Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Hahaha pa tako ce biti, nadam se izuzetcima da imaju na stanju pre, pa da sve bude na mestu. :)

Pa Sony je rekao da ce u buducnosti sve vise Sony igara doci na PC, pa vidjet cemo.
I ne razumijem hype oko ovih remastered i remake igara, i pac man ima remake pa niko ne svrsava na istog, a sigurno je popularniji pac man od Demon Soul's.

I na game pass dobijas SVE Ms igre day one, kad ce Sony tako nesto da ponudi za ps+?
A vjeruj da ce Cyberpunk biti na game pass za god dana kao sto je bio i RDR2.
Kad je ono bio RDR2 na ps+?

Porediti game pass i PS+ je poređenje baba i žaba barem u trenutnom stanju. Možeš da porediš PS NOW i game pass. Jer t u igre odlaze i dolaze. Na primer taj RDR 2 više nije dostupan. A na PS+ kada nešto ubaciš u biblioteku imaš pristup dok god plaćaš pretplatu

Bio sam sarkastičan, nisu za medalju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[emoji23]

Da nismo banana, imali bi nedelju dana pre... Ovako cetvrtak pada, KP Elita dok donese, posalje, prodje vikend, a CP77 ne sme cekati!!!

Jesmo bananica, ali nije zbog toga taj razmak od nedelju dana. Nego zbog regiona.

Japan + NTSC su uglavnom dobijali konzole prvi, a PAL region kasnije.

Poslednja izmena:
@almoust evil665
RDR2 nije bio ali bio je Uncharted 4,
Horizon zero down, GOW.......

Sent from my SM-A815FN using Tapatalk

Jel ima negde na domacim sajtovima da izbacili? Jedino sam video u GameCentru ima disk verzija 65.000.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Nisam video ni na jednom sajtu, a ne mogu da nađem ni ovo što kažete za GameCentar. Ako cena stvarno bude 65.000 za disk verziju, to je imajući sve u vidu korektno.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Datum izlaska 22. novembar. :D

40e vise nego kod madjara. Sumnjam da ce tako da ostane. Ako ostane, not bad.

Edit: GameCentar kontakt kaze da ta cena nije prava. Tek ce da odluce.

Poslednja izmena:
Par pitanja, nikad nisam imao konzolu pa praštajte ako su glupa

- da li je acc kad se napravi region locked, i koje su suštinske razlike između regiona? Da li ovde postoji neko ograničenje koji region može da se izabere?
- da li mogu da se kupuju igre za ps direktno sa stora? ako ne, koja je najbolja opcija za uzimanje igara?
- vidim da je na cd keys trenutno godinu dana ps plusa za us oko 26 evra, da li mogu recimo sada da ga kupim, a da ga aktiviram kada uzmem ps5 u decembru/januaru (odnosno da li će key isteći)?

Datum izlaska 22. novembar. :D

40e vise nego kod madjara. Sumnjam da ce tako da ostane. Ako ostane, not bad.

Edit: GameCentar kontakt kaze da ta cena nije prava. Tek ce da odluce.

Pa nemaju info jer uvoznik ne zna cenu... baronišu sa tim cenama već mesecima :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ja prvi imam naloge na tri različita regiona, UK, US i DE.

Napravio sam da bih lovio akcije posto se razlikuju od regiona, mada se svakako u jednom trenutku mešaju ili pak budu isti u nekom periodu.

Moje iskustvo je da sam na kraju koristio samo US nalog. Jer je tu najisplativije, kada se poredi kurs. Samo igre su region locked, ako imaš igru skinutu na DE nalogu i potom hoćeš da nabaviš DLC, mora isto biti sa DE Store-a a ne npr US gde je možda jeftinije.

Direktno se ne mogu kupovati, moraš dopuniš novčanik sa dopunom, ja npr uzimam na G2A i desi se ponekad da uzmem za 44-45 dolara dopunu od 50 dolara. Sto je super.

Sto se PS+ tiče, msm da ne moraš sad ni da uzimas... uvek oni imaju povoljno te dopune za PS+.

Ako bas hoćeš, možeš ali ne znam do kada važi taj kod koji dobiješ... ja sam ih uvek odmah kucao čim dobijem kod.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Meni je malo nejasno ovo oko PS+ collection-a. Jel to neki sporedni ps+ za stare igre ili sta?

Videh neki spisak igara koje ce ici uz taj ps+,
Spisak nije nimalo naivan :
God of War, The Last of Us: Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End, Battlefield 1, Monster Hunter World, Fallout 4, Final Fantasy XV, The Last Guardian, Ratchet and Clank, Infamous: Second Son, Days Gone, Bloodborne, Detroit: Become Human, Batman Arkham Knight, Mortal Kombat X, Persona 5, Until Dawn, Resident Evil: Biohazard

Meni je malo nejasno ovo oko PS+ collection-a. Jel to neki sporedni ps+ za stare igre ili sta?

Videh neki spisak igara koje ce ici uz taj ps+,
Spisak nije nimalo naivan :
God of War, The Last of Us: Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End, Battlefield 1, Monster Hunter World, Fallout 4, Final Fantasy XV, The Last Guardian, Ratchet and Clank, Infamous: Second Son, Days Gone, Bloodborne, Detroit: Become Human, Batman Arkham Knight, Mortal Kombat X, Persona 5, Until Dawn, Resident Evil: Biohazard
Platiš PS Plus, ili već imaš plaćen... pored svega što imaš dobiješ i te igre. To je vrh za skroz nove korisnike, odmah prvog dana 20 igara imaju da igraju

Dakle, nije nikakav poseban Ps plus, jedan jedini :)

Poslednja izmena:
Hvala,
Da li ce se taj spisak prosirivati kasnije nekim PS4 igrama ili je to to? "Poklon" od sonija od 20ak igara.
Jel pominjali na konferenciji nesto?

Iako sam sa spiska sve odigrao (days gone nisam), sve sam i prodao svojevremeno. A bez konzole sam dve godine otprilike... Tako da ce biti interesantno imati opet u biblioteci sve te igre "free" da se podsetim malo nekih blokbastera.

Poslednja izmena:
Nisam video ni na jednom sajtu, a ne mogu da nađem ni ovo što kažete za GameCentar. Ako cena stvarno bude 65.000 za disk verziju, to je imajući sve u vidu korektno.

https://www.gamecentar.rs/konzola-sony-playstation-5-1tb-ps5.html

Odakle nasi nabavljaju Sony konzole? Sony ima predstavnistvo ovde, da li je to onda is prve ruke? Inace gledao cene malo po inostranstvu. Madjarska je najjeftinija, 515 evra za disk verziju. Danska je 570 evra otprilike. Finska oko 530. Holandija nije bila cena. Na MediaMarkt nema isto.

Hvala. Znači 66 k. Iskreno očekivao sam da će biti skuplje, čak razmatram mogućnost da kupim kod našeg retailer-a zbog garancije.

Gamecentar je uvek bio na granici sive zone.

Radnik centra mi je rekao da ta cena nije tacna, da ce biti veca. :D

U Games-u kazu da ne znaju jos kada ce biti preorder, nadaju se da ce do Oktobra da bude.

Platiš PS Plus, ili već imaš plaćen... pored svega što imaš dobiješ i te igre. To je vrh za skroz nove korisnike, odmah prvog dana 20 igara imaju da igraju

Dakle, nije nikakav poseban Ps plus, jedan jedini :)

Dobro, ali ja nisam skontao, da li ovaj PS+ paket od 20 igara dobijaju i PS+ pretplatnici koji ostaju na PS4?

Dobro, ali ja nisam skontao, da li ovaj PS+ paket od 20 igara dobijaju i PS+ pretplatnici koji ostaju na PS4?
Samo PS5, krajnje jasno su to rekli

For PlayStation Plus members, we’ll have a special new offering on PS5 — the PlayStation Plus Collection. PS5 owners with PS Plus will be able to download and play a curated library of PS4 games that defined the generation

Evo vam info iz prve ruke, cena ce biti 65.999 za disk verziju, 51.999 za Digital. Bice sve javno mozda vec sutra.
Igre - triple A naslovi, 9.499 dull retail cena (ps4 igre su 8.999, tako da nije strasno).

Edit: bas dosta gluposti citam ovde, clanovi bi trebali da vode racuna sta pisu i kakve "pretpostavke" daju, a admini bi mogli malo da ciste... [emoji6]

Poslednja izmena:
Sumnjam, nebi Sony ni ovo dao da ih nije pritisla konkurecija.
Mislim da ce taj collection biti dostupan samo na ps5.

Evo vam info iz prve ruke, cena ce biti 65.999 za disk verziju, 51.999 za Digital. Bice sve javno mozda vec sutra.
Igre - triple A naslovi, 9.499 dull retail cena (ps4 igre su 8.999, tako da nije strasno).

Edit: bas dosta gluposti citam ovde, clanovi bi trebali da vode racuna sta pisu i kakve "pretpostavke" daju, a admini bi mogli malo da ciste... [emoji6]

Kupljeno!

Dakle moje pare koji npr. već četiri-pet godina plaćam i produžavam mrtvi PS+, a multiplejer ni ne igram, manje cene od nekog ko će sutra prvi put platiti pretplatu kad uzme PS5?

Lepo...

A šta bi sa backward compatibility da li ćemo igre koje smo uredno kupili na PS4 ipak ponovo morati plaćati i na PS5?

Nazad
Vrh Dno