Neće first party dolaziti na PC, kao što vidimo na primeru Demon Souls. Samo third party za koje su platili konzolnu ekskluzivnost. Series S će imati probleme zbog malo rama, to potpisujem. Ne vidim što bi iko kupio za samo 100 dolara manje konzolu sa 6gb rama manje, ssd manji za 300GB i preko duplo sporiji GPU. Plus ništa od novih igara na launchu uz taj čuveni Gamepass... koji bi kao trebao da bude prednost. Kupiš Gamepass i opet moraš kupiti Cyberpank ili Assassins Creed ako si u tome...S obzirom na to da PS5 neće imati ekskluzive, već će Sony-eve igre biti dostupne i na PC-u, izgleda da je vreme da se pređe u XBOX tabor. Serija S će čudo da napravi.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
PS5 console with DualSense wireless controller
Extra controller
Pulse 3D headset
DualSense charging station
HD camera
Media remote
$790
Ja sam ubeđen posle onoga sinoć da dolazi i Demons Souls posle nekog vremena, a da je jedina greška to što je to objavljeno pre vremena.Neće first party dolaziti na PC, kao što vidimo na primeru Demon Souls. Samo third party za koje su platili konzolnu ekskluzivnost. Series S će imati probleme zbog malo rama, to potpisujem. Ne vidim što bi iko kupio za samo 100 dolara manje konzolu sa 6gb rama manje, ssd manji za 300GB i preko duplo sporiji GPU. Plus ništa od novih igara na launchu uz taj čuveni Gamepass... koji bi kao trebao da bude prednost. Kupiš Gamepass i opet moraš kupiti Cyberpank ili Assassins Creed ako si u tome...
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Igraće se PS4 bar još godinu dana, izlazi još igara.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Zavisi od trzista, ali sam u poslednje vreme u EU vidjao da su diskovi bili jeftiniji za neke jace naslove (RDR2,Spidey itd).
Kupis, odigras i kasnije preprodas, digitalnu ne mozes da preprodas sem ako nemas nalog za to.
70e ce biti u startu igre, diskovima ce brze padati cena, dok digitalnim malo teze.
Jedan mi je clan rekao to je R* njihovim igrama ne pada cena i posle nekoliko godina... Posle 6 meseci od izlaska igra je bila za ~35e dostupna, pre 6 za 20e, sad vec za 15e moze da se nabavi disk... Toliko o tome...
Mene uopšte ne brine što nema sta novo da se igra pošto ni staro nisam igrao. Ako ga uzmem sa ps+ cu imati da se naigram.
Taman dok prednjem neke sa spiska počeće da izlaze nove zanimljive igre.
I moći ću da se fokusiram na jedan dva naslova istovremeno. Ovako na pc "nabavim" sve i svašta a na kraju ništa ne odigram do kraja. Kad budem morao da platim 70eur za igru ima i da je predjem.
Da, zaboravljate na game sharing. Ne sećam se kad sam kupio igru po punoj ceni - ili čekam neki deal ili share.
Kako fizičke igre mogu da budu malo jeftinije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari