Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Možda Mts namerno sabotirao, ja sam na Supernovoj [emoji13]

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

toda81, koliko ti telefon ima RAM-a?
Ispada da je za boks dosta 2gb a za telefon nije!
Druze, ne mogu se porediti box i telefon. Kao sto je vec receno telefon ima puno procesa koji rade u pozadini za razliku od boxa pa je zato telefonu za normalan rad potrebno vise ram memorije.
Ja imam isto kineza, xiaomi note 8 pro 128gb. Radi savrseno, rutivan, ubacen indonezanski sw zbog snimanja razgovora na androidu 10

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ja nisam imao takav problem sa mi box s-om i eon apk.
Ako se koristi modovana eon apk sa kojom se loguje pomocu mejla i lozinke i koji se koristi uz pomoc misa, onda je malo teze kretanje kroz meni, ali ni tu nisam imao kocenje

Radi li ta modovana apk na mi box 3 bez problema, nezavisno od eon paketa? Moze link na pp?

Takodje, ima li neki bloker za YT reklame za mi box 3, dojadise

Ja imam mi box s i android tv.
Kod mene radi na eon box-u i modovana apk bez problema, ali mora da se koristi miš

Poslednja izmena:
Imao isti problem sinoc za vreme utakmice. Eon u toku dana radio normalno. Ali negde od 80 min utakmice totalno negledljivo cak i sa smanjenim kvalitetom slike. Gledao na miboxu. Pustim jednu listu preko iptv smarters isti problem, pustim preko racunara eon isti problem. Na telefonu malo bolje ali strim na momente bufferuje. Utakmica preko eona negledljiva. Merim net, sve normalno. Ali cim sam ugasio modem i po ponovnom pokretanju problema nije bilo. Inace sam na telekom vdsl-u 20/4. Izgleda internet pravio problem.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Takodje, isti problem... Utakmica tj. drugo poluvreme negledljivo. Samo što i sad imam povremeno trzanje.

Mi box s meri ispod 10mbits (50mbits imam) uglavnom, iako stoji gotovo naslonjen na ruter.

Ima li neko da je vezao preko adaptera usb na mrežni? Da li to šljaka ok?

Ja imam adaper za lan koji se kaci na usb, ali kada sam ga probao na kompu, opet nije mogao da puvuce maksimalnu brzinu koju imam na sbb-u. Jedino lan kartica moze da povuce maksimalnu brzinu.

Bas cu da probam taj usb lan adaper kako rsdi na box-u

Takodje, isti problem... Utakmica tj. drugo poluvreme negledljivo. Samo što i sad imam povremeno trzanje.

Mi box s meri ispod 10mbits (50mbits imam) uglavnom, iako stoji gotovo naslonjen na ruter.

Ima li neko da je vezao preko adaptera usb na mrežni? Da li to šljaka ok?
Ne verujem da je do miboxa i prijema wifi-ja. Jer ja stalno gledam torrente preko elementuma. Nikad problem. Kada je bila utakmica bilo je kao sto kazes drugo poluvreme negledljivo. Kod mene na sva tri utedjaja: mi box, racunar, telefon. Cim sam restartovao modem sve se vratilo u normalu. Ajde za vreme utakmice mozda su eon serveri bili preoptereceni, ali sumljivi su mi i mts i supernova. Mozda oni nesto...

Poslednja izmena:
Sinoć sam ga resetov'o... I njega, i box.

Sad ću opet, zajedno da ih raskačim i sklonim što dalje od baze fiksnog i ostalih kablova, ne znam koliko mogu oni da utiču na signal.

Sinoć sam ga resetov'o... I njega, i box.

Sad ću opet, zajedno da ih raskačim i sklonim što dalje od baze fiksnog i ostalih kablova, ne znam koliko mogu oni da utiču na signal.
Mogu druge wifi mreze da smetaju. Bluetooth takodje.

Resetovao, sklonio sve što mogu od uredjaja i sad meri oko 20mbits, nije loše

Inače koju opciju video enkodovanja na EONu treba izabrati ABR (kvalitet auto) ili CBR?

Konektujte box na 5ghz wifi mrezu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ja imam mi box s i android tv.
Kod mene radi na eon box-u i modovana apk bez problema, ali mora da se koristi miš

Potvrdjujem, radi bez problema sa misem
Jos samo da iskopam negde moj BT mis

Ja sam sebi uzeo asus ac51u. Radi sve bez problema.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Resetovao, sklonio sve što mogu od uredjaja i sad meri oko 20mbits, nije loše

Inače koju opciju video enkodovanja na EONu treba izabrati ABR (kvalitet auto) ili CBR?
CBR i stavi najvisi kvalitet na 7Mbs, u opcijama mi boxa screen resolution stavi 1080p 50 Hz bolja je slika, fluidnija narocito za fudbalske utakmice i sport inace.

Ja sam imao zimus problema sa Eon sdmc boxom i mts Vdsl-om. Sve je radili kako treba osim Eona uvece. Ka sbb serveru spidtest je pokazivao 2-8Mb od mogucih 43Mb. Ka drugim serverima je brzina bila max. Posle milion mailova sa sbb-om i Mts-om resen je problem. A to zto je kocio za vreme utakmice nekima od vas je verovatno sto je server bio preopterecen jer je bio onaj promo Eon na par dana.

Dok je EON štucao, kinezi od 2e su radili bez greške. :d

Evo posle par sati ponovo krenu da secka, izmerim brzinu ona od 3 do 8mbits, preko 10 ni slučajno.
[emoji3525]

Kako se povezuje eon daljinski sa mi bix s? Da li se povezuje na isti nacin kao sto se povezuje i eon box

Vrh Dno