Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo :)
4d85fdb5158df057763c9dda7317f789.jpg
4f5f8c45f07613149c53e439be987520.jpg

Poslednja izmena:
hahahaha.....pa to znači da nemaju svi korisnici bivšeg RV-a iste kanale......kakvi kraljevi....da ih nema trebalo bi ih izmisliti....(nemoj mi reći da skeniiram jer ih jednostavno nema na mojoj lokaciji).....i kako to oni dele novu programsku šemu-random, pa ko dobije dobije.....

Ništa čudno, utvrdili smo već da neki korisnici imaju bolju programsku ponudu, koja se ogleda ne samo u većem broju kanala, nego i u većem broju HD kanala, koji su kod ostalih korisnika SD.

Neki razlog sigurno postoji, verovatno nešto muljaju, pošto ti korisnici imaju identičnu ponudu kao mts IPTV.

Jedino što mi zvuči logično jeste da će pojedine delove infrastrukturne prebaciti u mts, a RV je imao ubedljivo najkvalitetniju infrastrukturu. Pa će u mts-u nuditi kablovsku, a Supernovu će prodati nekome.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Da li postoji ista sto mogu da uradim da mi se u EPG-u normalno prikazuju nasa slova? Na mnogo starijem sony televizoru u drugoj sobi sve radi normalno, a na ovom od pre par godina (isto sony) su hijeroglifi umesto nasih slova vrlo cesto. (CAM + kartica).

Probao sam sve oko podesavanja jezika, ne pomaze.

Poslednja izmena:
Kod mene Samsung proslogodisnji model, nemam neka slova, ostalo radi normalno, cak su i vreme namestili :) posle ko zna koliko vremena

Kod mene isti problem sa slovima. Samo je na HRTu ok. Ne može nikako da se podesi na Sony tv

Pa jesu li ti na kraju ipak odobrili raskid ugovora? ;) :D

Sta imaju da odobre, ja sam podneo zahtev za raskid, otkazni rok (njihov) je 30 dana (hoce da naplate sto vise a nepotrebno, cisto "silovanje" i pljacka korisnika), donesem opremu poslednjeg dana i cao...
Oni racun posalju u kome mogu da se ponasaju korektno i NE POTRAZUJU nista sto im ne pripada kao sto su meseci do isteka ili razlika u ceni ili prikljucna taxsa jer oni su odgovorni za raskid, da umanje racun za 10 dana nemanja valjane usluge televizije u septembru, a mozemo i da se tuzakamo ako im se tuzaka po sudovima.
Zvali me sledeci dan da pitaju sto otkazujem uslugu, ispricao i kroz razgovor upitaju me da li bi mogao barem na tv da ostanem.
Kazem im da bi i mogao, mozda, a oni da ce zvati do ponedeljka najkasnije da provere da li su otklonjene smetnje i da raskinemo ugovor za sadasnju uslugu i da napravimo novi ugovor samo za tv, barem.
Ne zovu u ponedeljak, pa ja u utorak uvece pozovem i kazem s kim sam pricao, da smo dogovorili da zovnu do ponedeljka pa kako nisu zvali da me pozovu ujutru u sredu i kako naravno ne nazvase ja popodne pozvah mts i narucih Box beli...
Ako se ovi i jave i dogovorimo se oko prekida ugovora i novog za samo tv mozda i ostanem s tv kod njih, pa nek je dupla usluga i dodje me nepotrebno skuplje ali ne vrujem bas da ce se desiti...

Izvinjavam se ako je bilo, da li ima nekih novosti po pitanju objedinjavanja MTS i Supernova ponude?

Ne.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Supernova će u svoj sistem integrisati još 3 preduzeća, JM oskar DOO Kuršumlija, SRB digital DOO i Vizija DOO obe iz Novog Pazara. A inače iako je predstavljeno da je Supernova samo brend preduzeće Telekom Srbija je 04.09. promenilo ime Kopernikus Technology DOO u Moja Supernova DOO tako da će u budućem periodu najverovatnije pogasiti pripojene operatere i poslovati kao jedinstveno pravno lice.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Trenutno imam CBN modem/ruter i paket Super par (60Mb/s). Ako bih prešao na Plus (120Mb/s) da li CBN može to da podrži ili daju drugi uređaj?

Radi CBN i na 120MB/s bez problema.

Trenutno imam CBN modem/ruter i paket Super par (60Mb/s). Ako bih prešao na Plus (120Mb/s) da li CBN može to da podrži ili daju drugi uređaj?

Meni je taj CBN radio mnogo bolje nego ovaj Cisco. Nazalost cbn je crkao zbog groma i dali mi cisco, sad je domet wifija mnogo manji, cim izadjem iz kuce u dvoriste izgubi se signal, a cbn je bacao i na ulicu cak. Cbn nisam ni gasio i nije se grejao, a cisco se usija posle 12 sati. Ako pokusaju da ti uvale cisco nemoj ga uzimati. I ja imam 120mb/s tako da ce ti raditi dobro.

Pošto ne uspevam rešiti problem sa Supernovom ajde da pitam ovde. Pre nedelju dana mi je uveden paket Super sve + TV po tvom. Jedan uređaj u kući ima opciju gledanja programa unazad i uzeo sam još dva STB uređaja koja mi pripadaju po osnovnom paketu. Prema dodatku TV po tvom imam pravo na gledanje tv-a na 3 uređaja putem aplikacije ali ja ne mogu da se ulogujem u aplikaciju sa username i paswordom koje sam dobio na mail i uvek me obaveštava da su pogrešni. Obratio sam se korisničkoj podršci Supernove i rekli su mi da će da provere u čemu je problem i ponovo da mi pošalju mail sa šifrom ali to već nedelju dana nisu uradili. Svaki dan pozivam njihovu podršku i ukazujem na problem i svaki put dobijem isti odgovor, "Nalog je otvoren, stići će vam mail u toku dana i moći ćete koristiti aplikaciju, evo još jednom ćemo proslediti nadležnoj službi". Šta mogu učiniti jer očigledno od poziva korisničkoj podršci nema ništa?

Poslednja izmena:
Dobrodošao u klub...

Jedino rešenje je smarati ih svakodnevno dok nekom ne dosadiš i ne reši to. Ja sam se maltretirao s njima mesec dana, zvao ih, slao mejlove, slao poruke na fb i nekako su rešili na kraju.

Jedino rešenje je smarati ih svakodnevno dok nekom ne dosadiš i ne reši to. Ja sam se maltretirao s njima mesec dana, zvao ih, slao mejlove, slao poruke na fb i nekako su rešili na kraju.
Ja sam imao utisak da su u svemu brzi i ažurni a ne samo kada treba isključiti korisnika zbog kašnjenja sa plaćanjem računa.

Jel neko vieo ovakvu gresku u FF, samo se na twitteru pojavljuje
jel ovo ima neke veze sa nasim provajderom ili sta, ne telefonu radi sajt
Упс.

На сајту https://twitter.com/ је дошло до прекршаја мрежног протокола који не може да се обнови.

Страница коју желите да погледате не може бити приказана због грешке у преносу података.

Обратите се власницима веб странице и обавестите их о проблему.

sličan problem kod mene na kompjuteru na sajtu e-ponuda...(na telefonu preko vip mobilnih podataka radi a preko wifi-a ne radi).....twitter radi....
Pogledajte prilog 290625

sličan problem kod mene na kompjuteru na sajtu e-ponuda...(na telefonu preko vip mobilnih podataka radi a preko wifi-a ne radi).....twitter radi....
Pogledajte prilog 290625

Kod mene sve normalno, Firefox pretraživač a bivši sam Kopernikusov korisnik!

Prilozi

• FF.jpg
    FF.jpg
    115.9 KB · Pregleda: 125
  • Eponuda.jpg
    Eponuda.jpg
    312 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Pre neki dan kod mene u SM na nekoliko sati nije bilo uopste KDS usluga (fixni, internet, tv). Kada se sve normalizovalo internet i tv rade bez problema, ali fixni ne radi. Sa linijom je sve kako treba, ali na aparatu se ne cuje onaj "tu-tu" ton/signal.

Pre neki dan kod mene u SM na nekoliko sati nije bilo uopste KDS usluga (fixni, internet, tv). Kada se sve normalizovalo internet i tv rade bez problema, ali fixni ne radi. Sa linijom je sve kako treba, ali na aparatu se ne cuje onaj "tu-tu" ton/signal.

Da li ti sijaju ili blinkaju one dve lampice za telefon na modemu?
Kod mene prva lampica za Line1 kada se ne razgovara ona konstantno sija, dok kada je linija zauzeta i priča se lampica blinka. Druga lampica za Line2 konstantno blinka!

Da li ti sijaju ili blinkaju one dve lampice za telefon na modemu?
Kod mene prva lampica za Line1 kada se ne razgovara ona konstantno sija, dok kada je linija zauzeta i priča se lampica blinka. Druga lampica za Line2 konstantno blinka!

kod mene kada se ne razgovara jedna lampica sija stalno, dok druga ne sija. Nisam obracao paznju kako se pokazuje kada neko prica telefonom tj kada je linija zauzeta.
ovako stoji u podesavanjima: Telephony Registration State Line 1 disconnected, Telephony Registration State Line 2 disconnected

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno