Prvi put su stigli Intel u STP i odmah nagruvali cene. Ovo je fail u najavi, pogotovu u zemljama trećeg sveta u kojima su bili popularni zbog cena.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Prvi put su stigli Intel u STP i odmah nagruvali cene. Ovo je fail u najavi, pogotovu u zemljama trećeg sveta u kojima su bili popularni zbog cena.
Ma to je bilo praktično tu negde čim se prvi Ryzen pojavio. 3000 serija je dokazala da je to to i da Intel više nije ni bolji da ne kažem gori pošto je par fps-a (u igrama) više statistička greška nego realna prednost. Ovo kao što neke reče treba gledati kao High End. Mnogima neće ni trebati...Prestigli....
Jesam jedini corav ili samo ja vidim da su digli cene za samo 50$?
Sto je bilo sasvim ocekivano. Nece biti dzaba.
Eno u mobilnoj industriji, svakih 6 meseci vam dizu cene pa niko nista da kaze.
Ja ne znam, ono drama oko 50 dolara![]()
50 dolara u odnosu na MSRP 3000 serije...koja je sada debelo ispod toga. Moj 3600 sam platio 152€. 5600X je 300 dolara u US, kod nas će biti 300€, duplo više od onog što sam platio za 3600. Čak i ako uzmemo da je trenutno 3600 nekih 170-180€, to je minimum 120-130€ razlike. Gledano iz te perspektive, fail je, ič se ne isplati.
Da ne pominjemo BIOSe, drajvere, AGESE, bagove, majčine, dok se ne ispegla nova serija...
Реално, ове зиме ће бити вероватно оборени сви рекорди што се тиче продаје компоненти и конзола..Pa bili bi kraljevi promasaja da ne dignu cene. Corona, zapad uglavnom sedeo kuci, nije trosio na huanite, droge i alkohol na godisnjima, svrbe novci...
Sam sam sebi najbolji primer, razmisljam o novom cpu, gpu, periferije vec upgrade- ovao a da li mi realno to treba? - ne....
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
50 dolara u odnosu na MSRP 3000 serije...koja je sada debelo ispod toga. Moj 3600 sam platio 152€. 5600X je 300 dolara u US, kod nas će biti 300€, duplo više od onog što sam platio za 3600. Čak i ako uzmemo da je trenutno 3600 nekih 170-180€, to je minimum 120-130€ razlike. Gledano iz te perspektive, fail je, ič se ne isplati.
Da ne pominjemo BIOSe, drajvere, AGESE, bagove, majčine, dok se ne ispegla nova serija...
Isprave mi ako grešim...Opet vi sa 50$...aman...cene 3000 serije su dosta pale, razlika nije 50$ ili evra već 2+ puta više, već pokazah na primeru 5600X. Da, pašće cene novoj seriji ali ne tako skoro, a osećam da će i 3000 da ide dole da bi se što pre rasprodao..
Ne sporim da sada imaju osnova da izjednače (pa čak i prešišaju) intelove cene, imaju dobar proizvod, ali prosto se ne isplate dokle god postoji 3000..
Prodaju 6 jezgara po ceni 8, 8 po ceni 12 jezgara...da je Intel ovo uradio, razapeli bi ih i urnisali po netu i medijima. Mada, vidim da ima dosta onih koji nisu zadovoljni cenama kao ni XT modelima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari