da platim pretplatu za ceo januar, jer je obračun ceo mesec tako da će mi naplatiti 14 dana iako mi neće pružati uslugu.
Raspitao sam se u poslovnici i ovako su mi objasnili.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Meni isto ističe 09.01.2021 i planirao sam da zovem za raskid 09.12.2020 da ne bi plaćao 25.mesec ako ih zovem u januaru. Kad sam ono iznad pročitao,poslao sam im mejl sa istim pitanjem. Kopiraću ovde šta su mi napisali (valjda smem to da radim). Najverovatnije odlazim od njih posle 16 godina ali mr zbunilo što sinoć gledam a to je da Supernova više nema paket Super-par (net+tv) već je u tom paketu sada samo tv into za 100 din skuplje,tj za 2699. Deluje mi kao da je greškaNije ciganska fora...Ispricali su mu bajke. Na njemu je da li ce da poveruje.![]()
Upravo nesto cackaju. U par minuta dva puta se resetovao ruter i vidim da sam sad u ruteru nakacen na 24 kanala a do sad je bilo 16.
Mi smo za jedan ugovor koji istice 7. novembra, 6. oktobra predali zahtev za raskid ugovora. Placamo ceo oktobar i 6 dana novembra. Nista vise. Dobro, mora i oprema da se vrati. Sve je lepo napisano u onom zahtevu za raskid koji se dobija kod njih.
Ako bude, postaće tradicionalno novogodišnje poskupljenje.Hoce li biti poskupljenja od 1 januara zna li neko
Pa sad...ovako je bilo. Ne verujem da mora bas precizno u trideseti dan pre isteka. He, mogli bi i u tacan sat onda da traze.Uglavnom, otici dan ranije je po meni bolje, za svaki slucaj, ako pocnu nesto da zatezu, vratis se sutradan. Imamo jos jedan ugovor, istice 22.12 otici cu 21.11 pa cemo i njega da raskinemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari