Ne treba ni Serviio, Kodi preko SMB protokola ima pristup mrežnim folderima. Moje iskustvo je da to radi bolje i stabilnije od UPnP. UPnp/DLNA je po defaultu isključen u Kodiju, treba ga aktivirati u Settings / Services.
Trakt radi sad proverio. Jedno vece imao problem. Tek iz treceg pokusaja mi otvorio sajt. Mozda su imali problem sa serverom. Ponekad je i potrebnu u opciji elementuma uptejtovati trakt.Kome je to cim ima Plex kao foolproof rešenje.
Neko voli sve iz Kodija ali meni je Kodi rogobatan i nepouzdan. Eto pukao trakt i ne radi elementum. Sreća pa je stremio tu kao backup.
@toda81,Da li postoji neko resenje da na xiaomi mi box s-u preko aplikacije eon budu dostpuno svi kanali kada je android box konektovan nor na mts mrezu ili neku drugu mrezu?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ma ja ne placam toПостоји, узми ЕОН ван СББ мреже
Na fire sticku samo android tv verzija koja se aktivira kodom.Koja verzija EON app radi na Fire tv stiku?
Instalirao jednu al nece da prokine. Gresku mi javi app
naštimao![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Mi box s je provereno dobar. Nije savrsen, ali je dobar i sve bitne aok funkcionisu odlicno na njemu kao sto su eon, hbo go, stb emu, netflix
To ne znam, ali nemoj da ti brojevi u karakteristikama uredjaja budu merilo njegovog kvaliteta jer imas kineske krseve koji imaju na papiru i po 4 gb ram memorije, a o radu bolje da ne pricamoHoce li biti u skorije vreme neka nova verzija Mi Box-a? Mozda sa malo vise RAM memorije.
toda81, koliko ti telefon ima RAM-a?To ne znam, ali nemoj da ti brojevi u karakteristikama uredjaja budu merilo njegovog kvaliteta jer imas kineske krseve koji imaju na papiru i po 4 gb ram memorije, a o radu bolje da ne pricamo
Imao isti problem sinoc za vreme utakmice. Eon u toku dana radio normalno. Ali negde od 80 min utakmice totalno negledljivo cak i sa smanjenim kvalitetom slike. Gledao na miboxu. Pustim jednu listu preko iptv smarters isti problem, pustim preko racunara eon isti problem. Na telefonu malo bolje ali strim na momente bufferuje. Utakmica preko eona negledljiva. Merim net, sve normalno. Ali cim sam ugasio modem i po ponovnom pokretanju problema nije bilo. Inace sam na telekom vdsl-u 20/4. Izgleda internet pravio problem.Sinoć sam imao problem dok sam gledao utakmicu preko mi box s-a na eon aplikaciji.
Slika je seckala na većem kvalitetu, pa sam morao da spustim kvalitet slike. Preko mobilnog eon radio sasvim normalno, nisam primetio problem u internetu, a Box je bio na pola metra od rutera na istom stolu.
I ranije se dešavalo, ispada kao da box ne može da povuče dobar protok i da konstantno opada. Ne znam dal je do njega problem ili rutera ali na drugim uređajima nisam imao problema.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari