Uf, dobra stolica.
Nemoj da ga ložiš.Očito ga temeljno opere i prosuši pre toga, mada bi mene mrzelo ili nekad čak i ne bih imao vremena.
Inače lep "setap".
Bas fino i skockano izgleda, sem kejbl menadzmenta. :wave:
Herman Miller Embody zver!
@nex999
Odličan setup!
Imam zamerku samo na arhitekturu tj. na položaj radijatora. Ali to je zamerka upućena projektantu.
Nemam, iako sam na juznoj strani. Za sada spustim roletnu, a ugradicu zavese i vrv zastore ako nadjem nesto da mi se svidi. Kablove sam donekle vec sproveo, ono sto mi pravi problem su ovi kabasti kablovi od napajanja monitora i kompa i ispravljaci. Trenutno nemam gde da ih sklonim pa trazim resenja.
Pogledajte prilog 291154
Pogledajte prilog 291155
Ja htedoh da predložim kavez ispod ploče, ali sad videh da to već imaš... Ovo je dobra stvar za bajs... Jel' zna neko gde ima da se kupe one navlake (kabanice) za bajs da ne kisne na terasi? Da valjaju nešto, naravno...
Kablove sam donekle vec sproveo, ono sto mi pravi problem su ovi kabasti kablovi od napajanja monitora i kompa i ispravljaci. Predugacki su. Trenutno nemam gde da ih sklonim pa trazim resenja.
Pogledajte prilog 291155
Haha
Ovaj nosac sam uzeo u radnji u uscu gde se prodaju kompjuteri, da ne reklamiram koja tacno, to je ovaj model: http://www.s-box.biz/en/artikl/180
Inace jedan u beskraju identicnih kineza. Mislio sam da ga vremenom zamenim sa ergotronom, ali uz malo dodatnog zatezanja srafova, ovaj je prilicno rigidan i s obzirom da ne rotiram monitore, prilicno je dobar za namenu koja mi treba pa ga nisam zamenio. Sasvim korektan nosac.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari