Moze li neko da mi objasni zasto moj Gtech radi konstantno na 10-12w, zatim na svakih 15 -20 minuta izduva toplotu i pritom pokazuje potrosnju 800-900w, tako greje nekih 7-8 minuta i opet lagano pada na 10w...i sve tako u krug. Cujem da mnogi od vas prijavljuju kako im masine rade na 260w/320/500/700. Kod mene nema konstantnog rada vec povremeno ukljucuje. Da li je to OK?
Kakav ti je prostor, kakva izolacija, kakva stolarija, koliko ti je nabijena klima uz plafon, kakav joj je protok vazduha, da li je na spolkasnjem zidu?Moze li neko da mi objasni zasto moj Gtech radi konstantno na 10-12w, zatim na svakih 15 -20 minuta izduva toplotu i pritom pokazuje potrosnju 800-900w, tako greje nekih 7-8 minuta i opet lagano pada na 10w...i sve tako u krug. Cujem da mnogi od vas prijavljuju kako im masine rade na 260w/320/500/700. Kod mene nema konstantnog rada vec povremeno ukljucuje. Da li je to OK?
Šta mislite o onim Stirpol panelima što se lijepe na plafonu? Da li to može da zamijeni ovo sto ide na tavan?
Kad ne bi gledao na to koliko klima troši dok greje ili da li se pali gasi često važnije je pitanje da li održava zadatu temperaturu tačno.Moze li neko da mi objasni zasto moj Gtech radi konstantno na 10-12w, zatim na svakih 15 -20 minuta izduva toplotu i pritom pokazuje potrosnju 800-900w, tako greje nekih 7-8 minuta i opet lagano pada na 10w...i sve tako u krug. Cujem da mnogi od vas prijavljuju kako im masine rade na 260w/320/500/700. Kod mene nema konstantnog rada vec povremeno ukljucuje. Da li je to OK?
Negde može, negde ne. Na pogrešnom mestu pitaš.
Moze li neko da mi objasni zasto moj Gtech radi konstantno na 10-12w, zatim na svakih 15 -20 minuta izduva toplotu i pritom pokazuje potrosnju 800-900w, tako greje nekih 7-8 minuta i opet lagano pada na 10w...i sve tako u krug. Cujem da mnogi od vas prijavljuju kako im masine rade na 260w/320/500/700. Kod mene nema konstantnog rada vec povremeno ukljucuje. Da li je to OK?
Kolike su vam temperature na izduvu?
Poslato sa CLT-L09 pomoću Tapatoka
Koji model imas?
Poslato sa CLT-L09 pomoću Tapatoka
Pozdrav, treba mi sugestija. Stan je 33m, bez terase. Terasa ce biti zatvorenog tipa. U pitanju su dve prostorije, jedna veca oko 20m2 i ostatak u vidu manje sobe, predsoblja i kupatila. Bitno mi je da prvenstveno veca prostorija bude obezbedjena u vidu neke inverter klime. Ono sto me tu interesuje, nesto sam citao da je 12. namenjena za prostore od 35m2. Da li to znaci da ce moci komotno da ohladi i druge prostorije. Ili je namenjeno uglavnom za prostor u kom se nalazi? U pitanju je poslednji sprat, pod plocom (leti ravno sauni). Interesuje me i preporuka u vezi marke, ja sam vise za Hisense, TCL (znam da su majstori za TV, pa bih se oprobao i za klimu)... I takodje u vezi firme, da li neko ima preporuku, a da je korektno... P.S. I malo objasnjenje, negde sam citao za freon da je R-12 nekada bio vise zastupljen i da je dosta losiji (otrovniji), tu me interesuje, da li se odnosi i na njegovu zamenu R-22 ili je on pouzdan.
Vidim da Gtech ima režim užtede energije kako to funkcioniše kod Gree klima.Kod mene je na klimama u režimu grejanju stalno uključen ECO mod pa nema zaletanja zato što kompresor tada radi na max 70%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari