suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
To i mene zanima.
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Ja sam uzeo u julu pro verziju u srbiji
To i mene zanima.
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Sta je sad ovo?
Stigao mi je juce miui 12.0.3 i ovo mi se sad pojavilo da preuzmem...
Da li treba nesto da uradim sa zipom?![]()
Javi utiske.......Testira se Paranoid Android za mi10
Ja sam malo prigl..........za to ajd objasni.Ne testiram ja, vec mod koji ga kreira za nas telefon.![]()
Hvala za info....Pa na telegram grupi za Mi10/pro se pojavio developer koji kreira Paranoid android rom za mi10. za koji dan ce biti alfa build ali sudeci po dosadasnjim impresijama, nema nekih preteranih bagova. Rom nece koristiti miui vendos vec onaj custom oos vendor, kojeg ce kroz updejte usavrsavati
Hvala@discussionMI10
Ovo je link za grneral grupu. Nije striktno za PA rom https://t.me/discussionMI10
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
A gde naci foliju za mi 10 5g,gde god zvao niko nema,kp istoMislim da je bolje folija
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Ja kupio na kpA gde naci foliju za mi 10 5g,gde god zvao niko nema,kp isto
Pitanjce, nije mi jasna upotreba fingerprint-a sa ovim telefonima kojima je to ugradjeno ispod display-a.
Da li je potrebno prvo tap na display pa tek onda prisloniti prst na prikazano mesto?
Ako je tako onda je to po meni korak unazad u odnosu na trenutno otkljucavanje kod senzora na poklopcu.
Isto je i sa Mi 9, insta ban na telegram grupi kad sam im poslao slike i dokaze da je stock kamera bolja od gcamZasto bi mu neko davao pare da implementira 108mpx mod u GCam.
Neki clan tog kanala je postavio fotke sa stock i sa gcam. i ja napisem da mi je bolja stock.
onda je krenula paljba, da je to ne moguce, gcam je miljama bolja. bla bla bla.
i ja kazem da nije tacno, da je gcam nepotreban za mi 10.
i onda taj koji skuplja pare postavi neki crtez kao ajfelovog tornja i kaze da je taj crtez bolji od originala. Ja mu kazem da lupeta i da i sam zna da to nije tacno jer to njegovo je crtez deteta od mozda 3 godine starosti. I da je stock kamera na mi10 u rangu sa GCam.
i onda je reka ajd posalji dokaze.
ja posaljem i onda on kaze da ne zeli da pogleda moje dokaze.
ok
nek uziva u njegovoj gcam
Zasto bi mu neko davao pare da implementira 108mpx mod u GCam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari