Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece cena nigde. Ako cena skace.zbog povlacenja skakace samo tu, ostace u lokalu. Klasika, na 10900 prestaju da kupuju i onda obore cenu dole. To je ono sto danima pricam, tu moze da se trguje.

Tapatalk from Poco loco

Dump je izgleda zbog panike oko Bitmex-a,

Ne zna se da li će moći povlačenje sa platforme zbog načina povlačenja sredstava jer nemaju hot wallet, ali je baš panika.

Ako bude moglo da se povlači možda se pogura cena na gore jer će da se kupuje kripto radi bežanije.

Ali će biti panike najmanje do sutra.

kakav crni dump [emoji3]
Sta bi bilo onda da klizne 20-30%?

Da se ovo desilo prosle ili pretprosle godine, video bi sta je dump [emoji6]

Salu na stranu, u par dana smo imali hack od 150 milki, ovaj bitmex fud i cena se i dalje drzi iznad 10k.

Klasično otresanje paničara, ništa bitno i sto nije vidjeno vec 100 puta do sad.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Post sam napisao u trenutku dok korekcija nije bila završena.

Mada, sada sa Trampovim objavom da je pozitivan na Koronavirus i sa nastavkom fud-a oko Bitmex-a pa čak i DeFi, ne verujem da će se završiti na ovome.

Pre četrdeset minuta je objavio na Tviteru

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311892190680014849?s=19

Mada mnogi sumnjaju da je to uradio da bi izbegao debatu sa Bajdenom.

Samo ozbiljno pogoršanje njegove bolesti će uticati da se berze ozbiljno koriguju. Ako je izmišljotina zbog debate, što nije isključeno, onda neće biti prevelike reakcije.

Poslednja izmena:
Trump je prebacen u bolnicu nedavno, navodno iz predostroznosti

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ako se i Bajden razboli ide bunar...

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Nije bitno koliko je ljudi umrlo, vec ko broji mrtve.
A BTC pokazuje otpor vec duze vreme. Predsednik USA dobio covid, izbori su uskoro, hakovan Kucoin, uhapsen jedan od osnivaca Bitmexa.... Bitcoin zabole dj*ka! Pao tipa 2%

U EU nas je oko 40% više nego u SAD, pa opet imamo tu negde broj umrlih, uprkos mnogo starijem stanovništvu.

BTC je stvarno jak kao zemlja trenutno, ja očekujem slom samo zato što smatram da će berza da ga povuče dole. Ako se sadašnje natezanje oko novog stimulusa nastavi, to će se izvesno i dogoditi. Berza se drži samo na nadi u nove džaba pare.

Poslednja izmena:
man te se kovida on je 100x manipulativniji nego najgora kriptovaluta ... ili verujes u njega ili ne ... nego recite hoce li altovi malo da mrdnu?

covidcoin (COCO)

Sent from my RMX2001 using Tapatalk

Ako se sadašnje natezanje oko novog stimulusa nastavi, to će se izvesno i dogoditi. Berza se drži samo na nadi u nove džaba pare.

Ili grešim? Svinjogojstvo rekao nema stimulusa dok ne pobedim na izborima i berze se još uvek drže. :sceptic:

Što se mene tiče, ja i dalje bearish na sve. Sigurnija opcija biti u kešu za sad. Grčka i Kipar zvanično imaju najveću deflaciju u EU.

Ja mislim da ti gresis svo vreme i da se vodis pogresnom logikom. Bez sale. Ocekujes nekakav pad, slom berzi a vidis da se kupuje sve izmedju 10 i 11k. Ogromne kolicine se kupuju. Greyscale je vec na pragu 500K ustekanih BTC-a. Meni je to nenormalno velika cifra. Ljudi investiraju u buducnost, mozes samo da zamislis koliko ce to vredeti uskoro.

Tapatalk from Poco loco

Ja mislim da ti gresis svo vreme i da se vodis pogresnom logikom. Bez sale. Ocekujes nekakav pad, slom berzi a vidis da se kupuje sve izmedju 10 i 11k. Ogromne kolicine se kupuju. Greyscale je vec na pragu 500K ustekanih BTC-a. Meni je to nenormalno velika cifra. Ljudi investiraju u buducnost, mozes samo da zamislis koliko ce to vredeti uskoro.

Vidim ja lepo šta se radi, ali insitucioni investitori takođe dobro znaju da procene situaciju i dampuju kad mogu da posle pokupe jeftinije, nemoj da misliš da oni samo hodlaju. Kao što i sam možeš da vidiš, BTC prati berzu, a berza ne voli da je treseš. A taman imamo priliku za mali milion potresa, usred smo pandemije, ekonomija je u čabru i imamo izbore u SAD gde obe strane već sad optužuju jedna drugu za pokušaj krađe, što će biti veselo ako jedan dom Kongresa proglasi izlapetisa za pobednika, a drugi svinju. Dakle minsko polje na sve strane.

A šta je najgori scenario ako ti budeš u pravu? Ne kupim BTC sad za 10k, kupim ga posle za 12k. Big deal.

Dakle čak i ko se slaže sa tobom, sigurnije mu je da odigra na gori scenario, bolja je prilika za veći dobit. Nikakvog naglog rasta BTC ionako neće biti još dugo.

Ma nista posebno seni nece desiti. Sve i da padne nece ispod 8K ni u ludilu. Kupio na 8 il' na 10 apsolutno ti je svejedno ako ocekujes 100K da prodas. Bitnije je kupiti. Nece uopste biti velikih potresa sada, najgore smo pregrmeli.

Tapatalk from Poco loco

Trenutno stanje:

0e7486240864b38d27448c8c538b9f01.jpg

Evo konacno lift i za gore malo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ili grešim? Svinjogojstvo rekao nema stimulusa dok ne pobedim na izborima i berze se još uvek drže. :sceptic:

A pa da, evo ga šta je, sad kaže da će ipak podeliti pare društvancu i mrvice prolima. Opet šortuje berze, tako je neprekidno radio sa Kinezima, čas viče da će da im udari najgore snkcije, pa par dana kasnije kao neće biti ništa, mi smo dobri prijatelji, onda opet u krug.

11019 - prvi ulaz u šort, za sada mi volume nikako ne obećava.
Imam još jedan order na 11119 i sl postavljen na 11319, pa ćemo videti. Ako se pojavi jači volume ( mada ne verujem, jer ide vikend ) - izlazim pre sl.

Za sada, ovo mi deluje kao fake pump, da se uvuče masa u long, pa da ih lagano potope.

Target mi je oko 10100 - 10k ( tp1 -10759, tp2 - 10559, tp3 - 10359 i zadnji oko 10059 )

Nadam se da grešim, ali videćemo ishod u narednih par dana.

Poslednja izmena:
pojedinac nje bitan , nikada nije ni bilo jedino u nasim glavama (nekad , za neke i sad)

preko 11k danas ... ustaljena sema ponovo medju nama jedno 4. 5. put zaredom (4-5 meseci) . da li je to zadnji ringispil ove godine i da li nas ocekuje PAAAaaadddd do pocetka sledece godine ....?

jel to to od pumpa? ko vjeruje u 12k nek kupuje ko vjeruje u 10k nek prodaje :d

moje vidjenje da je za vikend realnije da idemo prema 10k nego prema 12k, nekako slab volume da krene prema 12k

Molicu lepo bez politike, makar osnovna pravila postujte

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Ovo je moje misljenje .

1. Bolje da napadamo 11k nego da se borimo sa 10k ...

AKO I AKO
2. Ovaj mesec napadamo 11 sledeci napadamo 12

3. Krajem godine 13...

Znate ostatak price i zamislite kuda to vodi gde mozemo da zavrsimo potencijalno krajem 2021 godine ... oce da skoci BTC pa to ti je bori se da poraste ... A dokle ce da ide vreme ce pokazati ( ja sam samo holder tako da kad prodam -> prodo sam ) toliko od mene

[irony]rakeeeetaaaa[/irony]

11019 - prvi ulaz u šort, za sada mi volume nikako ne obećava.
Imam još jedan order na 11119 i sl postavljen na 11319, pa ćemo videti. Ako se pojavi jači volume ( mada ne verujem, jer ide vikend ) - izlazim pre sl.

Za sada, ovo mi deluje kao fake pump, da se uvuče masa u long, pa da ih lagano potope.

Target mi je oko 10100 - 10k ( tp1 -10759, tp2 - 10559, tp3 - 10359 i zadnji oko 10059 )

Nadam se da grešim, ali videćemo ishod u narednih par dana.

jesu te pokupili SL , nisi nam preneo dalji razvoj situacije ?

Dokle god smo iznad 11100-11150 - dobro je, i nema nikakve naznake o okretanju trenda, jos uvek je up.

Ispod tog lvl-a, je oko 10750-10800 koji je po meni najbitnij, i ako ga izgubimo, onda tek ide oko 10550 i 10100.

A na gore, treba obratiti paznju na 11450 i 11750.

Ako kojim slucajem se potvrdi 11450 kao double top, onda cu pokusati ponovo short, sa sl oko 11600.

Precicu na manji tf ( 1 i 2h) i ici lvl po lvl / skalpovati, dok ne bude jasnija slika.

Od jutros sortujem link, pa mi je on prioritet.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno