@zigic
pretpostavio sam za bateriju kod gw, ali rekoh možda mi je promaklo nešto drugo što ima bežično i bolju bateriju...ima ovde ljudi koji baš to dobro prate...xiaomi/amazfit ili kako se već zovu nema nešto što odgovara opisu?
Napisao je obavezno bežično punjenje [emoji16]Najbolja baterija, notifikacije, pedometar, magnetni punjač - bez razmišljanja GTR.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
treba mi preporuka za sat: što duža baterija, nebitno kockasti ili okrugao, fitness funkcije nebitne (dovoljno samo dobar pedometar), koristiće se najviše za notifikacije, i obavezno bežično punjenje...?
Ako uzimaš sat sa baterijom koja traje 2 nedelje, ne bi trebalo da ti je previše bitno kako se ista puni...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja imam GT2 uparen sa S10 plus i nikakve probleme nemam sa rasparivanjem, pucanjem i sl.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Evo, da prenesem moje iskustvo sa Galaxy Watch i Samsung bežičnim punjačem/eksternom baterijom , koji inače koristim i za Galaxy Buds plus sluske...donekle imaš pravo, jer trenutno nosim amazfit bip ( koji ću da poklonim), i da bateriju ne punim jednom mesečno mislim da bi već bacio kroz prozor i sat i onaj njegov stand za punjenjemora da se namesti kako valja, pa nekad krene punjenje ali ipak nisam dobro namestio pa stane, i uopšte me nervira taj sistem i kad već kupujem novi sat za mene neću da se bakćem s tim...naročito što će bilo koji od njih teško da gura kao bip sa baterijom...
problem je izgleda što ti sa bežičnim punjenjem izgleda drže 1 dan![]()
Ako je meni bilo upućeno, za Samsung punjač, imaš na KP, baš vidim dva kom za 2500-3000 (ja sam moj platio 45 EUR) tako da uzimaj ako ti je interesantno...Dobar ti taj gedzetic. Gde ima ovde? Pošto?
Dobar ovaj komentar za gt2 i dezinformacije.
Da nisam iskusio čari Huawei softvera poverovao bih [emoji51]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ima, active2 ima bolje Health senzore(HR/ecg)Da li ima neke razlike izmedju GW i active 2 sem u izgledu?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Jeste napredovao ali kao sto covek kaze, debeli zidovi. Nije BT kao WiFi pa nekako i da prodje. Svaka prepreka smeta signalu. Pprobajte na otvorenom i u zatvorenom prostoru pa cete videti kolika je razlika ustvari.Neverovatno da domet BT nije makao od nastanka i toliko verzija
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari